Bolderkar gekocht. Ging direct na de 1e x gebruiken kapot. Handvat brak af. Later zagen we dat het wiel er ook al scheef onder stond ten op zichten van de rest. 3 dagen later al roest op het frame. Ei... Ver mais
Een brievenbus van bijna € 200,- in augustus gekocht en van meet af aan geen goed werkend slot. Nu 19-2-2016 nog niet geregeld. Zojuist totaal onbeschoft te woord gestaan door dhr Rens: “ Wij mogen ni... Ver mais
ONOPGELOSTE ZAAK; ik wacht nog steeds op mijn geld. Track & tracé code; 3SBSIS284172657 Retourdatum; 22 juli 2014 tijd 17:57 uur Ordernummer : 6906 Geachte heer de Visser, Bedankt... Ver mais
By far het meest waardeloze bedrijf waar ik ooit iets online gekocht heb.Geen enkele reacties op herhaaldelijke email. Sturen incomplete facturen. Dit zijn een stelletje amateurs werkend vanuit een sc... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Kreeg tot mijn grote schrik de kapstok als bouwpakket, dit was van tevoren niet bekend, ook ontbrak er een handleiding dus zoek het maar uit! Heb de afbeelding op internet er weer bijgezocht en het is gelukt, wel een hele mooie kapstok!
heel slecht nergens staan om teug te sturen
snelle levering alleen waren niet alle kleine onderdelen aanwezig
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke beschrijving, top!
Levering is meer dan snel en op tijd geregeld!
Een goede klandvriendelijke en snelle service en netjes en snel geleverd
Zonder poespas snelle correcte levering van een mooi product!
Eerste kooi was helemaal kapot lade was verbogen. Tralies krom . Water dispenser klem niet goed genoeg. Het water bakje valt er uit.
Nieuwe onderdelen worden geleverd krijg een complete nieuwe kooi . Denk nou relax . Ook beschadigt tralies die niet vast zitten weer krom . Alleen de lade was nog normaal de rest was allemaal verbogen .Of los.
1ste klacht in gediend.. de 2de niet , geen zin in vind dit niet normaal dat je zo met mensen om gaat. Niks komt heel aan .
Gr

Resposta da Somultishop
Product snel afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Mijn kastjes zijn goedkoper maar aan dezelfde kwaliteit als bij andere aanbieders. Ook de levering verliep goed.
Snelle levering zoals beloofd. Goede track en trace. Goed product.
Snel geleverd en alles was naar verwachting.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.