God kommunikation
God kommunikation, god service, alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med SouthCars - Kristian.
Hurtig og professionel handel. Kristian er super dygtig og forstår hurtigt hvad man vil have.
Købte en flot Skoda Citigo, hvor jeg i forbindelse med handlen ønskede at få installeret fartpilot. Alt blev udført helt perfekt – hurtigt, professionelt og uden nogen form for besvær. Kommunikationsniveauet var i top, og jeg fik personlig rådgivning hele vejen igennem processen.
Det hele efterlod mig med følelsen af at handle hos en god kammerat, der virkelig ville mig det bedste. En mega god oplevelse fra start til slut. Kan kun anbefales!
Wow hvor er jeg glad. Jeg har fået mig verdens dejligste golf GTE. Efter alle ønsker. Kristians matchede både mine ønsker på farve, interiør, hk, og alt jeg havde behov for. Der gik 1-2 dage før han havde først bud på min næste bil, og inden jeg så mig om, var det bare der havde travlt, fordi i løbet af ingen tid, havde Kristian drømme bilen klar til mig ! Det er eneste sted jeg køber bil.
Jeg har købt min smukke 996 4S i speedgelb hos Southcars. Kristian er yderst flink og kompetent. En rigtig bilmand som kan skaffe det meste hvis du lader ham. Hans priser er ærlige og der er sgu ikke meget andet at sige end det. Så afsted hvis du står og mangler en bil, den finder Southcars til dig!
Vi tog kontakt til Kristian
Om han kunne hjælpe med
At finde vores drømme bil
En Audi q3
Kristian lovede at finde en til os
Påske lørdag hentede vi den hos ham og vi blev bestemt ikke skuffede
Vi kan kun anbefale Kristian og hans team
Hilsen Jane og henrik
En helt igennem god oplevelse at handle med Southcars, som fandt præcis dén bil, vi ikke selv havde formået at kunne finde - at prisen ydermere var skarp, gjorde bestemt ikke oplevelsen dårligere :-)
Super god oplevelse med southcars. Virkelig fornuftigt kunde service der bliver svare hurtigt tilbage hvis man har spørgsmål eller noget andet. KAN VIRKELIG ANBEFALE!!
Professionel rådgivning og alle aftaler blev overholdt, samt opfølgning på udført arbejde. Tryg og seriøst forretning…
Professionel arbejde hele vejen igennem. Købt mine drømme bil igennem southcars
Altid god behandling, har styr på tingene.
Altid frisk på en god handel.
Har et godt netværk, til at finde det man søger
Har benyttet mig af Southcars flere gange, hvor mit klassiske køretøj er blevet serviceret og gennemgået til fuld tilfredshed. Indehaveren har selv en stor kærlighed for klassiske biler og god viden inden for dette felt.
Manden som kan alt. alt fra til sælge Og ikke mindst lave Og servicer biler 5 🌟her fra
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.