Informações sobre a empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Tandklinikken smil.nu - et helt nyt koncept indenfor tandpleje, hvor fokus er på dig og dine tænder!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft Dan som tandlæge i over 20…

Jeg har haft Dan som tandlæge i over 20 år. og det siger vist det hele. Jeg kører hele vejen fra Herlev til Nivå for at have ham som tandlæge, og det gøre jeg med glæde, for han er det hele værd.

Dan er utrolig omsorgsfuld, kompetent og meget grundig i sit arbejde. Han tager sig altid tid til at forklare tingene på en rolig og forstålig måde. Derudover er han sød, venlig og meget serviceminded. Man bliver altid mødt med respekt og ægte interesse, og man mærker tydelig, a han virkelig ønsker det bedste for sine patienter.

Han er hjælpsom, gav,ild med sin tid og en tandlæge, man kan have fuld tillid til. Jeg kan på det varmeste anbefale Dan, også hvis det kræver en længere køretur.

28 de novembro de 2025

Resposta da smil.nu

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! Det er vi alle glade for at høre på klinikken. Det betyder meget for os, at man føler sig godt tilpas. Vi er stolte over at have patienter, der kommer langvejsfra, både hele Sjælland, Fyn, Jylland og sågar patienter, som er blevet permanent udlandsdanskere, men troligt kommer, når de er på besøg i Danmark :)

Dan

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig og professionel tandlæge

Har været til tandlægen her i dag da jeg bidt en del af en tand af for halvanden uge siden. Følte mig meget godt behandlet og vil bestemt anbefale Smil Nu til dem som søger efter en rigtig god og professionel tandlæge.

24 de outubro de 2025

Kære Linda,
Tusind tak for de 5 smukke stjerner.

Det glæder mig meget at læse, at du havde en god oplevelse under dit besøg. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rar, kontant, meget informerede og super dygtig!

Dan er manden, når der skal trækkes en tand ud!❤️

9 de abril de 2025

Kære Sebastian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder mig at høre, at du fik en god oplevelse under omstændighederne. Jeg har arbejdet i England, Grønland og på Filippinerne, hvor tandudtrækninger desværre var en meget stor del af min hverdag som tandlæge. På Filippinerne trak jeg under et 2 ugers non-profit projekt som frivillig tandlæge, ialt 2.000 tænder ud. Jeg er glad for, at den erfaring kan hjælpe mine patienter idag, når tænder desværre ager og til skal fjernes.

Bedste hilsner
Dan

Godt firma

Rigtig god vejledning inden køb af tandbørste og jeg modtog den dagen efter bestilling. Og det virker som et godt produkt.

19 de dezembro de 2024

Fantastisk sød og behjælpelig,

Fantastisk sød og behjælpelig,
samt gør et flot stykke arbejde og er god til at få en til at føle sig tryk og i goe hænder, kan kun varmt anbefaledes

10 de junho de 2024

Kære Heidi,
Mange tak for den flotte anbefaling, og tusind tak for tilliden !
Bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste tandlæge varmt anbefale…

Den bedste tandlæge varmt anbefale venlighed og i imødekomme

15 de fevereiro de 2024

Kære Galit,

Tusind tak for dine 5 fine stjerner og ros til smil.nu

Det glæder mig at læse, at du bliver mødt med et imødekommende smil på klinikken, og at du føler dig tryg og velkommen !

Tandlæge Dan

Tandlæge skræk afkræftet

Trods jeg var bekymret, flov og frygtede besøget hos Dan, kunne han berolige mig, trods en ubehagelig diagnose. Det var kun 1 tand, der havde generet, og den fik vi trukket ud samme dag diagnosen var lagt.
Jeg var bange, og bekymret, men sammen med ham, kom jeg igennem det. Nu er jeg helt ekstatisk, vildt stolt og så glad!

22 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste tandlæge jeg har prøvet

Dygtig, professionel og tryg oplevelse. Dan er god til at fortælle undervejs og vejlede i øjenhøjde med patienten. Virkelig god oplevelse og budgetvenlig. Jeg kommer igen!

12 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super behagelig og kompetent tandlæge!!!

Super trygge rammer og en super fin behandling. Dan forklarede meget udførligt og på en afslappet og top professionel måde. Det gav mig stor tryghed!!

Jeg var helt rolig ved behandlingen og er 100% din fremtidige kunde!

PS. Og så er priserne markant lavere end de seneste 4 tandlæger som jeg har haft.

29 de novembro de 2019

Fantastisk Service

Fantastisk Service, jeg har personligt aldrig i mine 29 år oplevet så grundig en tandlæge som fortæller mig alt ærligt om mine tænder, og samtidig har rettet de fejl som de forrige tandlæger har udført til en meget skarp pris.

jeg kan VARMT anbefale Dan som uden tvivl er den mest kompetente tandlæge jeg nogensinde har mødt.

4 de novembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Dan er den mest kompetente og grundige…

Dan er den mest kompetente og grundige tandlæge, som jeg nogensinde har haft.
Han er utrolig dygtig til at forklare hvad han foretager sig samtidig med at man som patient føler sig tryg.

Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft og til den bedste pris.

1 de novembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Smil.nu - den bedste tandlæge jeg har haft

Jeg lider lidt af tandlægeskræk, men Dan ved smil.nu i Nivå har med virkelig god og venlig service og vejledning gjort at jeg får en god oplevelse hver gang. Jeg kører gerne langvejsfra for at bruge ham eller hans kollega. Kan varmt anbefales.

29 de outubro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Dan er en fremragende tandlæge

Dan er en fremragende tandlæge. Dygtig, omhyggelig og fantastisk kompetent. Han formår at få én til at føle sig godt tilpas, og er meget opmærksom på betydningen af at forklare hvad der skal ske under behandlingen, hvilket bidrager til at man bliver rolig og slapper af. Jeg anbefaler Dan og hans søde medarbejdere på det varmeste

30 de janeiro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais