Vi bruger SMTP.dks buffermail-løsning hvor man køber X millioner mails af gangen, til brug direkte i vores software-produkt. Man får egen (dedikeret) IP-adresse, som sikrer at alle mails se... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi benytter SMTP.dk, da vi har egen mail-server og det åbenbart ikke er muligt for ISP'ere at tildele deres kunder ægte faste ip-adresser med et ordentligt reverse lookup eller tilbyde et mailrelay-... Ver mais
Virker som det skal men supporten gav op med halvflabet svar så snart man spurgte til opsætning man ikke lige have en færdiglavet vejledning til. Man skulle ellers tro sådan en virksomhed gerne ville... Ver mais
A empresa respondeu
God telefonsupport og et glimrende produkt, som gør hvad det skal, uden alt muligt overflødigt. Dog kunne hjemmesiden/kontrolpanelet trænge til en kærlig hånd, grafisk som kodningsmæssigt, men det er... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Send dine vigtige transaktions- og marketing e-mails via dedikeret IP nummer. Vær på forkant med de aktuelle krav om leverings sikkerhed og compliance med SPF, DKIM og DMARC. Er stabil e-mail levering forretningskritisk for din virksomhed, er SMTP.dk en driftsikker løsning med fokus på performance, sikkerhed og levering til inbox. Vi hjælper dig med onboarding og sikrer en problemfri drift. Kontakt os gerne på support@smtp.dk og kom igang med at sende på eget IP nummer for kun DKK 128 mdl (ex moms)
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Worst Customer Sercice
I was trying To contact With there customer service from last 24hrs But Still not Responce i was purchase There Starter Package But Till now i did not Get My Smtp Credentials I was open 2 tickets on urgent but till now not responce

Resposta da SMTP.dk
Det virker godt.
Servicen virker og hurtig respons fra…
Servicen virker og hurtig respons fra support hvis der viser sig udfordringer.
Alt fungerer godt
Alt fungerer godt, og hvis der er problemer løses det hurtigt via supporten.
Har brugt smtp.dk i mange år til at…
Har brugt smtp.dk i mange år til at afsende alarm mails, hvis der er problemer med nogle af mine installerede målesystemer. Det virker upåklageligt.

Resposta da SMTP.dk
Go support
Go support, og produktet fungere som forventet, så jeg er helt tilfreds.
god god god!
God support
Skulle have genåbnet vores konto, og det ordnede supporten på udmærket vis. Desværre måtte en tekniker bagefter ringe til smtp for at få de relevante oplysninger om vores printer. Det fik han dog hurtigt, derfor 4 stjerner.
smtp.dk virker fantastisk, elendig kundeservice
Jeg synes at selve serviceen er god, og det virker altid. til gengæld synes jeg jeres kundeservice er ret elendig. når man bruger jeres chat sker der absolut ingenting. og når man endelig får fat i kundeservice, er de meget venlige, men svarer sådan lidt ad hoc
Jeg skulle forny abonnementet.
Jeg skulle forny abonnementet.
Det var utrolig nemt fra hjemmesiden
Jeg havde brug for hjælp
Jeg havde brug for hjælp, og den fik jeg af en meget venlig og tålmodig medarbejder!
Et problem med en anden smtp løst
Et problem med at få en anden smtp til at virke uden held. Problemet blev løst på en halv time. Derved kunne anlægget blive testet😉
Sende mange mails uden bøvl
Super oplevelse
Super oplevelse, både med produktet og supporten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.