Leia as opiniões dos outros
Installateurs waren op tijd. Communiceerden open over wat er ging gebeuren. Ze losten alle kleine probleempjes die ze tegenkwamen keurig op. Na de installatie gaven ze keurig informatie over de werk... Ver mais
Altijd vriendelijk, aan de deur en telefoon. Gemakkelijk contact te maken, hebben overal een antwoord op, zo niet wordt het uitgezocht. Thuis wordt er netjes gewerkt, denken mee voor de beste oplossi... Ver mais
Ze hebben net werk geleverd, waren keurig op tijd. Jammer dat ze niet precies alles konden vertellen over het systeem. Zij waren alleen om het systeem te installeren vertelden ze. Je verwacht toch... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van de mensen
Ik ben zeer tevreden over de installatie van mijn zonnepanelen en batterij door Solarite. De monteurs waren niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk zeer deskundig in hun werk. Ze werkten zorgvuldig en professioneel, en namen de tijd om alles goed uit te leggen.
Wat ik vooral waardeerde, is dat ze echt met mij meedachten over de beste oplossing en inrichting. Dat gaf vertrouwen en zorgde ervoor dat alles optimaal is geïnstalleerd.
Kortom: een zeer prettige ervaring en absoluut een aanrader.
Netjes, vriendelijk, betrouwbaar
Thuis wordt er netjes gewerkt, denken mee voor de beste oplossing
Goede en nette installatie
Goede uitleg vooraf, duidelijke afspraken en nette installatie en goede prijs. Zeker aan te bevelen.
Heel vlot geregeld
Heel vlot geregeld. En aardige mannen, die tevens goed te verstaan waren, dat is nog wel eens anders. En bereidt antwoord te geven. Prima dus. Voorzover een aanrader.
Professioneel en toegankelijk
Bedrijf denkt goed mee en zoekt voor alles een oplossing.
goede begeleiding
goede begeleiding. Duidelijke uitleg vooraf. De schouwing had beter gekund want de locatie van plaatsing van de batterij bleek later niet realiseerbaar. iom de installateurs een andere locatie bepaald.
Prima ervaring met installatie
Installateurs waren op tijd. Communiceerden open over wat er ging gebeuren.
Ze losten alle kleine probleempjes die ze tegenkwamen keurig op.
Na de installatie gaven ze keurig informatie over de werking van de batterij. Ook hielpen ze met de app te installeren.
Vakmensen
Ontzettend goede begeleiding, zeer vakkundig en professioneel werk. Daarnaast natuurlijk direct rendement. Een ontzettend tevreden klant!
Twee geweldige monteurs
Twee geweldige monteurs, die efficient werkten
Keurig geholpen en alles netjes…
Keurig geholpen en alles netjes geïnstalleerd
Niets op aan te merken.
Geven aan dat ze de goedkoopste zijn, klopt.
Komen afspraken na.
vriendelijke net werkende monteurs.
Alles binnen 1 dag geregeld.
Aan te bevelen.
Goede en kundige monteurs
Goede en kundige monteurs. Tevens goede uitleg.
Met veel geduld van de medewerker aan…
Met veel geduld van de medewerker aan de telefoon werd ik geholpen door het hele proces van aanmelden! Geen lange wachttijden, duidelijke afspraken. Goede installatie!
Solarite goed van begin tot eind…
Tijdens huisbezoek goed geïnformeerd over de aanschaf van thuisbatterij Alpha Ess + financiering warmtefonds - overzichtelijke offerte - akkoord en snel afspraak voor schouw / begeleiding aanvraag warmtefonds en op 1 april is de thuis batterij in een ochtend geplaatst. Super tevreden over Solarite die ook nog de btw teruggave gaan regelen
Goede ervaringen met Solarite
Vanaf het begin, waarin eerst gevraagd werd om een voorstel te doen voor de juiste capaciteit van thuisbatterij, advies voor aanvraag lening bjj het Nationaal Warmtefonds vanwege verduurzaming eigen woning, ondersteuning bij het maken van juiste keuze voor de locatie waar thuisbatterij het best kon worden geplaatst, de zeer nette manier van plaatsing zelf, afwikkeling factuur, ondersteuning met teruggave BTW, optimaal gebruik van de thuisbattterij app, alles tot volle tevredenheid gebeurd. Op alle vragen kreeg ik ook onmiddellijk en passende antwoorden/adviezen. Hoewel de batterij per 1/5/2026 zal gaan opereren onder nieuw (dynamisch) energiecontract via Frank Enegie het volste vertrouwen dat de batterij naar tevredenheid/verwachting zal gaan werken.
Traject keuze / begeleiding
Goede info vooraf , offerte, installatie en nazorg tot op heden helemaal prima ..
Onze ervaring is geweldig
Onze ervaring is geweldig, ten eerste een net telefoontje gehad om te vragen of wij al over een thuisbatterij nagedacht hadden en of wij eventueel interesse hadden.
Na hele goede uitleg hebben ze bij ons door 2 hele nette en goede installateurs de thuisbatterij wezen plaatsen. Complimenten voor de installateurs is hier wel op zijn plaats.
En als ik vragen heb word ik netjes te woord gestaan.
Totaalplaatje
Zowel de uitgebreide informatie vooraf en tijdens aan de telefoon als de installatie ter plaatse is allemaal duidelijk, behulpzaam en netjes.
Van begin tot het einde zijn wij erg…
Van begin tot het einde zijn wij erg goed geholpen! Installateurs gaan heel goed en netjes te werk.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.