Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais
Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus... Ver mais
Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.
Informações de contacto
Engsvinget 17, 3200, Helsinge, Dinamarca
- sos@sos-skadedyrssikring.dk
- www.sos-skadedyr.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Tilfreds kunde
Martin fra SOS. Let at få fat i på telefonen. Grundig - og deler gerne ud af sin viden - i mit tilfælde hjælp til at komme af med skægkræ.
Kan varmt anbefale Sos skadedyr.
Kan varmt anbefale Sos skadedyr.
Martin kom ud og var meget grundig og rar.
5 stjerner herfra.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Let tilgængelige på telefonen👍🏼 Og effektivt arbejde! Glad og tilfreds kunde. Kan klart anbefales ☺️
Professionel og seriøs
Gennemsyret af arrangement for at løse en opgave.
Havde Martin på besøg for at komme små skægkræ til livs i vores ny indkøbte lejlighed.
Helt igennem og en rigtig god oplevelse.
Kan kun varmt anbefale dem.
Kun et håb ---- håber ikke at skulle have besøg af dem igen :-) :-) :-)
Dygtig, behagelig og imødekommende
Havde besøg af Martin fra SOS skadedyr. Alt i alt en virkelig behagelig oplevelse. Martin er både dygtig og vidende indenfor sit fag og jeg lærte meget i den korte tid han var her.
Ham skal vi helt sikkert bruge igen.
Sådan….
Super oplevelse hele vejen igennem.
Martin er utrolig forstående og seriøs omkring sit arbejde.
Jeg oplevede en fleksibilitet og grundighed i særklasse, og jeg er overbevist om at resultatet bliver godt.
5 velfortjente stjerner.
En ærlig og effektiv forretning!
Jeg har anbefalet SOS til hele nabolaget hvor vi bor. Og det altsammen startede med en god samtale i telefonen, der gav mig ro i maven. Jeg vidste allerede her at jeg havde med en ærlig forretning at gøre. SOS levede op til alle forventninger og mere. Deres skadedyrsbekæmpelse gjorde en dramatisk forandring i vores hjem hvor vi har kæmpet med skægkræ længe. I dag, 6 måneder senere, ser vi sjælden til de ulækre kræ længere og hvis vi ser dem - så er de som regel døde!
Tusinde tak SOS 👍👍

Top service
Den bedste service fra Martin fra SOS skadedyr..meget hjælpsom og dygtig..og virkelig hyggelig at snakke med🙂han yder den bedste service..vi har virkelig glad for Martins måde at arbejde på og vil anbefale ham til andre..👏🏼🙂

God service fra Martin
Jeg havde Martin ude.
Super hyggelig gut, meget snaksaglig, der hurtigt fik lagt en masse gift ud mod skægkræ.
Kan klart anbefale ham.
Det er lidt en oplevelse at ringe til deres servicenummer, dog.

Resposta da Sos Skadedyr
God effekt og fremragende service
Vi har været ovenud tilfredse med serviceniveauet og effekten af giften. Kan varmt anbefales !

Resposta da Sos Skadedyr
Fem stjerner til Martin fra SOS…
Jeg havde i dag besøg af Martin fra SOS Skadedyr, som var her for at lægge ædegift mod skægkræ. Kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger med videre – og håbe på, at Martins chef læser med og lønner ham godt :-) God fyr, ham Martin, sød, omhyggelig og serviceminded, folk som ham hænger ikke på træerne. Håber alligevel ikke, jeg behøver at få besøg af ham igen, men det må tiden jo vise...

Fantastisk flinke mennesker
Fantastisk flinke mennesker. Og service helt i top.

