Skräphämtarna Recycling Stockholm AB Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bokningsprocessen kändes lite oklar då det genast kom ett automatiskt bekräftelse-sms men ingen bekräftelse att någon människa hade sett bokningen. Med kort varsel i semestertider kändes det inte he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att beställa tjänst. Hämtning gick utomordentligt snabbt och smidigt. Trevlig personal. Kommer absolut att anlita "Skräphämtarna" igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Killarna som kom var jättebra. Starka och dugliga. Kom på avtalad tid. Enkelt att betala med rutavdrag. Swishade bara pengarna. Jag fick en känsla av ärlighet och artighet. Inga skumma typer. Jag reko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att boka. Trevlig personal som kom för att hämta, dessutom ringde de för att kolla om de kunde komma tidigare än bokat, något de kunde! Enkel betalning med kort eller Swish. Högst rimligt pris. J... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. SEO
  2. Empresa de transporte marítimo

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skräphämtarna i Stockholm hämtar och hanterar dina grovsopor och annat skräp. Vi hämtar det mesta som får plats i en lastbil. Boka skräphämtningen online.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

131 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

93 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Allt var perfekt

Allt var perfekt. Bokade online, de ringde 20min innan ankomst, två killar kom precis vid avtalat tid och började jobba direkt utan tjafs. Inom en kvart var de klara. Supersmidigt och trevligt!

6 de julho de 2022

Slöseri av tid

Dyker inte upp på inbokad tid, svarar inte på mail/telefon.

Kollade på detta lite och det verkar som att de har gått i konkurs 2021. VÄLDIGT missvisande att de inte skrivit det någonstans på sin hemsida och att de fortfarande ser ut att ha ett fungerande bokningssystem.

4 de julho de 2022

Oseriöst företag

Beställde upphämtning av möbler en viss tid, fick mail någon dag senare om de kunde komma lite senare. Vilket var okej, jag jobbar hemma. Men sen dyker de inte upp alls när det är de själva som har bett om en ny tid utan att meddela om försening.

4 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Akta er för Skräphämtarna med adress…

Akta er för Skräphämtarna med adress Nockeby Torg! Det är ett riktigt dåligt företag. Jag beställde hämtning av 8 klm3 byggavfall och 45 min hämtningstid. Jag var tydlig i beställningen att volymen inte var så stor men att jag var osäker på vikten. Två killar kommer och direkt börjar den ena argumentera att det är tyngre och de inte hinner ta med allt. Jag säger att de får ta mer betalt om de vill och att vi kan sortera upp det snabbt. Killen lyssnar dock inte på mig och fortsätter att argumentera i 15 min - 20 min istället för att börja jobba. Hade han lyssnat och börjat jobba så hade vi tre lätt kunna sortera upp avfallet i de säckar de hade med sig men det var han inte intresserad av. Det sista han säger är att de kommer fakturera mig för det jag beställt trots att de endast tog lite träbyggavfall och lämnade hela säcken på 3 km3 kvar och åkte efter drygt 25 min. Fy för den attityd de hade! Jag hörde sen av mig till Tipptap som kom efter några timmar och för en bråkdel av kostnaden hämtade säcken Skräphämtarna lämnat utan att klaga det minsta. Jag hörde av mig via deras kontaktformulär till Skräphämtarna men de svarade förstås inte. Anlita INTE detta företag! Tipptap är tusen gånger bättre och billigare!

6 de abril de 2022

Varning anlita någon annan

Skulle hjälpa mig köra bort en massa Big Bags och en massa andra saker från min tomt och de sade att jag behövde inte oroa mig för de skulle lösa det. Bestämde en dag då jag skulle visa dem vad de skulle göra. Hade åkt extra ända från Uppsala men de dök inte upp. Sedan körde de ett lass men kom inte tillbaka igen för fler körningar. När jag ringde och klagade skulle han prata med de som körde och återkomma. Ej hört nåt mer från dem sedan dess utan körde själv och anlitade en annan firma. Anlita inte dessa.

21 de dezembro de 2020