Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej, Vi var lordag den 9.08.2025 med Aressø, De stop på et place og kun køre lidt rund… chum maskiner de var ikke brugt mens de var et chim tur !!! De havde ikke interesse for at finder mackrel... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Særdeles dårlig komfort på den lange sejltur der tog 30 min. længere end beskrevet. Dårligt udvalg med udsolgte varer i butikken inden færgen var sejlet, da der ikke må nydes medbragt mad og drikke b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstrem dårlig oplevelse, Skipper sagde kun 1 gang hvad vanddybden var og at der var en bule af torsk - hvilke har været spøgelsetorsk. Udover at min kammerat og jeg måtte hoste op med... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de artigos de pesca
  7. Centro de recreação
  8. Restaurante
  9. Agregador de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Spar Shipping udfører alle former for passagersejlads på Øresund. Vi har ruter til Hven, Middelgrundsfortet og Flakfortet. Fisketure med lystfiskere på Øresund med vore turbåde.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Løb væk !!!

Hej,
Vi var lordag den 9.08.2025 med Aressø,
De havde ikke interesse for at finder mackrel. De var maks 50 mackrel fangst for 28 personner.
Aldrig igen med Soar Lystfiskeri !!!

11 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde desværre en rigtig ærgerlig…

Vi havde desværre en rigtig ærgerlig oplevelse med Spar Shipping.

Jeg havde købt en fiskekutter-tur til min ven og jeg i fødselsdagsgave. Vi havde taget fri fra arbejde den pågældende onsdag, men får så besked mindre end 20 timer inden afgang at turen i morgen er aflyst grundet manglende deltagere.

Jeg synes personligt, det er virkelig dårlig stil af en oplevelses-virksomhed at aflyse et betalt event mindre end 20 timer før afgang, med mindre det drejer sig om akut sygdom.

Der kunne være varslet blot nogle dage inden, at turen muligvis ikke ville blive. Eller der kunne laves en form for overblik over, hvor mange der indtil videre havde tilmeldt sig på siden, så man ikke ender i sådan en situation, hvor alt er planlagt, der er købt transport og taget fri fra arbejde og så får man at vide, som om det er det mest normale i verden, at turen er aflyst.

Men nu håber jeg så, at kunne advare andre derude. Hav ikke store forventninger før under 20 timer inden afgang. Der er ingen garanti for, at det bliver til noget.

21 de novembro de 2024

Altid meget tilfreds

Altid meget tilfreds. Har haft nogle fantastiske ture med deres skibe med virkelig søde og professionelt personale. Kommer helt sikkert til at benytte mig deres ydelser igen🤩🤩

1 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fladfisketur med Øby 9/6.

Fladfisketur med Øby 9/6.

Vi var 5 mand afsted på tur. Første oplevelse med fiskeri fra båd, for alle mand.
Efter lidt kludder med bestilling, både fra min og Spar's side fik vi sat en tur i stand med fiskeri fra 8-14, mad, drikke, stænger, agn alt inkl.

Vi havde en rigtig dejlig tur, og jeg kan ikke genkende de andre oplevelser herinde. Så jeg synes faktisk de fortjener en god anmeldelse, da vi havde en kanon tur, med rigtig flinkt personale.

Der var ikke sparet på mad og drikke, og vi fangede godt med flade. Tak for en god tur.

9 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

17/05-2024 booker vi en tur fra spar…

17/05-2024 booker vi en tur fra spar lystfiskeri vi har sejlet med dem mindst 10 gange fra nordhavn aldrig har der været bøvl vi har været glade for dem men denne dag 17 maj havde de ingen tur fra nordhavn men vi kunne vælge fra Helsingør hvilket vi gjorde vi betalte næsten 1000kr for en voksen og barn og leje af to stænger det er hva det koster men personalet ombord var nogle af de væreste man turde ikke spørge om noget man fik nedværdigende svar og når man havde spørgsmål fik man svar som om man var dum og der blev røget cigaretter nede i dækket hvor man kunne spise der var hel røget til ulækker oplevelse og nul hygiejne vi betalte 100 pr stang men vi fik noget meget dårligt kvalitet skipper og medarbejder talte ikke pænt til os hvis vi kunne havde vi aflyst det og bedt om vores penge tilbage fordi man behandler ikke folk sådan bare fordi vi er sort håret vi følte os virkelige uretfærdigt behandlet har fortalt alle i min omgangs kreds at i aldrig kan anbefales fra Helsingør som jeg skrev tidligere nordhavn personelt har altid været flinke og lavet sjov med os vi er kendt ansigt hos dem

17 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fint personale og udmærket oplevelse…

Fint personale og udmærket oplevelse hvis det var muligt at fange fisk.. Vi kom derud med troen om torskefiskeri, men hvad skipper og hjemmesiden havde glemt at fortælle os var, at der ingen torsk er i Øresund. Simpelthen for dårligt at marketingsføre sig med et produkt der ikke er eksisterende - spild af 400 kroner.. og i år må jeg åbenbart sulte til nytår

29 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Den største anbefaling herfra!

