Når man handler hos Sofili, kan man virkelig mærke at det er kunden der er i centrum. Man får den hjælp og vejledning man behøver. Derudover er der hurtig levering, 2 dage og så havde jeg mine varer.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg vil gerne rose Sofili for en meget hurtig levering og i det hele taget god service. Det er ikke ofte jeg handler hos Sofili, men ikke desto mindre, de "fejlbestillinger" jeg har lavet, er behandle... Ver mais
Prøv Sofili.dk, og du har nu de flotteste strømper til super priser - og virkelig hurtig levering. Kan varmt anbefales - men pas på, det bliver vanedannende :o)
Hurtig ekspedition, varen som forventet, dog var posten meget ramponeret da den kom frem. Måske skulle pakningen være noget bedre, især når det er siksokker der fremsendes. Det fylder, og et stk. Pap... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
SoFILI sælger alt alt indenfor strømper, shapewear og legwear til damer, herre og børn. Vi fører mærker som Falke, Cette, MP, Vogue og mange flere. Du får fri forsendelse ved køb over kr. 250,- Køb strømper på Nettet!
Informações de contacto
Byvej 1 d , 8543, Hornslet
- malene@sofili.com
- www.sofili.com
As pessoas também visitaram
mærkeligt ?
er meget utifreds med at det IKKE er muligt at afmelde nyhedsbrev .
afmeld rubrikken , reagerer ikke .

Resposta da Sofili
Inge dikkedarer - bare god service fra ende til anden!
Bestilte tre dele, hvoraf én alligevel ikke var på lager i den rette størrelse. Fik med det samme en personlig mail om dette, med forespørgsel om alternativ - og umiddelbart efter at have svaret denne, fik jeg bekræftelse på, at bestillingen var afsendt. Det hele kom med posten dagen efter! Super god og hurtig service!
HURTIG LEVERING
Første gang jeg handler hos Sofili og ikke sidste. Fik leveret dagen efter bestilling og alt var som bestilt. Skønt..
Superhurtig levering :)
Anbefaler firmaet - fine strømper og superhurtig levering. Så nemt og absolut smidigt.
SUPER!
Hurtig forsendelse, præcis som beskrevet.
Også god service ved returnering.
Kan bestemt anbefales.
Nem, sikker og hurtig sokkehandel
Det var positivt at opleve, sokkerne blev afsendt samme dag som bestilling og modtaget dagen efter. Tak
fin god hurtig, som hunden Kvik
var meget glad for behandlingen, meget hurtigt, og fine varer
Lækker vare, leveret til tiden og til en god pris!
Havde ledt et stykke tid efter en helt bestemt vare, som jeg endelig fandt hos Sofili. Det var let at bestille. En rigtig god pris. Varen kom som lovet. Ingen problemer eller forbehold - præcis sådan man vil handle!
Enkel og hurtig ekspedition.
Varen kom dagen efter bestillingen. Leveret i postkassen. Det er næsten enklere end at gå ned i byen og handle.
Maja Grete Dragø
super levering
Sofili har været gode at handle hos, god kvalitet og hurtigt levering :-)
Hurtig reaktion ved fejllevering
Jeg fik leveret en forkert størrelse og ringede firmaet op. Dagen efter havde jeg den rigtige størrelse samt returporto til den fejlagtige levering. Meget professionelt reageret.
Super godt firma
Man kan trygt handle hos Sofili. De har gode varer, og hvis det er forkert størrelse eller man af en eller anden grund vil have sine penge tilbage er der overhovedet ingen problem. Man oplyser sit kontonr og pengene bliver indst på kontoen. Jeg takker for god service og god behandling
Der var ikke noget at beklage!
Jeg venter på et svar fra jer, som jeg har sendt til jer! :)
Nemt
Nemt - og leveringstiden er væsentlig kortere end man kan forvente.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.