Banner for Skoringen - Ballerup Centeret

Skoringen - Ballerup Centeret Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Baltorpvej 2, 2750 Ballerup, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg blev betjent af en ung dame, der vidste meget lidt om skoene, og startede ud med hver gang jeg spurgte til store størrelser, det har vi nok ikke. Hun kendte ikke Tilde forskellige skomærker særken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev vejledt til at købe sko med svangstøtte. Ekspedienten gav sig god tid til at fortælle om de forskellige sko og viste mange modeller frem. Det var rart at der var tid til at prøve sko i ro og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas
  3. Loja de malas e malas de viagem
  4. Loja de malas e bolsas

Sobre Skoringen - Ballerup Centeret

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

945 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og fantastiske…

Super service og fantastiske medarbejdere 😃👍

5 de junho de 2025

Hej Jeanne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever super service og fantastiske medarbejdere 😃👍

Vi glæder os til at se dig igen snart! ✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har desværre oplevet rigtig dårlig…

Jeg har desværre oplevet rigtig dårlig kundeservice og tydelig forskelsbehandling i butikken. Jeg har været forbi flere gange uden at få tilbudt nogen form for hjælp, mens andre kunder, der er kommet ind efter mig, straks har fået opmærksomhed og assistance. Den samme oplevelse fik jeg i Skoringen i Slagelse, hvilket gør det endnu mere frustrerende.

Hver gang stod jeg og var søgende efter hjælp, men blev undgået med øjenkontakt, som om jeg ikke var til stede. Efter at have oplevet det for fjerde gang, blev jeg nysgerrig og spurgte medarbejderne, hvorfor jeg aldrig blev tilbudt hjælp. Jeg stillede spørgsmålet smilende og med en rolig og venlig tone.

En ung medarbejder løj mig dog direkte op i ansigtet og sagde, at min mand var blevet spurgt, hvilket ikke var sandt. En anden medarbejder virkede helt chokeret over, at jeg overhovedet stillede spørgsmålet. Først derefter begyndte jeg at få hjælp – dog kun fra en ældre medarbejder, som trådte til.

At det skulle gå så vidt, før jeg blev taget seriøst, og ovenikøbet blive løjet for, synes jeg er uacceptabelt og langt fra en god kundeoplevelse.

19 de março de 2025

Hej Zeynep

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager den oplevelse, du har haft. Det er langt fra den service, vi stræber efter, og vi forstår din frustration.

Vi tager din feedback seriøs og arbejder altid for, at alle kunder bliver mødt med den samme opmærksomhed og respekt.

Meget skuffet/dårlig kundeservice!!

Min datter fik et par sko i fødselsdagsgave af hendes mormor, i går d.17/3-25. De var desværre for små så gik ud for at bytte dem. Da ekspedienten var færdig med at behandle returneringen, siger hun, det bliver 100kr… jeg tænker what.
Jeg siger, at jeg jo bare skulle bytte dem lige over. Hun fortæller så at de er blevet sat 100kr op siden (de blev købt d.12, så 6 dage siden). Jeg bliver helt harm og vælger så at få pengene retur. Men sjovt nok får jeg ikke de 100kr ekstra retur, den går åbenbart ikke begge veje. Jeg har købt SÅ mange sko inde i den butik og især fordi jeg mener at man skal støtte de få butikker, der er tilbage. Men med så dårlig kundeservice, tænker jeg ikke at det er et sted jeg gider at handle mere.
Deres kundeservice er sjovt nok heller ikke den samme, for da jeg ringer op i den butik hvor de først blev købt, sagde de at jeg bare skulle komme forbi og så skulle jeg nok få dem til den pris jeg først gav for dem, se DET er da kundeservice!

18 de março de 2025

Hej Theresa.

Tak for din anmeldelse, og vi er virkelig kede af, at din oplevelse i butikken ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår din frustration, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi ønsker at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Som en standardpolitik hos Skoringen bytter vi altid varer til samme vare og størrelse, og vi er glade for, at du fik den korrekte hjælp i den butik, hvor varerne oprindeligt blev købt, og at de kunne hjælpe dig med at få dem til den oprindelige pris.

Vi håber, at du vil give os en ny chance, og at vi kan genopbygge din tillid til butikken.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen,

God service

God service. Som altid.

