Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza

Skin Complete is a Dutch skintech brand focused on both professional equipment for clinics and high-quality solutions for home use. We believe true skin results come from combining advanced technology with the right guidance and expertise. Our products are based on scientifically supported technologies, such as LED therapy, and are designed to be safe, effective, and easy to use. What sets Skin Complete apart is our professional support: both clients and professionals receive guidance to ensure devices are used correctly and results are optimized. Skin Complete stands for quality, reliability, and expert-backed skin solutions for professional treatments and results at home.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

15 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de kwaliteit en service

Sinds een maand gebruik ik het LED-masker van Skincomplete. Hoewel ik vooraf twijfelde door het grote aanbod op de markt, gaf de persoonlijke begeleiding van Skincomplete de doorslag. Na een maand gebruik is het resultaat duidelijk zichtbaar: mijn huid is strakker en egaler, en onzuiverheden rond de kin en neus zijn aanzienlijk verminderd. De prijs-kwaliteitverhouding is boven verwachting. Ik kan dit product dan ook aan iedereen aanbevelen.

18 de fevereiro de 2026

Zeker een aanrader!

Super fijn en makkelijk masker om te gebruiken of om mee te nemen naar waar ik ook ga. Mooie verpakking en met duidelijke uitleg erbij. Ik gebruik de stand rood licht en na de eerste keer heb je al het gevoel alsof je huid wat strakker is. Gebruik het al enige tijd en zie duidelijk verschil in mijn huidkwaliteit.

17 de fevereiro de 2026

Geweldig product!!!

Heel fijn om het led masker thuis/onderweg te hebben! Altijd een me-time moment! Bestel wel snel, het is namelijk vaak uitverkocht!

16 de dezembro de 2025

Een life changer!

Allereerst was ik skeptisch maar na het product 4 weken geprobeerd te hebben op mijn gezicht was ik onherkenbaar. Vanuit mijn omgeving kreeg ik complimenten dat ik er uitgerust uitzag en vele jaren jonger. Zo voelde ik mij ook!

Ik kan wel stellen dat dit product mijn leven in de meeste positiefste zin heeft veranderd. Ik beveel het iedereen aan!

Service van HOOG niveau

Wat mij het meest opviel is de persoonlijke benadering. Je krijgt niet zomaar een product, maar echt advies. Mijn vragen werden snel en inhoudelijk beantwoord. Dat geeft vertrouwen. De levering was ook netjes en snel. Heel tevreden.

Resposta da Skin Complete B.V.

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het ontzettend belangrijk dat je niet alleen een product ontvangt, maar ook echte begeleiding en inhoudelijk advies. Fijn om te horen dat dit vertrouwen geeft en dat ook de levering naar wens was. We waarderen je vertrouwen enorm.

Het Team van Skin Complete

Aanrader!

Als partner van Skin Complete ben ik ontzettend tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. De training bij aanschaf van de maskers is erg informatief en je krijgt meteen een goede start met veel kennis.

Het LED masker wordt bij elke behandeling gebruikt in de praktijk en ik krijg er alleen maar positieve reacties op. Cliënten vinden het persoonlijke plan erg fijn zodat zij weten hoe zij het masker het best kunnen gebruiken. Na de behandeling hebben zij een stuk minder roodheid en het geeft de huid de boost die het nodig heeft.

Graag wil ik ook persoonlijk delen dat ik het masker nu een aantal weken gebruik en echt superveel verschil zie in mijn huid! Ik ben helemaal fan! ❤️

Resposta da Skin Complete B.V.

Dank je wel voor deze prachtige woorden en het vertrouwen in Skin Complete. Wat fijn om te horen dat zowel jij als je cliënten zulke mooie resultaten ervaren en dat het persoonlijke plan echt wordt gewaardeerd. Dit is precies waar we het voor doen: zichtbare resultaten, vertrouwen en continuïteit in de huidzorg. We zijn trots op deze samenwerking!

Het Team van Skin Complete

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik het nu een 2 maanden en ik…

Ik gebruik het nu een 2 maanden en ik merk dat mijn rosacea minder aanwezig is.

Na zorg

Fijn bedrijf, erg tevreden met met mijn led masker, vooral de nazorg.

4 de fevereiro de 2026

LED Masker

Ik ben ontzettend tevreden over de LED-masker! Sinds ik het gebruik, zie ik echt een duidelijk verschil in mijn huid. Mijn gezicht oogt rustiger en ik heb merkbaar minder last van ontstekingen. Vooral bij onzuiverheden zie ik dat mijn huid sneller herstelt en minder rood blijft.

