Solkraftsverige EMK AB Opiniões 146

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft vår solcellsanläggning från SolkraftSverige i två år och den har fungerat utmärkt. Har erhållit högre verklig elproduktion än den planerade! Vi hade ett litet problem ibörjan där företa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Central de energia solar fotovoltaica

Solkraft Sverige har varit i branschen sedan 2014 med huvudkontor i Mölndal utanför Göteborg. Vi har alltid levt efter våra fyra ledord som är *Kvalité *Trygghet *Långsiktighet *Kompetens Vi har över 7000 installerade solcellsanläggningar runt om i Sverige.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

146 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Genomgången av Emaldo appen av…

Genomgången av Emaldo appen av installatören var alldeles för kort . Föreslår att man efter en vecka tar en genomgång med kunden.

4 de março de 2026

Hej Leif,
Stort tack för din feedback gällande genomgång av Emaldo appen.
Vi tar åt oss av din information och strävar alltid att kundupplevelsen ska bli den bästa.
Jag ber att vår support kontaktar dig för en genomgång så att du får möjlighet att ställa dina frågor.

Bästa leverantör av solpkt

Det bästa är att ha att göra med säljaren Christer Larsson som ger sig tid att förklara och ge support efteråt. Först solceller och nu ett batteri från emaldo

4 de março de 2026

Hej Krister,
Tack så mycket för ditt fina omdöme och roligt att höra att du är så nöjd med vår Christer & att du valde oss igen som din leverantör🌞

Du är alltid välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor!

Solkraft

Trevliga, kunniga, snabba!

Trevligt, kunnigt och förtroendeingivande bemötande genom hela sälj-, leverans- och installationsprocessen. Snabb, kunnig och trevlig respons på frågor, stora som små, från samtliga vi varit i kontakt med (Solkraftsverige, logistik, elektriker). Förtroendeingivande och kunnig elektriker som förutom att göra en snygg installation även tog sig tid att sortera emballage och städa upp efter sig - noggrant! Dessutom tog han sig tid att visa och förklara hur allt fungerar. Allt fungerar klockrent och vi skulle definitivt anlita Solkraftsverige igen. Rekommenderar dem!

6 de fevereiro de 2026

Hej Sophie,
Så glada vi blir för den fina recensionen! Väldigt roligt att höra att allt som vi alltid strävar efter, har fungerat så bra hos er :)
Ni är alltid välkomna att höra av er om det skulle dyka upp några frågor 🌞

Bra kundbemötande

Bra kundbemötande och hög kompetens

6 de fevereiro de 2026

Hej Mikael,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du är så nöjd med oss på Solkraft 🌞
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om det dyker upp någon fråga i framtiden.
Mvh Solkraft 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra bemötande och fint utfört arbete.

Bra bemötande och fint utfört arbete.

12 de fevereiro de 2026

Hej Kent!
Tack så mycket för ditt fina omdöme och roligt att höra att du fått ett bra bemödande och fin installation. Det är det som vi alltid strävar efter på Solkraft så det var roligt att höra.
Mvh Solkraft 🌞

Hej Yvonne,
Stort tack för ditt fina omdöme och roligt att höra att du är nöjd med ditt batteri.
Skulle det dyka upp några frågor i framtiden så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.
Mvh Solkraft🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gick på ett par timmar.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Solkraftsverige EMK AB

Tack Bengt för ditt fina omdöme och roligt att höra att installationen gick smidigt.
Du är alltid välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor 🌞

Bra installation

Bra installation. Bra support när jag fick hjälp att starta om batteri enheten.

13 de janeiro de 2026

Hej Carl Olof,
Så roligt att höra att du är nöjd med installationen och supporten.
Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det dyker upp några frågor.

Usel support

Beställde solceller i Juli månad, installationen skedde först i december. I 7 månader har vi haft problem med batterierna som inte fungerar. De skickar YouTube videos som hjälp och när de inser att de inte hjälper så skyller de på tredjepart elektriker som inte är tillgänglig. Väldigt dåligt bemötande. Support under all kritik.

13 de janeiro de 2026

Hej Camilla,

Vi beklagar att du ej är nöjd med våran support, vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska vara nöjda.

Vi har kollat igenom ditt ärende och vad vi kan se så kom ärendet in i november. Vår support har pratat med er i telefonen och försökt lösa detta med erat nätverksproblem på telefonen men ej lyckats. I det senaste samtalet i december så meddelade vår support er att en elektriker kommer att komma till er för att felsöka men att detta får ske efter ledigheterna.

Vad vi har fått till oss så har elfirman kontaktat er och bokat datum för felsökning onsdag den 21/1.

Classificada 5 em 5 estrelas

Allt fungerade snabbt och bra

Hej Gunnar,
Stort tack för ert fina omdöme och roligt att höra att installationen gick smidigt.
Önskar er en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt bemötande o snabbt utfört…

Fantastiskt bemötande o snabbt utfört jobb

Resposta da Solkraftsverige EMK AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme och roligt att höra att du fått ett fantastiskt bemödande och snabb installation.

Önskar dig en God Jul och Ett Gott Nytt År 🌞

Installationen gick mycket smidigt

Installationen den 21 juni 2022 gick mycket smidigt.
40 paneler monterades på taket samtidigt som elarbetet utfördes. Den 30 juni driftsattes anläggningen och har fungerat perfekt sedan dess.
Mycket bra kontakt med Solkrafts representant under hela processen.

Hej Lennart,
Tack för ditt fina omdöme och roligt att höra att er solcells anläggning fungerar perfekt.
Önskar en God Jul och ett Gott Nytt År med fortsatt bra produktion 🌞

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra service

Bra service

Hej Bengt Håkan,
Tack för ditt fina omdöme!
Så roligt att höra att du är så nöjd med vår service på Solkraft.

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt år 🌞

Fantastiskt företag

Fantastiskt företag! Personalen var otroligt trevliga, kunniga och hjälpsamma genom hela processen. Allt gick smidigt och leveransen kom snabbare än förväntat. Resultatet blev grymt – verkligen toppklass från början till slut. Rekommenderas varmt!

Hej Hussein,

Tack för ditt fina omdöme!
Så roligt att höra att ni är så nöjda med oss på Solkraft och eran installation.

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt år 🌞

Pålitliga

Håller vad dom lovar , snabba, bra kommunikation, trevliga och pålitliga

Tack för ditt fina omdöme!
Så roligt att höra att du är så nöjd med Solkraft och din installation.

Vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt år 🌞

Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle aldrig rekommendera detta…

Skulle aldrig rekommendera detta företag, oseriöst. Det är inte acceptabelt att man ska få vänta flera månader på att något ska fungera, när man har betalat för en tjänst.

12 de novembro de 2025

Hej Louise,
Vi har granskat erat ärende noga och har även gett er en tidslinje för ert detta.
Som ni ser i denna så kan vi inte påverka leverantörens handläggningstid. Vi förstår att er förväntans bild är att det ska gå snabbare. Vi strävar alltid efter att lösa dessa sorts ärenden så snabbt som möjligt men i erat fall så har det dragit ut på tiden på grund av olika omständigheter. Nu är allting åtgärdat och vi har försökt att nå er för att stämma av allt men ej lyckats.

Ni är alltid välkomna att höra av er till oss, önskar er en solig höst 🌞

Med vänlig hälsning

Classificada 5 em 5 estrelas

Vid installation av solceller fanns det tillit

Vid installation av solceller fanns det billigare samt dyrare offerter. Lars Wikströms besök fick tillit och därför valdes Solkraft Sverige. Solceller installerades 2023 och hela processen var kanon. 2025 kompletterades med batteri via Solkraft Sverige och även detta sköttes via Lars samt att resultatet var som förväntat helt perfekt.

23 de setembro de 2024

Resposta da Solkraftsverige EMK AB

Tack så mycket Daniel för ditt fina omdöme. Det är alltid lika roligt att höra att våra gamla kunder fortsätter att ha förtroende för oss och vara nöjda med oss på Solkraft.

Lars är en mycket uppskattad kollega och rådgivare och du är alltid välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor i framtiden.

Önskar dig en solig höst med mycket produktion 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Karl Weeks är alltid tillmötesgående…

Karl Weeks är alltid tillmötesgående och hjälpsam närhelst man har frågor eller funderingar. Jag har bara positiva upplevelser av företaget.

19 de julho de 2025

Hej Lolou,
Tack så mycket för ditt fina omdöme och så roligt att höra att du är så nöjd med vår omtyckta rådgivare Karl och Solkraft.
Önskar dig soliga och fina dagar!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.