Det var en god oplevelse, mit barnebarn har ADHD og det kan være svært at købe sko/støvler til ham 😍 men der blev givet tid til ham og alt var roligt 👍🏻

A empresa respondeu
Det er ved at være sidst på sandal-sæsonen, men det lykkedes mig at finde et par fra Gabor. Favorit er Rieker. Sød og venlig betjening 👡👡👡👡
A empresa respondeu
En dejlig og venlig modtagelse af de ansatte. De er meget serviceminded! En fornøjelse at komme der!
A empresa respondeu
God service og super pris! Jeg har virkelig ikke noget at klage over – alt fungerede, som det skulle. Så hvorfor giver jeg så "4 stjerner"? For mig er 4 stjerner rigtig godt – det betyder... Ver mais
Escrito pela empresa

Spinderiet, Valby Torvegade 13, 2500, Valby, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Super god og venlig betjening, hjælp og rådgivning i top.

Resposta da Skoringen - Valby
online bestillingen var nemt. Men man skal selv hold øjne med click&collect ankomst.
Jeg blev ikke informeret, da pakken ankom i butikken. (Skoringen Spinderiet)

Resposta da Skoringen - Valby
I dag fandt vi et par ekko støvler til min datter. Vi finder dem billigere på nettet, hvorfor vi spørger om prismatch. De kunne de desværre ikke, hvilket selvfølgelig er helt ok. Vi har erfaringer fra andre Skoringen-butikker, hvor de i stedet tilbyder en gratis imprægnering med i stedet. Da vi gik i dialog om en gratis imprægnering, fik vi en hurtig afvisning med argumentet om at de ikke kan kompensere for prismatch (eller manglen heraf).
Hvis ikke vi havde haft et barn, som utrolig gerne ville have de støvler og som havde været meget dygtig til at prøve, havde vi købt dem et andet sted.
Vi finder det umådelig dårlig service af Skoringen Valby, at de ikke kan følge andre Skoringen-butikkers eksempel, om at tilbyde gratis imprægnering, når nu deres sko i butikken er dyrere end på nettet - i nogle tilfælde væsentligt dyrere.
Der er tale om minimalt beløb som vi beder om i dette tilfælde, hvilket egentlig blot er en symbolsk gestus. Men efter dagens oplevelse, ser vi som kunde ingen grund til at støtte Skoringen Valby, frem for nethandel i fremtiden.

Resposta da Skoringen - Valby
Selve bestillingen gik udemærket, hvor der stod at varen ville være i butikken inden for 1-3 hverdage, og derefter hørte jeg ikke mere. Jeg regnede jo helt sikkert med at jeg ville få en mail når varen fysisk var ankommet til butikken.
Da jeg ikke havde hørt noget, gik jeg derfor efter ca. en uge ned i butikken, hvor det så viste sig at de havde fået skoene for flere dage siden. Normalt når jeg køber ting over nettet, får jeg en mail/sms når varen er landet, så det manglede jeg lige her.

Dejlig butik. Godt overblik. Rigtig god kundepleje og venlig betjening

Resposta da Skoringen - Valby
Normalt oplever vi rigtig god service, når jeg køber sko til mine børn. Men denne gang var en rigtig dårlig oplevelse: meget passiv servicering, da vi kom op spurgte om hjælp til børnenes fødder/sko: "har I ikke selv set på noget", var spørgsmålet stillet med meget lidt venligt ansigt. Og det er ikke fordi, der var travlt. Det kan I godt gøre bedre, Skoringen i Valby !!

Resposta da Skoringen - Valby
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.