Resposta da Sos Skadedyr
Vi havde haft skægkræ i ca et år og…
Vi havde haft skægkræ i ca et år og havde prøvet med limfælder og andet. Vi fandt ca 2 skægkræ om dagen.
Fik så SOS skadedyr til at lægge ædegift ud i januar 2021. Samme dag fandt vi ca 2 kræ, siden absolut ingen. Nu 8 måneder uden skægkræ.
MEGET effektivt, kan kun anbefales

Resposta da Sos Skadedyr
Meget hurtig og hjælpsom service
Meget hurtig og hjælpsom service. Vi måtte lave nogle ændringer undervejs men er kun blevet mødt med stor fleksibilitet og hjælpsomhed. Vi ser allerede mærkbart færre skægkræ og har fundet flere døde, efter bare nogle få dage.

Hurtig, kompetent og venlig
Hurtig, kompetent og venlig. Kan bestemt anbefales
Hurtig og effektiv
Rigtig god, hurtig og vidende medarbejder. 5 stjerner herfra. Kan anbefales.
Tak for god service.
Tak for god service.
Rykkede hurtigt ud efter aftale.
Pas på... de er kryptiske og virker til, ikke at have rent mel i posen...
Jeg skriver via deres hjemmesides kontaktformular d. 25 maj 2021, at jeg gerne vil kontaktes. Jeg bliver ringet op samme dag, om aften af en mand der lettere skeptisk og halv irriteret spørger ind til min anmodning om kontakt. Jeg fortæller kort, hvad det handler om... -møl I en campingvogn.
Herefter spørger jeg kort til pris, her svarer han irriteret 1875 kr. Pr. Gang, da han får afvide at jeg har talt med andre også. Han siger så, I halv surt toneleje, jeg har vel valgt, og om de andre er billigere... jeg siger ja, det er de, men at jeg gerne vil vide mere om hvad de gør og vælger mere ud fra det. Han siger så, igen... 1875 kr. Og jeg går ikke ned i pris, på grund af konkurrencen. Men det virker som om jeg er til besvær over, at jeg beder om et skriftligt tilbud? Hvilket jo er helt normalt...
Jeg skal være ærlig og sige, at jeg forvirret over samtalen lige efter, fordi at jeg har talt med en del skadedyrsbekæmpere idag...
Så derfor sender jeg efterfølgende et svar, tilbage til den mail der er sendt svar fra.
Mailkorspondencen er følgende:
I emnefeltet skrives...: 1875 kr × 2 (altså at det skal have 2 gange) der er 3 måneders garati.
Med Venlig Hilsen
SOS Skadedyrssikring
Engsvinget 17
3200 Helsinge
Tlf. Jørgen 3117.... Mobil: Martin 2622....
(Har censureret telefonnummere, så jeg ikke på den måde, hænger nogen ud, på ulovligvis)
Jeg skriver så...
Tak for det. Må jeg bede om navnet igen? Da jeg ikke fik fat i det? 🙂 -så jeg kan referere til dig, hvis det bliver aktuelt.
Har i noget på skrift omkring, hvordan i gør? Sætter i også fælder op? Hvad i sprøjter med? Ødelægger det træ ved sprøjtning?
Hvad skal vi' gøre inden i kommer?
Garantien? Hvad dækker den ikke? Er der særlige forbehold mm. Jeg skal være opmærksom på?
Vilkår beskrevet, sort på hvidt.
Hilsen Heidi.
Svar fra SOS skadedyr.dk:
Vi springer fra.
Mig:
Hvorfor må jeg ikke få svar på helt enkelte spørgsmål? Det er da netop for at jeg blandt andet ved hvad jeg skal gøre inden i kommer ud? Jeg har ikke prøvet det her før? Hvad skal jeg have fjernet og hvad skal blive?
Der er altid noget en garanti ikke dækker?
Osv osv? Hvorfor denne reaktion på almindelige spørgsmål?
Bruger i fælder? Eller det kun sprøjtning?
Det er da almindelige spørgsmål?
Tja... så nu har jeg da en mindre at vælge imellem. Men dissideret utrygt og underligt at jeg som forbruger og køber af en service, ikke må stille spørgsmål, der handler om det jeg køber og hvad jeg skal være obs på.