15 de janeiro de 2025

Hej!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du endnu en gang har oplevet god service hos os i Skoringen Ballerup Centret. Vi sætter stor pris på din loyalitet og på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang!😍

Med venlig hilsen,

Classificada 1 em 5 estrelas

Som så mange nok har oplevet før mig

Som så mange nok har oplevet før mig, havde vi et tilgodebevis der var gået over tid. Det blev bare helt afvist. Fair nok hvis de jo aldrig havde fået pengene, men det har de jo, så syntes bare det er super ærgerligt.

19 de outubro de 2024

Hej Kathrin,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration og beklager, at vi ikke kunne imødekomme dit ønske om at bruge tilgodebeviset.

God betjening

19 de outubro de 2024

Hej Susan,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede god betjening hos os.

Fik så god en service

Fik så god en service, tid til at prøve forskellige
indlæg til gl sko + tid til at prøve nye.

15 de outubro de 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik så god service og tid til at prøve forskellige indlæg og sko 😊

Så fin en service

Så fin en service, kunne ikke være bedre, vejledning mm

15 de outubro de 2024

Hej Grethe,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået så fin service og god vejledning. Din tilfredshed betyder meget for os 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

At få sko leveret til butik

At få sko leveret til butik. Des=ærre for lille str.
Fik byttet til et par andre sko. Det er nemt.😊👍

20 de julho de 2024

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at det var nemt for dig at bytte skoene, selvom den oprindelige størrelse var for lille 🤗

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Fin betjening med engageret hjælp til at finde den rigtige sandal. Da butikken ikke havde den ønskede sandal i min størrelse, blev den bestilt hjem, og allerede dagen efter modtog jeg en sms om afhentning i butikken. God service👍

22 de junho de 2024

Hej Anne-Grete,

Tusind tak for din feedback. Vi er glade for, at I fik god hjælp i butikken til at finde de helt rigtige sko 🌞

Pænt udvalg

Pænt udvalg, men hurtigt udsolgte størrelse.
Godt personale.

25 de maio de 2024

Hej Lise,

Tusind tak for besøget og de fire stjerner 🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

Sandalen passede ikke ,så den blev…

Sandalen passede ikke ,så den blev byttet til en anden model efter 3 dage
Uden vrøvl og med en god vejledning.

21 de maio de 2024

Hej Kaj,

Dejligt at der kunne findes en løsning på ombytningen. Tusind tak for din feedback og anmeldelse 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og rådgivning.

God service og rådgivning.

20 de maio de 2024

Hej Lis,

Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service. Tusind tak for besøget og din tilbagemelding! 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor butik med masser af udvalg

Stor butik med masser af udvalg. God service

20 de maio de 2024

Hej Faten,

Dejligt at høre! Tusind tak for din feedback 🌷

Køber ALDRIG sko i Skoringen igen

Køber ALDRIG sko i Skoringen igen. Har købt et par sneakers fra New Balance for 5 måneder siden. Nu er stoffet gået i stykker på begge sko præcis samme sted.
Ved min henvendelse i skoringen Ballerup, blev det afvist at jeg kunne få penge retur eller et tilgodebevis da måden mine sko var snøret på kunne være årsagen til skaden. Jeg har haft løbesko, som har holdt bedre og længere. Det er simpelthen en for dårlig forklaring. Hvis ikke skoen kan holde til mere, så skal prisen skrues gevaldigt ned!! Det er den dårligste service jeg længe har oplevet.

19 de dezembro de 2023

Hej Trine

Alle Skoringen butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i sager om reklamationer.

Vi vil gerne hjælpe med at sende din henvendelse videre til butikken og få dem til at revurdere, men vi kan ikke love, at det ændrer på deres beslutning. Hvis dette ønskes, er du velkommen til at sende os en mail på kundeservice@skoringen.dk med en kopi af din kvittering samt oplyse, hvornår du har besøgt butikken med reklamationen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Venligt og hjælpsomt personale.

Venligt og hjælpsomt personale.
At personalet også har humor, gjorde kun oplevelsen bedre.

19 de dezembro de 2023

Hej Kjell

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 😊

God professionel betjening

God professionel betjening. Fik præsenteret mange muligheder og var generet meget tilfreds!

8 de dezembro de 2023

Hej Niels

Tusind tak for de positive feedback. ⭐

Super fantastisk service

Super fantastisk service , skøn butik med lækkert udvalg i støvler , det var hvad jeg kigger efter

2 de dezembro de 2023

Hej

Vi er så glade for at høre, du er tilfreds. Tak for de fem stjerner og din feedback ⭐

Stine, Skoringen

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais