Banner for Skoringen - Bjerringbro

Skoringen - Bjerringbro Opiniões 16

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Storegade 8, 8850 Bjerringbro, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

altid dejligt at komme ind til jer flinke mennesker

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid en god oplevelse at handle hos Skoringen Bjerringbro. Personalet er søde og hjælpsomme, og butikkens udvalg er rigtig godt😊

Masser af sko at vælge imellem og altid rigtig god betjening,

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas
  3. Loja de malas e malas de viagem
  4. Loja de malas e bolsas

Sobre Skoringen - Bjerringbro

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

altid dejligt at komme ind til jer…

altid dejligt at komme ind til jer flinke mennesker

13 de março de 2026

Hej Lene.

Tusind tak for din søde besked 🤩

Det glæder os virkelig at høre, at du altid føler dig godt tilpas hos os – det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på dit besøg og glæder os til at se dig igen 😊

Dygtig medarbejder.

En rigtig god og kompetent service.

6 de fevereiro de 2026

Hej Gitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det er dejligt at høre, at du har oplevet en god og kompetent service i vores butik i Bjerringbro. Vi bestræber os altid på at give professionel og hjælpsom vejledning, så det betyder meget at få sådan en anerkendelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Venlig

Venlig, stillede en masse spørsmål, så jeg fik de rigtige sko.

23 de janeiro de 2026

Hej Steen,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du oplevede venlig og grundig vejledning, så du fik de helt rigtige sko.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

En fantastisk butik

En fantastisk butik - og altid venlige medarbejdere og god service🤗

18 de janeiro de 2026

Hej Ann,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores butik og medarbejdere som venlige, og at du er tilfreds med servicen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🤗

10 STJERNER til Brian og hans personale

Masser af sko at vælge imellem og altid rigtig god betjening,

29 de agosto de 2025

Hej Inger,

Tusind tak for de 10 stjerner ⭐⭐
Det glæder os meget, at du er tilfreds med udvalget og den gode betjening fra Brian og hans personale 👟.

Fin og kompetent betjening

Fin og kompetent betjening. Kommer der gerne igen

2 de agosto de 2025

Hej Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du har oplevet fin og kompetent betjening.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌟

Dejlig butik

Dejlig butik
God betjening
God atmosfære

28 de janeiro de 2025

Hej Inga,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjeningen og atmosfæren hos Skoringen i Bjerringbro. Vi sætter stor pris på din feedback, og det betyder meget for os at skabe en behagelig oplevelse for vores kunder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid en god oplevelse at handle…

28 de janeiro de 2025

Hej Malene,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid får venlig betjening hos Skoringen i Skjern. Det betyder meget for os at kunne tilbyde en positiv og hjælpsom service. 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og hjælpsom betjening.

Venlig og hjælpsom betjening.
Stort udvalg af både tøj og sko.

29 de junho de 2024

Hej Kirsten,

Tak for besøget og din feedback - den sætter vi pris på 🤗

Classificada 1 em 5 estrelas

Min mand var i jeres butik i går den…

Min mand var i jeres butik i går den 18.5.24 for at handle shorts og skjorter samt nye sko... men ekspeditionen var der ikke, han prøvede at få ekspedientens opmærksomhed men uden held, efter 20 minutter kørte han igen uden nyt tøj og sko... han har ellers været glad for at handle hos jer og ligger gerne 2000 til 3000 kr pr gang hos jer... men nu må vi søge mod Randers og Viborg...

18 de maio de 2024

Hej Lise,

Tak for din feedback på dit besøg i Skoringen Bjerringbro.

Det du beskriver om dit besøg, er bestemt ikke den service, vi gerne vil repræsentere hos Skoringen. Vi ønsker netop, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken.

Vi beklager derfor oplevelsen mange gange.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er altid en fin betjening

Der er altid en fin betjening. Når vi handler der i Bjerringbro

20 de abril de 2024

Hej Kirsten,

Mange tak for din positive feedback! Dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos Skoringen Bjerringbro.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🥰

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal skrive…

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal skrive -
For jeg har ikke fået min pakke som er et par sko og i har da selvfølgelig trukket pengene og jeg har intet hørt fra jer - det er 10 dage siden og i skrev de kom i løbet af et par dage - intet hørt og pengene trukket så bliver jeg mistænkelig - hvad sker der!!!!!!!!!
Det er ikke ok
Vh Marie Kjærgaard

9 de março de 2024

Hej Marie

Vi har netop tjekket op på din ordre, som har lagt klar til afhentning i den valgte Skoringen butik siden den 5/3/24. Du skulle gerne tidligere har modtaget en mail herom.

Jeg har netop gensendt mailen, så pakken kan afhentes.

Stine, Skoringen

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg køber af og til fodtøj til mine børnebørn og oplever altid stor tålmodighed med de små, super god service, god tone samt høflig og imødekommende personale

29 de junho de 2022

Hej Tine,

Tusind tak for den positive feedback til Skoringen Bjerringbro 🌞

Stine, Skoringen

Classificada 5 em 5 estrelas

Handler meget på nettet i scoringen og…

Handler meget på nettet i scoringen og er altid glad og meget sjælden jeg er utilfreds og det bedste er at man kan hente dem i butikken❤️😹😹😹😹Og helst i Bjerringbro de er søde og venlige alle sammen

16 de janeiro de 2022

Hej Britta,

Tusind tak for de rosende ord. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med os hos Skoringen 😀

Stine

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og fint udvalg👌

29 de junho de 2021

Hej Sanne,

Mange tak for din anmeldelse, godt at høre, at du fandt et fint udvalg og fik god service hos Skoringen i Bjerringbro😊

Elisabeth, Skoringens kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais