Mijn ervaringen is zeer positief. Niels is vriendelijk, communicatief heel goed. Nooit te beroerd om zijn planning aan te passen. Dit is ondertussen de uitzondering op de regel, zeer klantvriendeli... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goede en snelle service. Boven verwachting. Was vroeg voor de afspraak. Binnen 20min nieuwe kaart ingelezen. Ruime tijd genomen om samen te testen. Vriendelijk en vrolijk contact.
Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig. Sleutelkaarten service heeft me goed geholpen, snelle afspraak, duidelijke info om alles soepel en snel te laten verlopen. Binnen een week... Ver mais
Wat een fijn bedrijf is dit, ze waren met vakantie toen ik startproblemen had me mijn Renault maar ondanks dat waren ze via WhatsApp bereikbaar en stonden mij snel en netjes te woord. Alsnog kon er... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Bunschoten, Holanda
- 0636145730
- info@sleutelkaarten-service.nl
- www.sleutelkaarten-service.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Keigoed.
Het eerste contact wekte al veel vertrouwen.
Wat volgde was gewoon keigoed.
Snel, doeltreffend, mooi prijsje en een goed produkt.
Gewoon 100% O.K.
Hele prettige ervaring
Hele prettige ervaring . Goede service snel en metbeen goede comunicatie . Heel erg aan te raden
De kaartlezer in mijn auto was defect…
De kaartlezer in mijn auto was defect geraakt, heb het contact formulier ingevuld en binnen 30 min kreeg ik al antwoord op mijn vraag met alle informatie die voor belangrijk was. Ze gaven aan dat het druk was en dat ze waarschijnlijk volgende week in de buurt waren. Maar aangezien ik de auto echt nodig had voor mijn werk bood Niels mij aan om een uitzondering te maken en mij die zelfde dag nog te helpen, en wat een service hij was er binnen 45 min heeft mij thuis opgehaald en zijn samen naar mijn werk gereden waar de auto stond, hij constateerde dat iid de kaartlezer defect was en heeft deze meteen vervangen, en heeft mij nog extra service verleend door een tweede kaartlezer te leveren en een extra sleutelkaart. Ik kan niet anders dan Niels van uit de grond van mijn hart danken voor de zeer snelle, vriendelijke en deskundige ondersteuning bij het addekwaad oplossen van mijn probleem.
De display gaf aan dat hij de…
De display gaf aan dat hij de sleutelkaarten niet herkende. Niels hielp mij aan 2 nieuwe sleutelkaarten. De accu was leeg, Niels ging voor mij gelijk een nieuwe accu halen , zette de radiocode er ook nog in en alles werkte in de auto weer naar behoren. Blijer kan je mij niet maken. Dank je wel Niels
Zeer goed geholpen en uitstekend werk…
Zeer goed geholpen en uitstekend werk geleverd!
Top!
Top service! Komt door weer en wind/ SNEEUW (code oranje!)
Wilt zijn klanten kosten wat het kost helpen. Vanaf het eerste contact via WhatsApp, een prettige ervaring met een duidelijke uitleg.
Afspraak was snel gemaakt.
Aan huis ook weer een top service! Mijn defecte autosleutel is alsnog gemaakt en ook een nieuwe.
Mijn dank ik groot.
Ga zo door!!
Renault Megane cabrio
Zeer snelle en vakkundige vervanging van sleutelkey voor mijn Megane cabrio. Ondanks sneeuw en code oranje om 8 uur ochtends Dank.
Topservice
Topservice , het had hele dag gesneeuwd en meneer kwam
Vanuit Spakenburg naar Rotterdam om mijn autokaart in te leren en mij te voorzien van 2 prachtige geslepen sleutel die in de sleutelkaarten zitten.
Meneer deed zijn locatie aan dus kon ik precies zien Hoelaat ik hem kon verwachten bij mijn auto.
Ik verwacht niet dat mijn autokaarten het niet meer doen na een tijd maar ook dan heb ik bij dit bedrijf een garantie van een jaar . Kortom een 10
Uitstekende service
Uitstekende service, alles via WhatsApp geregeld!
SERVICE in hoofdletters!
Door weer en wind kwam hij en hielp mij in een half uur uit de brand! Bij de garage moest ik anderhalve week wachten voor ik geholpen kon worden en ze lieten me al weten dat ze niet wisten of ze me konden helpen. Maar Niels kwam, zag en 'overwon' mijn sleutelprobleem!
Het is een zeer professioneel bedrijf…
Het is een zeer professioneel bedrijf met vriendelijkheid en klantgericht zeker aanraden voor wie een probleem heeft met zijn autosleutel
Groet Daan
Super!
Wij vonden het toch even spannend of het goed zou gaan. Maar absoluut!! Hele aardige man, snel contact via whatsapp. En zelfs dezelfde dag had hij tijd om langs te komen. Binnen 15 minuten was hij klaar. Aanrader!
Prima geholpen
Prima geholpen. Zeer vakkundig. Snel en volgens afspraak. En pas stoppen als zeker is dat alles werkt.
Supersnel geholpen
Supersnel geholpen! Hij werkt netjes en volgens afspraak! Betere service dan bij de dealer.
Super bediening
Super bediening , kwam speciaal langs omdat hij de sleutels niet had om een noodoplossing , helaas lag het niet aan de sleutels maar toch is hij nog gebleven om het probleem te zoeken . Komt zijn afspraken na en doet meer dan nodig .
10 op 5
Nieuwe autosleutel aan huis gemaakt, fantastisch.
Zeer vriendelijke en vlotte bediening.
Duidelijke afspraken , wat wil een mens nog meer?
Persoonlijk vind ik het beter dan perfect
betrouwbare service
betrouwbare service
snel en vlotte uitvoering
komt afspraken na
Zeer professionele service
Zeer professionele service, goed en vlot afgesproken, communicatie top, prijs zeer goed, komt afspraken op alle gebied na!! Sleutels ook zeer kwalitatief!!
Ik raad deze firma iedereen aan!
top ervaring
Zeer professioneel, stipt, vriendelijk en correct persoon. De werking van de sleutel wordt getest zowel mechanisch als electronisch. Super kwaliteit en komt ook nog eens aan huis. Een echte aanrader. Ga zeker reclame maken bij de vrienden. Echt een topervaring en niet duur.
Niels reageert vrijwel direct op…
Niels reageert vrijwel direct op whatsapp en draagt gelijk een goed onderbouwd voorstel aan. Was ook bereid direct een afspraak te maken en was stipt op tijd ter plaatse. Hij gaf een goede uitleg van de werkzaamheden en na twee uur had ik weer twee werkende keycards . Chapeau👍