Garanti, er jo et ord, der lyder fint... men man skal jo have lov at spørge om, hvad det dækker og ikke dækker. Der er flere ting her der lugter langt væk af snyd og humbug firma. Det var ikke vigtigt for mig hvad det kostede, som sådan. Mere at de var troværdige og dygtige til deres job. Det virker underligt og amatør agtigt, som om der skjules et eller andet? Jeg syntes at alle skal have lov at se, at så snart man spørger ind til deres metoder og hvad deres aftale går ud på, så får man et næsvist svar.
Så har i en chance på det meget utydelige og forvirrende marked, for skadedyrs bekæmpelse.
Kan også se, at flere har skrevet, efter jeg selv havde denne oplevelse, at de enten ignorere en eller bare svar næsvist. Det skal jeg love for... jeg har heldigvis ikke købt deres service. Men altså... hvis det her er metoden inden leveringen... så vil jeg ikke vide hvad jeg skulle have af hyr med dem bagefter, hvis jeg havde købt deres service.
De har også travlt med at kritisere trutpilot og den mulighed det giver os forbrugere at foretage valg, til som fra. Det kan jeg godt forstå de gør, når de så ikke får mulighed for at tale til, samt behandle deres kunder som skidt mm. Det er vigtigt for mig at understrege at jeg ikke kender til deres metoder eller deres arbejde. Dette er for at vise hvor uforskammet og kryptiske de er, så snart der spørges ind til helt almindelige spørgsmål som alle andre firmaer jeg har kontaktet, med glæde har svaret på.
Så er det jo op til jer, om I tør... jeg er faktisk glad for at jeg fik det virkelige billede af dem...
Respons på den meget professionelle tilbagemelding...
Kan se ud fra det meget uintelligente og manglende virkelighed, I forhold til hvordan det faktisk er svar.. (så må jeg jo svare her, siden man ikke kan svarer på firmaers løgne.) at jeg har fået kontakt med alle de firmaer jeg har valgt at ville have kontakt med, og at de alle er vendt tilbage samme dag(idag) og at det jo så atter en gang er sos skadedyr der er forkerte på den og nu putter ord i munden på mig, fordi de jo, I samtalen fik nys om at jeg havde andre i kikkerten. De har ikke vovet pelsen. De har jo, af samme årsag(da jeg jo har talt med dem alle idag) ikke haft nogen, at tage "sagen" for. Så tjaa og ja... de har jo af gode grunde, ikke kunne overtage noget som helst, hverken kontakten eller kontrakten, eller vove pelsen. Trist at man ikke tager ansvar, men i stedet forsøger i desperation at ligge den over på mig?

Resposta da Sos Skadedyr
Da jeg flyttede ind i min lejlighed…
Da jeg flyttede ind i min lejlighed opdagede jeg ret hurtigt her boede andre end mig og mine børn... Små grå kræ med horn, nemlig skægkræ. De kravlede også på væggene :-/ SOS kom ud og lagde et forholdsvist nyt produkt hist og her, små hvide ‘dutter’ på gulve, stikkontakter mm. der hvor jeg oplevede problemet var størst og jeg var en af de første de prøvede produktet hos i bekæmpelsen af de her ulidelige kræ. Nogen uger efter fandt jeg døde kræ alle vegne, nogen få måneder efter så jeg ikke en eneste. Her ti mdr efter er jeg måske stødt på max 3 (her var virkelig mange, mest i køkkenet). Så jeg kan ikke få armene ned, det har virkelig hjulpet. Professionel, kompetent og venlig hjælp. Tak :-)

Resposta da Sos Skadedyr
Jeg kan kun anbefale SOS skadedyr
Jeg kan kun anbefale SOS skadedyr. De gør noget, hvor andre store skadedyrsfirmaer kun sætter kasser op, uden at gøre mere. Meget behagelige mennesker og yderst kompetente til deres job.

Resposta da Sos Skadedyr
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.