Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skovhøj Algeservice, var igang med at udføre en opgave hos vores nabo. Vi spurgte om de kunne behandle vores terrasse. Med et smil, løste de opgaven samme dag. Resultatet er blevet rigtigt godt og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skovhøj algeservice får min bedste anbefaling - vores herregårdssten var fuldstændig dækket med pest/alger og mos - efter rens ligner de helt nye sten Meget glad for resultatet og har fået en rigti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de lavagem a pressão
  2. Lavandaria a seco
  3. Centro de jardinagem
  4. Empresa de decapagem
  5. Serviços de limpeza

Escrito pela empresa

Vi er et algefirma baseret i Galten, der ud over at betjene vores lokale område, også dækker resten af Østjylland. Hos os forstår vi, at hver opgave er unik, da vores kunder har forskellige behov og ønsker. Vores dedikerede algespecialister har omfattende erfaring med at arbejde på forskellige typer udendørsarealer, lige fra små parcelhuse til større villaer og alle former for erhvervsejendomme. Vi er specialiseret i alle former for algebehandling og anvender de mest effektive teknikker, som branchen har at tilbyde. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at realisere dine udendørsdrømme. VORES SERVICES ALGEBEHANDLING. TAGRENS. FLISERENS. FACADERENS. TRÆTERASSERENS. TAGRENDERENS. IMPRÆGNERING. TAG MALING. OG MEGET MERE!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe JA til Skovhøj Algeservice…

Kæmpe JA til Skovhøj Algeservice herfra. Har netop lige fået renset mine fliser og hold da op hvor er de blevet pæne igen🤩. De kom som lovet og målte fliserne op inden de gik i gang, så vi var enige om arealet. Straks gik de i gang med arbejdet. De kom tilbage samme dag da fliserne var helt tørre efter rens og algebehandling og imprægnerede dem. Jeg er helt vildt tilfreds med resultatet.

26 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fliser som nye igen efter 13 år uden behandling..

Skovhøj Algeservice vil Jeg gerne anbefale Max. De overholdte alle aftaler og gav endda 300,- rabat fordi Jeg ikke kunne lade være med at hjælpe lidt… Han var yderst prof og hurtig, så skal du have ordnet dine fliser eller renset dit tag, skal du ta’ kontakt til “Mudi” Skovhøj Algeservice.

13 de junho de 2025

Total god service

Skovhøj Algeservice har udfører et meget tilfredsstillende resultat. Der har hele vejen været tæt kontakt og informationer priser og vilkår har været mega tydelig fra starten af. Kan klart anbefale dem

1 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tilfreds med resultat og samarbejde

Vi har haft besøg af Skovhøj Algeservice og er meget tilfredse med resultatet. Vi fik renset og imprægneret 200 kvm fliser. Derudover var det meget prisværdigt at aftaler blev overholdt og kontakten var nem. Kan bestemt anbefales

25 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske til at fjerne snavs og alger

For første gang fik vi et firma til at rense vores fliser. Og vi har nu haft besøg af de dygtigste til netop dette. Vores fliser er som nye. Vi har fundet ud af, at de også kan behandle vores tag for at fjerne de grimme alger. Ingen tvivl. Skovhøj Algeservice skal have de fem stjerner.

10 de abril de 2025

Algeservice - Skovhøj Algeservice

Har netop haft Skovhøj algeservice til at give gårdhaven en omgang. Hold da op hvor blev mine fliser flotte igen. Ser ud som nye. God dialog og servicen er helt i top. Alt blev udført som aftalt. Kan kun anbefale firmaet 👍😃👍

7 de abril de 2025

Professionel algebekæmpelse 👍

Havde den 2/4 besøg af Skovhøj algeservice, da mine fliser var grønne af alger og havde flisepest ligesom jeg skulle have algebehandlet mit tag. Han ankom først på formiddagen og gik straks i gang. Det arbejde der blev udført, virkede til at være meget professionelt og det var effektivt. Da kl. var ca 1400, var han færdig og fliserne fremstod nu som næsten nye og var renset af, algebehandlet og imprægneret. Et flot stykke arbejde som jeg var meget tilfreds med. Firmaet kan kun anbefales 👍👍

2 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais