Informações sobre a empresa

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

13 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Eigenaar een grote arrogante kwal. Kwaliteit en service super slecht. Afhandeling van zaken doen ze niet aan, geven niet thuis en reageren nergens op. Een ster is nog teveel. Kopers ik hoop dat jullie hiermee zijn gewaarschuwd en elders je aankopen doet.

8 de agosto de 2025

Zeer slechte service.

Zeer slechte service.
Wij hebben graszoden en mollendoek besteld. 60 m2 graszoden is 60 stuks en daarbij 60m2 mollendoek. Het begon al dat tijdens de levering de pallet met graszoden uit elkaar viel en er een berg met zoden voor onze deur lag. Kan gebeuren, verder niets van gezegd. Vervolgens de graszoden naar de tuin gelopen..bleken er maar 58 te zijn. Hierover gelijk een email gestuurd. Vervolgens dezelfde avond het mollendoek met daaroverheen de zoden gelegd. Bleek dat we 8m2 te weinig doek geleverd hebben gekregen. Hierover weer gemaild. Helaas wegens hemelvaartsdag waren zij de dag erna gesloten dus gelijk vrijdag gebeld. Alles wat ik zei klopte niet. Alles was geteld en zou moeten kloppen. Nou dat was dus niet het geval. Want 58 zoden is geen 60 en 8m2 minder doek dan de zoden is ook wel knap dat dit dan volgens hun 60m2 is. Alles wat is zei klopte niet en er was niets aan te doen. Want voor het laden is het geteld volgens de meneer aan de telefoon.

30 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dat verwacht je toch niet van Smitco

260 mooie tegels geleverd gekregen. Echter nadat het strak gelegd was en er enkele weken later door flinke regenbuien de tegels goed waren gewassen, verschenen er her en der roestvlekken op de tegels. Even een berichtje naar Smitco en je zou denken dat zo'n groot bedrijf zich niet druk maakt en de beschadigde tegels gewoon zou vergoeden. Niet dus... De hakken gingen in het zand en men verwees gewoon naar de producent. Excluton in Druten. Na over en weer schrijven en ondertussen al ruim 20 tegels verder, kwam Smitco ineens met een verwijzing naar de voorwaarden. We hadden binnen 24 uur de klacht in moeten dienen want na aanvaarding moet je de tegels controleren. Zo ook de stratenmaker. Toen ik verwees dat de teksten in het Burgerlijk Wetboek over verborgen gebreken daar heel anders over denken, kregen we via Smitco toch een expert van Excluton over de vloer. Die adviseerde de tegels te vergoeden als ook een vergoeding voor het herbestraten toe te laten komen. Volgens de expert kwamen de roestvlekken door achterlating van roestdeeltjes in het zand, waarmee de betontegels worden gemaakt.

13 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenaar Directeurtje Sijbrand Smit jr…

Eigenaar Directeurtje Sijbrand Smit jr arrogante kwal. Totaal niet klantvriendelijk. Dit directeurtje moet dan het voorbeeld geven!! Luister en huiver.
Directeurtje sprak mij aan over het parkeren van mijn auto. Op de manier hoe hij mij aansprak was ik niet van gediend. Ik rij voorzichtig (stapvoets) het terrein op en ben niet bekend waar ik moet parkeren. Ik had mijn auto naast een heftruck gezet. Directeurtje sprak mij even later aan waarom ik mijn auto zo had neergezet. Ik zei dat ik hier niet bekend was op het terrein. Hij zei tegen mij, vind je dat normaal om je auto zo ASOCIAAL neer te zetten. Alsof ik een moord had gepleegd zo sprak hij mij aan. Ik zei nog, volgens mij ben ik een klant die een betaald product op komt halen. Vind het niet prettig om als klant zo aangesproken te worden. Dat werd een aardige discussie. Ik was aardig geïrriteerd hoe hij mij benaderde. Ik liep naar mijn auto toe en zei iets in de trend van Sjezus (Niets schokkends)  en zette mijn auto langs de stellingen. Ondertussen hoorde ik hem zeggen, die Bijdehand, Achterlijke. Volgens hem liep ik hem te provoceren. Lijkt mij iets wat logisch als hij zegt dat ik asociaal, bijdehand en achterlijk ben (serieus?). Ik zelf heb geen scheldwoorden gebruikt tegen directeurtje. Hij wilde mij als klant wegsturen van het terrein terwijl ik voor mijn product betaald had. Ik zei tegen hem, probeer het maar als je lef hebt. Ik heb mij aardig in moeten houden om het niet verder te laten escaleren terwijl ik met een goed humeur de bestelde spullen op kwam halen. Waarschijnlijk zal directeurtje in kwestie een ander verhaal hebben dat het allemaal aan mij lag. Om klanten nou bijdehand, asociaal en achterlijk te noemen vind ik een kwalijke zaak. Directeurtje had ook kunnen zeggen, meneer zou u uw auto kunnen verplaatsen want het is niet veilig zo, er rijden heftrucks en dergelijke. Geen probleem, zet ik mijn auto netjes weg. Het is de toon die de muziek maakt. Medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk kan directeurtje een voorbeeld aannemen. Uiteindelijk naar Concurent Spaansen in Uitgeest gegaan. Daar voert klantvriendelijkheid wel de boven toon. Pieter S. (Audi)

