Leia as opiniões dos outros
Der er Snakspil om gode emner som Livshistorier, Livet og Døden, Venskab, Lyst, Elsk, Livets Overgange og meget andet - og det er gode spørgsmål. Man kan bruge kortene som det lige passer ind: Man... Ver mais
SNAK er et fantastisk koncept og en virksomhed med stærke og inspirerende værdier og budskaber. Servicen ved køb på deres hjemmeside er også helt i top og bestilte w pakker kommer med hyggelige små... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Rosmus Bygade 1, 8444, Rosmus, Dinamarca
- frederik@snakspil.dk
- www.snakspil.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Jeg er vild med de spørgsmål der står…
Jeg er vild med de spørgsmål der står på kortene. De kan føre til dybe samtaler.
Nem bestilling og hurtig levering
Geniale spil
Geniale spil. Gode til at få samtalerne i gang, meget værdi for pengene
Købte 2 spil familie og ungdomskort
Købte 2 spil familie og ungdomskort
Til mine børn og børnebørn venter en tilbagemelding fra dem. De var glade da de fik dem. Vender tilbage når jeg får et svar.
Så det I løvens hule. GOD IDÉ. MVH LAILAH LYTKEN
Holde vores langdistance parforhold…
Holde vores langdistance parforhold oppe
Jeg købte “Lyst” og Elsk” kort.
Min kæreste og jeg skulle være væk fra hinanden i 8 måneder, på hver sin side af jorden. De her kort holde gnisten og den gode stemning igang. De gav os samtaler, grin og lyst vi aldrig ville ha, haft hvis ikke det var for disse kort. Kæmpe anbefaling🫶🏽
Tak for snak!
Gode spørgsmål
God kundeservice og gode spil!
Super god vejledning omkring hvilke spil der ville passe til et specifikt publikum. Der skulle tages tilløb til at bruge dem, men da de først blev taget i brug, var alle super taknemmelige for hvilken dybde spillet gav samtalen og hvordan man kom tættere på hinanden.
Spillet kom meget hurtigt 👍 har dig…
Spillet kom meget hurtigt 👍 har dog ikke prøvet endnu, det skal være henholdsvis mandelgave og til pakkespil samme med familien i sommerhus julen over 😊
Hurtig ekspedition og levering 👍
Fin handel uden problemer og et rigtig…
Fin handel uden problemer og et rigtig fint spil, jeg glæder mig til at bruge med mine efterskoleelever
Total geniale kort
Total geniale kort. Bruger dem sammen med teenagerne, hvor vi trækker et kort når de fleste er færdige med aftensmaden. Og det sætter fang i rigtig gode snakke :)
Gentagende spørgsmål og stavefejl
Gentagende spørgsmål. Mange stavefejl. Jeg føler, jeg har spildt mine penge, ved selv at skrive bedre spørgsmål. Køb ikke.

Resposta da SNAK
God kundeservice
Jeg havde desværre en problem med leveringen af mit spil.
Kundeservice var utrolig god til at komme med en løsning.
Spillet er bedre end forventet!
Vi har haft mange gode snakke ud fra…
Vi har haft mange gode snakke ud fra samtalekortene🤩
So and so købsoplevelse
En reklame på insta lover 3 for 2 men det var desværre ikke længere gældende, hvorfor man nok burde ha slettet teksten eller sat datoer på. Jeg vælger dog alligevel tre spil, da de frister med fri fragt. Da spillene ankommer er æskerne lettere medtaget i hjørnerne, jeg antog det var fordi de var sendt i en lidt for lille bobbleplastpose - opdager så at kun to ud af de tre spil nye i plastik, så det ene er formentligt brugt, måske det også er medvirkende årsag til de lidt slidte kanter.
Var overrasket over at “date” kortene kun rummer et spørgsmål pr kort.
Hurtig forsendelse, super gode spørgsmål
Hurtig forsendelse, rigtig gode teen-kort som vores datter syntes godt om!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.