Jeg havde i weekenden fornøjelsen af den bedste fisketur med nogle venner på et skib gennem Spar Shipping. Hurtig, venlig og ærlig betjening på båden samt med deres support over mail.

Kæmpe anbefaling herfra!

Tusind tak for en rar oplevelse og en fantastisk dag🙏

14 de janeiro de 2023

hej alle

hej alle
har sejlet med øby fra jeg var 10 år nu er jeg 65 år
der har været aflysninger ja,
men idag når man ringer til gurli (rigtig navn ik)
men får verdens bedste service.
har prøvet at møde op og alle svigtede på en aften tur.
der var kun lille mig.
hvad gjorde de ?
kom om bord og så sejled vi ud kun skipper og mig
det var rigtig hygge og jeg fangede nogle dejlige torsk.
vi kan alle fejle,husk det
der står 5 stjerner men jeg giver 10 stjerner

17 de dezembro de 2021

Fantastisk behandling.

Fantastisk behandling.
Vi var forsinket pga. trafik problemer, men de ventede 13 minutter på os.
Venlig og imødekommende besætning, der gjorde det til en hyggelig tur.
Vi tager helt sikkert på tur med dem igen.

5 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Very good experience with them

We booked a boat for a student trip, catering included. The trip went as expected, within the agreed timeline, and the catering was well in place. The crew was friendly and helpful.

19 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi kom aldrig ud og sejle..

Vi kom aldrig ud og sejle..
Forfærdelig oplevelse. Da vi ankom til båden fik vi af vide, at der ikke var en skipper tilgængelig, så vi kunne ikke komme ud og sejle. Vi havde vel og bemærke booket OG betalt flere uger i forvejen. Så stod vi ellers der, 16 mand til en polterabend, og anede ikke vores levende råd. Heldigvis kom en anden skipper, fra en anden virksomhed, os til undsætning og sejlede os en tur.
Gør jer selv en tjeneste og book et andet sted. Det er ikke besværet værd.

26 de agosto de 2021

Gode oplevelser.

Det er nu anden gang inden for et par måneder at jeg har været med Øby og taget dagsture fra Nordhavnen.

Det er virkelig super hyggeligt og komme afsted på de her ture og den ene gang med min datter, hvor vi virkelig fik hygget igennem og fanget en masse fisk. Jeg syntes det hele fungere fint. Bookning, båd og besætning går op i en højere enhed. Det er helt sikkert ikke sidste gang.

16 de setembro de 2020

En uforglemmelig oplevelse

En uforglemmelig oplevelse!

Min søn,10 år, og jeg havde den bedste dag til søs!! Super fed måde at være sammen på!

Det startede dog lidt anderledes end planlagt. Vi missede bussen og var derfor meget presset på tid. Vi ringede til båden som ville prøve at trække den lidt og vente på os. Lettere stressede løb vi fra Nordhavn station, stoppede en sød mand som var ved at skifte barrierer på el-løbehjulene. Vi fik overtalt ham til at give os et lift fra stationen og nåede mirakuløst og helt lettet hen til båden kl 8.02. Lettelsen var stor da vi så en fiskebåd, som var klar til at tage afsted. Min søn havde glædet sig helt enormt meget, så det havde været katastrofe at misse det. Personalet sagde smilende til os “godt i nåede det ”... og derefter hoppede vi om bord. Jeg spurgte smilende kaptajnen om det var ham jeg havde talt med, men han sagde nej og jeg tænkte at det måtte være ham som havde taget imod os.

Folk kiggede lidt mærkeligt på os, da vi kom ombord, men forståeligt nok, da vi var lidt forpustet, svedige og så forvirret ud. Vi satte os bagerst i båden.

Jeg så på min telefon at båden havde ringet til mig. Mærkeligt - jeg var jo om bord. Jeg prøvede at ringe tilbage, men han tog den ikke. Jeg lagde telefonen væk for nu sejlede vi fra havn. Min telefon var på lydløs, men da jeg tog den frem for at tage et billede af min søn, så jeg at der var mange ubesvaret opkald fra båden. Mærkeligt. Jeg ringede tilbage. Det var manden jeg havde talt med tidligere. Han spurgte forvirret “hvor er i?” Jeg svarede mindst lige så forvirret “på båden”......lang historie kort. Det viste sig at vi var på den forkerte båd 🙈 Den anden båd Odysses havde sødt ventet på os..ej hvor pinligt.

Jeg gik straks op til skipperen og flovt fortalte at jeg var på den forkerte båd. Han sagde sødt til mig “ jamen vi kan ikke nå at vende om, da båden jo var fuld af mennesker som skulle på tur”. Jeg sagde “helt forståeligt, men må vi så godt være med her hos jer og hvor skal i hen og hvornår kommer i hjem?” 😂

De skulle heldigvis også på en 1 dags fisketur og var hjemme kl 15.30. Ej- hvor grinede af mig selv. Hvor var dette kikset.
Det viste sig at båden var lejet af et privat selskab. Heldigvis var folk vildt søde og kunne grine med os af dette kæmpe kiks. Den anden båd Odysses var også super søde. Vi glæder os til at prøve den på et andet tidspunkt.

Vi endte med at have den skønneste dag i super selskab. Alle var så søde til at låne os fiskestænger og sørgede for at min søn fik den bedste dag og fangede VILDT mange fisk. Nogle gange kan de største fejl blive til fantastiske (og sjove) minder.

Uforglemmelig dag og helt sikkert ikke sidste gang vi tager på fisketur.
Med Skipper fra Nordhavn.

12 de setembro de 2020

Ringe kompensation!

Ringe kompensation!
Havde en fri dag i min kalender til at fiske med min lille nevø. Dagen før udsejling får jeg en opringning om at der ikke er nok booking til at sejle ud med morgenturen, fair nok. Hvortil jeg fortæller at jeg vil ringe tilbage og konfirmere, dertil får jeg besked på at ringe tilbage på nummeret der har ringet mig op. Det er dog ikke muligt at ringe tilbage på nummeret der bliver ringet fra. Når jeg endelig får fat i Sparshipping, igennem et hel 3. nummer, får jeg at vide, at turen de har tilbudt er overbooket og at tilfældigvis den telefon de har ringet ud på, ikke kan modtage opkald. Dermed er der ikke nogen fisketur i sigte. Det er selvfølgelig fint at få refunderet sin billet men syntes nu en kompensation havde været på sin plads, når der er klokket i den fra deres side!!

24 de junho de 2020

Drop det

Har været på øby 2 gange nu. Første gang var verdens dårligste tur. Fik herefter en ny tur af Sparshipping, men denne var desværre ligeså dårlig. Første tur 18. August blev der ikke fanget nogen fisk og kaptajnen kagede rundt i det. Liner blev kastet og vinklet ind fordi han sejler. Sejler 500gange for at finde fisk. Spild af tid! (Også beskrevet af en anden herinde kan jeg se) Anden gang var lidt bedre ,der blev der trods alt fanget fisk men kun sild. Hele båden fangede 2 torsk og en røvfuld sild. Kaptajnen skal altså lærer at stoppe båden helt når han ringer med klokken. Jeg gider ikke Øby mere, og endda nok ikke Sparshipping.

22 de setembro de 2019

Særdeles god service

Jeg bestilte fisketur for vores medlemmer i vores bådelaug vi oplevede fra start god service og information om turen
Fiskerturen var en god oplevelse vi blev guided da vi kom om bord om hvor der var godt at stå hvad der var bedst og fiske med under turen kom dæksmanden rundt jævnligt og spurgte hvordan fiskeriet gik og guidede os i at optimere fiskeriet alt i alt en kanon oplevelse med massere af fisk og god service vi sejler helt sikkert med sparshipping igen

9 de setembro de 2019

Dejlig tur !!!

Dejlig tur, skønt vejr og et personale med overskud til at hygge om vores unger !!!
Vi kommer igen !!!

31 de agosto de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Fed tur med gæstfri besætning!

En ven og jeg sejlede til flakfortet med “Langø”. Det tog godt en lille time og var enormt hyggeligt. Turen var billig og vi betalte bare da vi stod ombord. Enormt fedt at komme væk fra byen der var SORT af turister. Skipperen var enormt flink og gæstfri. Vi sejlede hjem omkring 20:30 og havde en super fed dag.
Helt klart anbefalelsesværdigt! Har kun gode ting at sige.

24 de agosto de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais