Informações sobre a empresa

1. Agência de empregos temporários

Escrito pela empresa

Vi er et vikarbureau, der yder vikarservice i hele landet, på Sjælland, Lolland Falster, Fyn, Jylland og Bornholm - med Hjertet på rette sted...

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har arbejdet for sos vikar i over…

Jeg har arbejdet for sos vikar i over 10 år og har aldrig oplevet at de har talt nedladende eller grimt til mig. Tværtimod så er det lige præcis det der får mig til at foretrække dem frem for alle andre bureauer. Og som man kan se her er de ærlige og laver ikke fake anmeldelser for at trække karakteren op som feks. Carelink gør

10 de março de 2025
logótipo da SOS VIKAR

Resposta da SOS VIKAR

Tak for din fine anmeldelse Stine 🌟

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos SOS VIKAR i så mange år. Vi værdsætter vores vikarer højt og tror på, at gensidig respekt og ærlighed danner grundlaget for et godt samarbejde.

Tak, fordi du er en del af SOS VIKAR – vi ser frem til mange flere gode år sammen 💙😊 /Aleksandra, SOS VIKAR

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg er egentlig godt tilfreds med sos vikar

Jeg er egentlig godt tilfreds med sos vikar, men det som er træls er når man ikke har taget vagter i en bestemt periode så bliver man fuldstændig slettet i deres system og her skal man så hele ansættelses møllen igennem på ny med en ny ansøgning på deres hjemmeside som tager ret lang tid at lave og bagefter skal man så igen sidde i 2 timer til en ansættelses samtale og høre om hele deres organisation igen og om hvordan man bruger deres app til at finde arbejde, det er simpelthen spild af tid når man har været ansat 1 gang i forevejen og har været hele den mølle igennem første gang man bliver ansat, men de skriver at sådan er det fordi de ikke må beholde vores personlige oplysninger pga GDPR men her kunne de tage ved lære af Carelink og Active Care de gør en inaktiv hvis man i en periode ikke kan arbejde og når man er klar igen bliver man gjort aktiv, her skal man aldrig ansættelses møllen igennem igen.

17 de setembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Overholder overenskomst og aftaler

Af de vikarbureauer, som findes på det danske marked (med dækning på Sjælland) ligger SOS Vikar i den gode ende: De udbetaler løn ugentligt, der er ikke problemer med overarbejdspenge, de aflyser sjældent med kort varsel og de udbetaler kørselsgodgørelse - nærmest som det eneste vikarbureau, efter reglerne. Bureauet er - ligesom alle andre vikarbureauer, sig selv og deres kunder nærmest. Så de er ikke "vikarernes mand" ved urimelige arbejdsvilkår på arbejdsstederne. Så ikke et perfekt bureau, men absolut et af de bedre.

20 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis bare SOS bureauet så også havde…

Hvis bare SOS bureauet så også havde den rette empati og anerkendelse for sine medarbejdere kunne det være de ikke manglede vikarer. De bookere de har ansat, der er nogle af dem absolut uden empati for vikarer de lige har mistet. De kan tale til en, som man er et barn, der har begået den største fejl. Trods man på rolig vis fortæller man ikke har brug for den helt ekstreme tone. Så tag jer i agt hvis i overvejer blive vikar i dette hos SOS vikar. Eller man som kunde overvejer bruge dem.

15 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Formidabel arbejdsplads

Formidabel arbejdsplads, skelsættende epokegørende ny App til booking af vagter, SOS var hidtil numero uno med deres sms bookingsystem.
yderligere er stifterne af firmaet gode lydhøre direktøre i forhold til ansattes ytringer og ønsker.

8 de outubro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais