Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Personalet hos Skoda i Gladsaxe virkede super kompetente og ydede en for mig god service ved at fokusere på mine ønsker mere end på salg. Gennemgang af muligheder, bestilling og udlevering af bil va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde for nylig vores ŠKODA Enyaq til service hos ŠKODA i Odder (Ove B. Dirksen A/S), og det var en rigtig god og positiv oplevelse. Personalet var venlige, imødekommende Jeg vil helt klart anb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Escrito pela empresa

Alt om Skoda Danmark, modeller, priser, byg din bil, kundeservice o.m.a.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Skoda Roskilde har i hele processen fra…

Skoda Roskilde har i hele processen fra prøvekørsel til køb og levering af Skoda Elroc givet mig den bedste info og svaret på spørgsmål i et tempo, så jeg nu oplever jeg er godt klædt på ift at vælge at køre elbil…..jeg har tidligere handlet bil med dem, og vil til enhver tid anbefale Skoda i Roskilde.

14 de abril de 2026

God oplevelse hos Skoda i Kalundborg

God oplevelse hos Skoda i Kalundborg. Behagelig og tålmodig service, både ved køb og overdragelse af bilen.

Hej Nicklas,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Škoda i Kalundborg, og at du har oplevet en behagelig og tålmodig service både ved køb og overdragelsen af bilen.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye Škoda!

Rigtig god dag.

Nina,
Škoda

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungerede perfekt fra demo til køb…

Alt fungerede perfekt fra demo til køb og levering .

Hej Wagn

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alt fungerede perfekt fra demo til køb og levering. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

super godt værksted altid god service

super godt værksted altid god service

7 de abril de 2026

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever os som et super godt værksted, og at du altid får god service.

Service ŠKODA Enyaq

Jeg vil helt klart anbefale ŠKODA i Odder til andre.

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling.

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en rigtig god og positiv oplevelse, da din ŠKODA Enyaq var til service hos ŠKODA i Odder.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og fint arbejde.

God service og fint arbejde.

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

ŠKODA er perfekt

Alt i bilen er perfekt

6 de outubro de 2025

Hej Adel,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at alt i bilen er perfekt. Det betyder meget for os, at du er tilfreds.

God professionel hjælp

God professionel hjælp, til at vælge den rigtige bil til os.

14 de abril de 2026

Hej Irene,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for, at du oplevede professionel hjælp og god rådgivning i valget af den helt rigtige bil til jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige købt en Elroq hos skoda…

Jeg har lige købt en Elroq hos skoda randers og det vil jeg anbefale alle at gøre

Hej Mikael,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!
Rigtig god dag.

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem

9 de abril de 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

God service, godt forløb

Gennemgang af muligheder, bestilling og udlevering af bil var helt i top.
Det er min første fuld-elektriske bil og første gang med privatleasing med "all inclusive". Ser frem til de næste 4 år

30 de março de 2026

Hej Poul Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb hos Skoda Gladsaxe, og at du oplevede personalet som kompetente og serviceorienterede med fokus på dine ønsker frem for selve salget. Dejligt at høre, at gennemgang af muligheder, bestilling og udlevering var helt i top.

Tillykke med din første fuld-elektriske bil og privatleasing “all inclusive” – vi håber, du får fire rigtig gode år.

Skoda odense

Meget venlig og hjælpsom sælger vil klart anbefale Skoda Odense

Hej Heidi

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en meget venlig og hjælpsom sælger. Tak fordi du vil anbefale Skoda Odense – det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Klar til at modtage bilen til aftalt…

Klar til at modtage bilen til aftalt tid
Hurtig skift til sommerhjul samt rens af bremser.

8 de abril de 2026

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vi stod klar til at modtage bilen til den aftalte tid, og at skift til sommerhjul samt rens af bremser blev klaret hurtigt.

Rigtig god atmosfære hos Skoda Hillerød

Fin udstilling og god prøvekørsel . Thorbjørn var meget behagelig og ikke en pressende sælger hvilket gjorde min beslutning om køb af en Elroq nem. Lidt laaang leveringstid, men en fin udlevering af Nynne som viste en masse om indstillinger etc. Alt i alt et behagelig bilkøb og en bil jeg bestemt kan anbefale andre at købe.

7 de abril de 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede en rigtig god atmosfære hos Skoda Hillerød, en fin udstilling og en god prøvekørsel. Særligt dejligt at høre, at Thorbjørn var behagelig og ikke pressende, og at Nynne gav en grundig og god udlevering med gennemgang af indstillingerne.

Vi tager også din kommentar om den lidt lange leveringstid til os.

Tillykke med din Elroq – og tak fordi du vil anbefale den til andre.

Som altid anbefalelsesværdig

Som altid anbefalelsesværdig.

31 de março de 2026

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du som altid har haft en anbefalelsesværdig oplevelse og god service.

Fantastisk bil

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du synes, det er en fantastisk bil. Vi ønsker dig mange gode kilometer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Særdeles god oplevelse gennem hele…

Særdeles god oplevelse gennem hele handlen. Det er 2. gang vi handler der. Vi gerne anbefale Skoda Åbenrå

Hej Carsten

Tusind tak for jeres anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har haft en særdeles god oplevelse gennem hele handlen – og at I nu handler hos os for 2. gang.

Tak fordi I vil anbefale Skoda Aabenraa, det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en ny Skoda hos Jørgen…

Har købt en ny Skoda hos Jørgen Nottelmann (Skoda) i Haderslev har fået en kanon behanling lige fra vi gik ind i butikken til vi fik bilen leveret vi siger tusind tak for god behandling af Jørgen og Jonas ,vi kan kun anbefale at handle bil der.

Hej Kim

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har fået en kanon behandling hos Jørgen Nottelmann (Škoda) i Haderslev – lige fra I trådte ind i butikken, til bilen blev leveret.

Tak fordi I kan anbefale at handle bil hos os.

Skoda

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais