2,9

Aceitável

SVINDEL For all del ikke abonner på denne datingsiden

For all del, IKKE abonner på Single50, Academicsingle mfl. Samme bakmenn. REN SVINDEL! Umulig å avslutte abonnementet! Nå sendes brev fra advokat! Krever meg for over 680 EURO! Etter jeg sa opp, sjekket jeg om jeg fikk logget inn, nei det gikk ikke. Regnet alt var iorden.
De krever meg altså for betaling for en tjeneste jeg er stengt fra å benytte. Og, etter "dating på singles 50 (+) hvor nærmest null av profilforslagene var innenfor mine preferanser,endret jeg til academic singles. Der dukket det opp de samme personene! jeg spurte om de også var medlem av academic single, fikk nei til svar! De var ikke klar over at deres profil ble benyttet på andre datingsider ( samme selskap viste det seg!) I tillegg var flere profiler fake. Du MÅ for all del ikke begynne å abonnere på dating sidene i dette selskapet (stadig nye "navn", bare et ledd i SVINDELEN) Ring meg gjerne på tlf 41308566 dersom du har vært utsatt for denne svindelen.

5 de julho de 2025

Dette er useriøs nettside

Dette er useriøs nettside. Helt umulig å få meldt seg ut. Trekker beløp automatisk. Jeg har prøvd å melde meg ut og blir nå truet med advokat pga manglende betaling.
Styr unna!!
Anmelder politiet.