Banner for Skoringen - Dronninglund

Skoringen - Dronninglund Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Stationsvej 1, 9330 Dronninglund, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik rigtig flot betjening, butikken bestilte et par sko et nr større hjem til mig, god information via sms. Smilende og hjælpsom ekspeditrice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Høflig betjening, og hjælpsom betjening. Og ingen sure miner over at jeg kom med et par støvler, bestilt på nettet, som de faktisk ikke havde i butikken. Så de skal have 5 store stjerner fra mig.

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas
  3. Loja de malas e malas de viagem
  4. Loja de malas e bolsas

Sobre Skoringen - Dronninglund

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

God betjening / og et godt udvalg.

God betjening / og et godt udvalg.

1 de maio de 2026

Hej Nauja.

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩

Det glæder os at høre, at du har oplevet god betjening og et godt udvalg.

Vi sætter stor pris på din feedback 🙌

God betjening

Jeg er heldig at vi lokalt har en skøn Skoringen med god betjening og et stort udvslg

27 de fevereiro de 2026

Hej Aase.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du føler dig heldig med din lokale Skoringen – og at du oplever både god betjening og et stort udvalg. Det betyder meget for os at være en butik, du sætter pris på.

Vi håber at se dig igen snart 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god hjælp og betjening

25 de janeiro de 2026

Hej Tove,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du oplevede flot og hjælpsom betjening, og at alt med bestillingen og informationen via SMS fungerede godt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Venlig og god betjening

23 de janeiro de 2026

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du oplevede venlig og god betjening.

Høflig betjening

Så de skal have 5 store stjerner fra mig.

27 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Hej Lene,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟

Vi er glade for at høre, at du oplevede høflig og hjælpsom betjening — og at vi kunne hjælpe, selvom støvlerne ikke var på lager i butikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

De er bare så imødekommende

De er bare så imødekommende

24 de outubro de 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores personale som imødekommende. Vi bestræber os altid på at møde alle kunder med venlighed og hjælpsomhed ✨

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det var da en dårlig butik ad

14 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Hej Johannes

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse hos os 😔 Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle det.

Venlig hilsen

Som altid hos jer i…

Som altid hos jer i Dronninglund….behagelig betjening.
Kan godt lide man kan få lov at kigge selv ,uden at have en ekspedient i hælene..

29 de julho de 2025

Hej Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplever betjeningen som behagelig hos os i Dronninglund 🧡

Du skal altid være velkommen hos os – vi glæder os til at se dig igen! 👋

Hej Sisanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplever god service og venligt personale hos os 👍

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 👟

Hej Tiffannie.

Tusind tak for din fine feedback 😊

Dejligt at høre, at du har fået sød og kompetent vejledning i Dronninglund.

Ha’ en fantastisk dag 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid dejlig betjening i Skoringen i…

Altid dejlig betjening i Skoringen i Dronninglund 😊 og en rigtig dejlig butik at komme i 😊 kan helt sikkert anbefale et besøg her 👍

5 de setembro de 2024

Hej Sanne,

Tak for din anmeldelse til Skoringen Dronninglund! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen. Vi ser frem til at betjene dig igen 😊

Altid en super betjening

12 de julho de 2024

Hej Birthe

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 😊

Venlig hilsen

Sød betjening

Sød medarbejder der henvendte sig med det samme og spurgte om jeg ønskede hjælp. Men ville gerne gå selv og kigge lidt. Hun spurgte ind til mig og sagde igen hvis jeg ville prøve sko til begge fødder måtte jeg endelig sige til.

6 de janeiro de 2024

Hej Tina

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Stine, Skoringen

Sko..

God betjening

12 de novembro de 2023

Hej Randi

Tusind tak for den flotte feedback 😊

Stine, Skoringen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais