Søren bruger mere tid på at tale om…
Søren bruger mere tid på at tale om betaling og aftale af næste tid, end han gør på den egentlige samtale.
Jeg skriver for 5 dage siden til Søren, at jeg gerne vil have en snak om det videre forløb, da jeg starter i metakognitiv terapi i stedet, men måske på sigt vil vende tilbage til ham. Jeg har en tid om tirsdagen, denne mail sender jeg til ham fredag og afventer derfor hans svar.
Da det bliver mandag aften, og jeg ikke har hørt noget tilbage på mail, sender jeg ham et afbud om aftenen til tirsdagens aftale, da jeg ikke har hørt fra ham og jo ikke skulle fortsætte forløbet nu - men måske på et senere tidspunkt. Jeg vil være sikker på, at han har annulleret vores samtale, da jeg ikke har hørt fra ham.
Søren vender tilbage med svar tirsdag eftermiddag,
hvor han tilbyder en afsluttende samtale om at slutte forløbet? Og samtidig sender han fakturaen for den aftale, jeg åbenbart er udeblevet fra. Og så rykker han mig for det udestående vi har, to dage før betalingsfristen. Et udestående jeg i øvrigt har betalt om mandagen, som jeg vedhæfter et billede af.
Jeg kan på ingen måder anbefale nogen at starte et forløb hos Søren, som fra start har været enormt fokuseret på at bruge tid på at tale om betaling og planlægning af næste tid. Når han kun udbyder 45 minutters samtale, og de første 10 minutter går med det, så er der ikke meget tilbage til reel samtale. Han virker alt for fokuseret på tiden, og afslutter gerne en midt i en sætning, for at sige tak for idag.
Jeg må bare sige, at jeg igår startede hos en rigtig terapeut - og Sørens inkompetence bliver virkelig iøjnefaldende nu.
Nul stjerner herfra.