Nem kommunikation og fint hus hvor alt…
Nem kommunikation og fint hus hvor alt fungerede

Resposta da Sol og Strand

Escrito pela empresa
Velkommen til Sol og Strand Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer inden for feriehusudlejning. Vi blev grundlagt i 1979 i Nordjylland af Margit og Kjeld Andersen, og vi har siden vokset os til en landsdækkende virksomhed med 29 lokale kontorer i Danmarks populæreste ferieområder. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus blandt mere end 7.000 feriehuse i hele Danmark.
Hos os finder du sommerhuse langs Danmarks smukkeste kyster og i de mest eftertragtede ferieområder – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord, og videre til Ebeltoft og mange flere destinationer over hele landet.
Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold – uanset om det er en sommerferie med familien, en romantisk weekend ved havet eller en aktiv ferie langs kysten.
Vores lokale medarbejdere kender de enkelte ferieområder indgående og er klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.
Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen – en erhvervsdrivende fond oprettet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab og langsigtede stabilitet. En del af overskuddet fra driften går hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.
Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.
Har du et sommerhus, du ønsker at udleje?
Med mere end 45 års erfaring og et stærkt netværk af lokale kontorer er Sol og Strand en af Danmarks mest betroede samarbejdspartnere for sommerhusejere. Vi tager os af markedsføring, bookinger og al praktisk håndtering – så du kan nyde fordelene ved udlejning uden besværet. Kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning for dig og dit hus.
Escrito pela empresa
Hos Sol og Strand er du altid dækket. Vores tryghedspakke er automatisk inkluderet i alle ophold – helt uden ekstra omkostninger.
Ilsigvej 21, 9492, Blokhus, Dinamarca
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Nem kommunikation og fint hus hvor alt fungerede

Resposta da Sol og Strand
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.