Sports Store Opiniões 7

1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

HOLD DIG VÆK JEG ADVARE DIG

HOLD DIG VÆK JEG ADVARE DIG

Jeg købte et par fodboldsokker fra hjemmesiden, men jeg har ikke fået nogen ordrebekræftelse endnu efter en dag, og pengene er blevet trukket fupfirma. *opdatering* det er et fint firma men lidt spøjst

1 de maio de 2024

Resposta da Sports Store

Jeg er glad for du har modtaget dine strømper. Vi sender altid og automatisk ordrebekræftelser, men de ender desværre nogen gange i kundernes spam-filter. Vi trækker som loven siger først beløbet når varer er afsendt. Hvad gør at du synes vi er et "spøjst" firma? Bedste hilsner Steen, Sports Store

Classificada 1 em 5 estrelas

Giv dem ikker jeres telefonnummer! De spammer på en grov vis!

Jeg har købt en fodbold for et år siden og der var bøvl med for lang leveringstid selvom penge var trukket med det samme. Men problemet ikke det, problemet er at jeg ønsker ikke deres e-mails og sms’er og blokerer afsenderen både i e-mailsystemer og sms hver dag, men de sender alligevel fra andre e-mail adresser og ip-telefon. Dette er en grov chikane i sig selv, men de også solgt mine data til andre falske firmaer så de også sender mig deres e-mails. I dag blokerede jeg en sms nr. 555! 😨

4 de fevereiro de 2024

Resposta da Sports Store

Hej. Jeg er lidt ked af din anmeldelse. Det kan ikke være Sports Store ApS du har handlet hos alene af den grund at vi IKKE sender sms eller mails til vores kunder. Selvfølgelig sælger vi ikke data til andre firmaer. Så anmeld venligst din uheldige oplevelse til rette firma. Bedste hilsner Steen,Sports Store

Classificada 1 em 5 estrelas

Et virkeligt mærkeligt firma.

Et virkeligt mærkeligt firma.
Modtager ordrer og vender aldrig tilbage på mails eller besvarer telefoniske henvendelser. Hold jer langt væk fra dette useriøse skodfirma...

30 de julho de 2021

Resposta da Sports Store

Hejsa Peter. Lidt mærkeligt du anmelder vores firma, da jeg ikke kan se at du nogensinde har handlet hos os. Men ellers tak for de fine ord :-)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais