4,1

2 estrelas
1 estrela

Fantastisk efterskole

Fantastisk efterskole

Jeg har mødt mine allerbedste venner her, og jeg vil gå så langt at sige, at der er vennegaranti!

Det er en skide god undervisning, gode lærere, fantastiske faciliteter (fitness, hal mm.)

Kan varmt anbefale Skals Efterskole!!!

25 de janeiro de 2025

Jeg gik på Skals i 2017/2018

Jeg gik på Skals i 2017/2018.
Jeg havde den bedste efterskoleoplevelse, fandt venner for livet og lærte utroligt meget jeg stadig bruger idag på SIP linjen. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men jeg kan se skolen har fået nogle lidt useriøse og dårlige anmeldelser, derfor følte jeg mig nødsaget til lige at forsvare min gamle efterskole. Dertil har jeg det generelt svært med at give 5 stjerner til noget som helst, men i bakspejlet var det ikke en finger at sætte på mit år på Skals. Mine bedste venner idag mødte jeg på Skals, jeg fik også internationale venner fra alle mulige steder rundt omkring i verden, som jeg siden har besøgt.
Hvis man står og overvejer et år her, så ville min klare anbefaling være at tage op for en tur, mød lærerne og se faciliteterne. Jeg kan ærligt sige at jeg er meget taknemmelig for jeg tog på Skals Efterskole

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

På Skals har jeg fået mine venner for livet

De negative kommentarer omkring Skals er skal ikke have lov at stå alene. De kommer åbenlyst fra hævngerrige enkeltpersoner og repræsenterer på ingen måde det store flertals oplevelse med at gå på Skals Efterskole. Skals er en fed efterskole, hvor jeg har fået de bedste venner i mit liv og havde et fantastisk år. Jeg gik i Skals Internationale Projektklasse (SIP), som er overvejende elevstyret og engelsktalende. Her lærte jeg at arbejde projektorienteret og kreativt, samt tale foran store forsamlinger. Færdigheder jeg er taknemmelig for idag få år senere. Maden er i øvrigt virkelig god! En stor anbefaling til alle med et internationalt perspektiv og høj faglig kvalitet.

21 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Værste efterskole ik vælg den

Værste efterskole ik vælg den. Hvis du er så uheldig at få den seng med skråtag er du cooked. Har fået ryg og nakkeproblemer af den seng. Maden er forfærdelig ikke lad dig blive snydt af når man er på besøg. Trælse og sure lærer og en forstander der bare vralter rundt og gør ingenting ved elevernes problemer.

24 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg forstår ikke hvad forstanden siger

Jeg forstår ikke hvad forstanden siger. Han snakker virkelig mærkeligt og læsper så meget at hans spyt er ud over det hele. Håber du kan lide spyt i ansigtet for det er det eneste Skals efterskole tilbyder

11 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

We have paid the submission fee and…

We have paid the submission fee and received a welcoming e-mail. Then we were supposed to fill in some form concerning government support.
However, the school does not respond to our e-mail requests for the form and is unreachable by phone.
I am fearing that the submission fee and hope for schooling is now lost on a scam.

24 de fevereiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais