Snusfabriken Opiniões 173

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Som en trogen kund sedan september 2013, så håller jag snusfabriken i hög aktning. Har det blivit fel nån gång så har de lösts på bästa sätt. Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar. Det är enkelt att beställa, habila priser och alltid välpackat samt snabb leverans. Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde fem dosor Islay Whisky lössnus. När jag öppnade den första så innehöll den portionspåsar. "Lössnus" står angivet på både orderbekräftelsen och följesedeln. Dosorna är de vanliga för lössnu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Tabacaria
  2. Charutaria
  3. Loja de cigarros electrónicos
  4. Loja de armas
  5. Plataforma de comércio online
  6. Loja de cigarros eletrónicos

Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com

Informações de contacto

Respondeu a 72% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Stort utbud

Stort utbud, bra priser. Det enda jag saknar är den enkla funktionen att "söka på smak" med en knapp.

19 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Tack för ditt fina omdöme! Det kan man på sätt och vis :) Söker du på exempelvis äpple så kommer det upp produkter med smak av äpple. Jag förstår dock hur du menar och det ska vi fundera på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställer alltid från Snusfabriken om…

Beställer alltid från Snusfabriken om de har ”mina” varor inne. Alltid snabb leverans, bra förpackat och jag älskar att de alltid lägger med en liten godisbit eller en produkt att testa!

17 de abril de 2026

Tackar så hjärtligt för det Sophia 😍

bäst avser lösnus

Har köpt i flera år och har aldrig misslyckas att få bra resultat. Enligt mig är kungsnus bättre än köpsnus

17 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Snussatserna under varumärket Kungssnus är vårt eget märke som vi grundade hela företaget. Kommer flera nyheter under 2026 🙂

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställng

Alltid lätt att beställa och brukar vara snabb leverans

16 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Under kommande vecka blir det ännu lättare då vi släpper vår nya fraktcheckout

Alltid superkvalitet

Alltid superkvalitet, Alltid enkelt att beställa och snabba leveranser.

16 de abril de 2026

Tackar! Snabbhet är något vi är starka på 🙂

13 år som kund.

Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt, inget som snusfabriken kunnat göra annorlunda, i det fallet.

15 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

En incident på 13 år är bra om du frågar mig. Och självklart löser vi saker när man kontaktar vår kundtjänst 😀

Snabbt och lätt

Det är så lätt att få vad man vill ha och snabbt också.

13 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Tackar så hjärtligt för din fina recension!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vill inte klaga för ni är alltid snabba…

Vill inte klaga för ni är alltid snabba och så gillar jag att beställa från er. Men nu när jag skulle beställa fick jag börja om för klarna kom upp trots att jag valde Swish. Sen vet jag inte vad som hänt men innan kom det upp leverans ställe. Nu står det bara postnord.

13 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Ska blir ännu bättre visning av frakter inom några dagar när vi släpper vår nya fraktcheckut 🙂

Snusspruta

Snabbt, smidigt och enkelt.

12 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Tack snälla för ditt omdöme! :)

Toppen!

Snabbt, smidigt och enkelt! Bra priser & utbud. Har aldrig blivit besviken under alla mina år som kund..

12 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Woah! Det glädjer oss att höra :)

Stort utbud av cigarrer

Stort utbud av cigarrer. Lätt att hitta favoriter.

8 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Förhoppningsvis så hinner vi utöka sortimentet ännu mer nu när vårvärmen kommer fram 😀

DIY Medusa

Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar.

Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal produkter sedan 2010. De paketen jag får här är de som kommer med de bästa grundrecepten. Tom såpass så att de är de enda som jag aldrig behövt justera på något vis.

8 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Woah! Det glädjer oss att höra :)

Snabbt enkelt bra sortiment

Snabbt enkelt bra sortiment

5 de abril de 2026

Resposta da Snusfabriken

Förmodligen störst sortiment på nikotin & tobaksprodukter. Men även tobak och nikotinfria produkter 😉

Rekommenderar starkt!

Otroligt simpelt att beställa ifrån, bra beskrivningar av produkter och bra priser!

Resposta da Snusfabriken

Bra produktbeskrivningar tycker vi är väldigt viktigt och lägger mycket tid på just detta ⭐

Mycket stort sortiment!

Jag fick tag på samtliga cigarrer och cigariller jag ville ha, tack vare det mycket stora sortimentet.
Jag har handlat här tidigare, och jag har alltid blivit supernöjd!

Resposta da Snusfabriken

Tackar och bugar för din recension 😀

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var snabb leverans och lätt att…

Det var snabb leverans och lätt att hitta det man ville ha

Resposta da Snusfabriken

Självklart ska det vara lätt att hitta med en logisk meny. Vi är också stolta över vår sökfunktion som inte bara söker produkter i webbutiken, den söker även inlägg och guider 😉

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.