Udskiftning af tag
Udskiftning af tag, undertag, isolering af loft samt nye tagrender og nedløbsrør.
Udskiftning samtidig på 3 sammenhængende rækkehuse. Hele opgaven blev udført på kun 3 uger.
Jeg, som ejer af det ene rækkehus, har haft en virkelig god oplevelse med Søften Tagrenovering fra start til slut. Hele processen har været professionel, overskuelig og udført med høj kvalitet.
Allerede ved første kontakt følte jeg mig i trygge hænder. De var hurtige til at vende tilbage, gav et gennemarbejdet tilbud og tog sig tid til at forklare mulighederne grundigt. Selve arbejdet blev udført til tiden, og håndværket er helt i top. Der blev ryddet pænt op, og kommunikationen undervejs var virkelig god.
Det er tydeligt, at Søften Tagrenovering har stor erfaring og går op i kvalitet og kundetilfredshed. Hele teamet var venlige, punktlige og meget professionelle.
Jeg er enormt tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Søften Tagrenovering til alle, der ønsker et flot resultat og en tryg oplevelse hele vejen igennem.
5 stjerner herfra!