Wat me misschien nog wel het meest verrast, is dat mijn fijne lijntjes zichtbaar zijn verzacht. Mijn huid voelt gladder, steviger en ziet er frisser uit, alsof ik beter uitgerust ben. Het gebruik is eenvoudig en ontspannend, waardoor het echt een fijn momentje voor mezelf is geworden.

Voor mij is dit masker absoluut een waardevolle toevoeging aan mijn huidverzorgingsroutine.

Bedankt!

12 de janeiro de 2026

Als partner van Skin Complete

Als partner van Skin Complete, zijn wij erg trots op het Led Masker dat we mogen verdelen in onze salon. Onze klanten behalen mooiere resultaten door het masker thuis te kunnen gebruiken. Het masker is comfortabel, en makkelijk in gebruik. Doordat wij als salon de juiste trainingen vanuit Skin Complete krijgen, kunnen onze klanten het masker ook optimaal inzetten voor hun huid. Dit geeft ons als salon een voldaan gevoel.

De samenwerking met Skin Complete is super fijn, doordat de founder van Skin Complete al jaren ervaring heeft in de branche. Zij weten precies wat wij nodig hebben als salon, maar ook wat de klant nodig heeft thuis!

Het merk is een innovatieve merk dat staat voor groei, en ik kan niet wachten om in 2026 nog meer mooie stappen met hen te mogen maken.

Wij zijn ook trots dat wij de eerste partner van heel België mogen zijn. En dit wordt ook gewaarborgd door Skin Complete, waardoor onze partnerschap extra speciaal is!

Resposta da Skin Complete B.V.

Wat mooi om dit te lezen.

Bedankt voor jullie vertrouwen en warme woorden.
Het is bijzonder om te zien hoe jullie het LED Masker zo zorgvuldig en deskundig inzetten voor jullie klanten, met zichtbare resultaten als gevolg. Dat is precies waar Skin Complete voor staat: sterke samenwerking tussen professional en thuiszorg.

Dat jullie onze eerste partner in België zijn, maakt deze samenwerking extra speciaal. We kijken er enorm naar uit om samen in 2026 verder te groeien en nog veel mooie stappen te zetten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste LED masker voor thuis!!

Het gebruik van de LED-masker heeft echt een groot verschil gemaakt in mijn huid. Ik heb last van een vettige en acne-gevoelige huid, maar na 2 maanden merk ik dat het zoveel rustiger is geworden en ook veel minder vettig. Na behandelingen in de kliniek, is dit ook een perfecte aanvulling om het herstel te onderdrukken. Ik raad het echt iedereen aan!

Hele fijne ledmasker

Hele fijne ledmasker! Ook hele fijne begeleiding er bij gekregen! Top

2 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden met mijn led masker van…

Erg tevreden met mijn led masker van Skin Complete. Goede begeleiding gehad en ik kan altijd bij ze terecht voor vragen. Ik gebruik het led masker nu 6 weken en merk al heel veel verschil met mijn acne!

Resposta da Skin Complete B.V.

Bedankt voor je review. Geweldig om te lezen! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Heel tevreden

Al zoveel resultaat na een paar weken! Veel minder last van mijn rosacea. Normaal heb ik rondom m’n menstruatie ook veel ontstekingen en heb sinds ik mijn led masker gebruik bijna geen last meer van ontstekingen. Echt erg blij mee

Resposta da Skin Complete B.V.

Wat geweldig om te lezen!
Superfijn dat je zo snel resultaat merkt en dat zowel je rosacea als de ontstekingen rondom je menstruatie zoveel rustiger zijn geworden. Dank je wel voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in ons LED-masker.

Skincomplete mask

In een tijd waarin LED-maskers overal verkrijgbaar zijn, onderscheidt SkinComplete zich door professionele begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van het device. Therapeuten staan tot je beschikking om vragen te beantwoorden en persoonlijke begeleiding te bieden, voor een optimale resultaat.

Het masker is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden dankzij de verschillende standen en lichtsoorten. Bovendien is het gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing, wat zorgt voor een bewezen en effectieve werking.

Resposta da Skin Complete B.V.

Wat fijn om te lezen dat onze professionele begeleiding en de wetenschappelijke basis van het Skin Complete LED-masker zo worden gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat je niet alleen een device gebruikt, maar ook kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning voor het beste resultaat. Dank voor je vertrouwen in Skin Complete.

Het Skin Complete Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.