Selvom jeg kom i sidste øjeblik inden lukketid for bare at afhente en bestilling tog ham, der udleverede min nye græsslåmaskine sig tid til lidt hyggesnak om vejr, batterier og græs. Super rar fyr!
Industrivej 28, 8800 Viborg, DK
A empresa respondeu
Jeg skulle bruge maling, som skulle passe med farven på et Ikeamøbel. Sanne som hjalp mig, var utrolig dygtig, og brugte tid på at se, om hun kunne finde farvekoden på Ikeas hjemmeside. Sanne vejle... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Ver mais
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Industrivej 28, 8800, Viborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Vi var kørt i Silvan Viborg, efter at have set på deres hjemmeside. Vi skulle købe et badeforhæng 230 langt og se på ALLE de mange tapet-muligheder de havde fotos af. Tapet skal jo ses i virkeligheden, så man kan se farverne osv. Det kan man ikke på et lille foto på mobil/pc.
Der stod 4 ansatte og gloede bag kassen da vi kom. Butikken lignede noget som var midt i et ophørsudsalg. Møgbeskidt, rod, varer lå rundt på gulvene. IKKE en eneste tapet-prøve (og ingen hjælp fra den ansatte ved kassen jeg spurgte- som blot undskyldte med at han og kollegaen var helt nye)
To tomme knager til badeforhæng. Kun et “udsolgt”-skilt på den ene… men INGEN badeforhæng og ingenting på nettet om dét.
En enormt skuffende oplevelse!!!!
Jeg var nødt at bestille en regnvandstønde på nettet da forretningen ikke ville tage den hjem.
Det betød en temmelig stor udgift til transport i stedet for selv at hente den.
Meget venligt og hjælpsomt personale. Den mest imødekommende Silvan, jeg har besøgt!
Super god service fra Maria
Vi kom sidst på dagen og på årets varmeste dag og alligevel var Maria smilende og hjælpsom.
Dejligt personale og betjening min fortrukne silvan
Hurtigt og nemt lige som man ønsker det også da jeg måtte tilbage efter en pumpe til den pool vi havde købt 👏🏼☀️
Jeg har bestilt mit vare til click & collect. Men nu har man etablevet en pakkeshop hos silvan hvor folk kan afhente sin pakke med DAO , GLS os. uden at ansatte ekstra personale til. Det betyder at man skal vente i en lang kø for at få sin bestilling. Jeg vil aldrig handle hos silvan igen
God service fra Mikkel, han har styr på håndværket, jeg fik god hjælp til at vælge de rigtige plader.
Eneste minus er parkeringspladsen, kunne virkelig godt bruge at blive lappet.

Resposta da SILVAN - Viborg
Kundeservice var så meget i bund som den kunne være, servicemedarbejderen kunne ikke på nogen måde hjælpe med det projekt jeg forelagde ham. Det eneste han sagde var “det ved jeg sgu ikke lige” fair at man ikke kan købe ting i mindre mængder, men jeg tænkte da at grunden til at vi ikke køber på nettet men i en fysisk butik, er at der er nogle kyndige medarbejdere i butikkerne som kan hjælpe og måske komme med en løsning der passer til projektets størrelse og ikke blot forsøger at sælge det dyreste han har. Heldigvis kunne jeg gå til en konkurrent og få top service. Men så ved vi jo hvor vi ikke skal handle nu hvor vi er flyttet til Viborg.

Resposta da SILVAN - Viborg
Lejede to varmekanoner til gas. De larmede så meget, at vi ikke kunne bruge dem, hvis man også skulle snakke sammen.

Resposta da SILVAN - Viborg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.