15 de junho de 2023

Zeer onbeschoft personeel

Zeer onbeschoft personeel. Maken zelf fouten en geven klant de schuld. Blaffen je af en laten jou voor kosten opdraaien. Geld retour van kapot geleverde stenen doen ze ook heeeeel lastig over. Goede tip: doe hier geen zaken!!!

13 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Smitco probeert je te bedonderen

Zeer slechte ervaring. Zonder aankondiging werd de Bestelling geleverd echter zonder bon. Deze bon bleek nodig voor het betaalde statiegeld.Leuk verdienmodel voor Smit co sierbestrating.
Bovendien ook uiterst onplezierig te woord gestaan.

3 de maio de 2021

Slechte reacties

Slechte reacties. Slechte info..........................................................................................................................

20 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, aardige mensen en heb er mooie spullen vandaan voor de tuin. Kreeg zelfs meer dan ik besteld had. Chauffeur heeft netjes alles gezet waar ik het wilde hebben (een deel hier en een deel daar). En voor een nette prijs. Nu genieten in het zonnetje in mijn mooie opgeknapte tuintje.

30 de julho de 2019

Chauffeur van smitco aso

Chauffeur van smitco haalt eerst fietsers in waar het niet kan veel te smal daarvoor (dat kan je de gemeente kwalijk nemen dat fietsers als verkeersdrempel worden gebruikt)
En als je er wat van zegt rijd meneer met gevaar voor alle overige verkeersdeelnemers dwars de weg over om bewust te proberen mij dood te rijden.
Makkelijk he een vrachtwagen als moordmachine te gebruiken (kijkt iets te veel tv)

13 de junho de 2018

Opgelicht

Onlangs was ik, als particulier, bij de firma Smitco om sierstenen voor mijn tuin te kopen. Er stond van de stenen die ik graag wilde hebben maar er was maar 1 mand voor ongeveer een derde gevuld. De prijs voor de hele mand a 900 kg was 147 euro. De losse kilo prijs 50 ct per kilo. Aangezien er nog maar eenderde beschikbaar was, 300 kg, heb ik dat aangeschaft. Echter moest ik hiervoor 150 euro (!!!), dwz, de losse kiloprijs betalen. Ik had alles met de hand, alleen, zonder hulp, stuk voor stuk al in staan laden, zonder mand mee te krijgen, dus niet alleen ik maar ook mijn hele auto zaten onder het steengruis. Inmiddels een half uur verder, las ik op het bordje dat de hele mand, dwz drie maal zoveel, en waarschijnlijk dan ook gewoon in mand dus zonder gesjouw en troep, maar 147 euro was. Daarop ben ik naar binnen gegaan om verhaal te halen, maar daar werd mij verteld dat dat helaas niet anders was. Dat ze gericht zijn op groothandel en dat als je geen hele mand koopt (die er dus niet eens was notabene!!) je de kiloprijs moet betalen. Ik voelde mij nogal opgelicht omdat ik voor eenderde letterlijk meer betaald had dan ik voor drie keer zoveel gedaan zou hebben. Dit heb ik dan ook gezegd. Daarop werd mij verteld dat dit was omdat delen uit de mand voor hen extra werk betekende en daarom een meerprijs op zijn plaats was. Hoezo meer werk?? Niemand heeft een poot uitgestoken om te helpen inladen. De mand is gewogen en ik mocht zelf alles in mijn auto leggen. Het enige meerwerk is het wegen van de mand, nog geen halve minuut werk. Na enige discussie werd mij gezegd dat ik ook alles weer uit mocht laden en een volle mand mocht bestellen voor 150 euro. Dit heb ik uiteraard niet gedaan aangezien ik inmiddels al drie kwartier bezig was geweest, en dan nog maals een half uur aan de slag zou moeten en bovendien nog een keer op en neer zou moeten rijden. Nu was ik ook op zoek naar bestrating voor mijn terras en een schutting, maar de folders kunnen direct de prullenbak in; mij zie je hier nooit meer terug en ik zou anderen dan ook ten zeerste afraden hier zaken te doen.

18 de fevereiro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.