Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte en arrogante organisatie die totaal geen verstand heeft van opleiden. Ze geven totaal verkeerde informatie en zijn zeer slecht bereikbaar. Ik zal nooit weer zaken doen met deze slechte or... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Springest is echt een ramp. Ze betalen pas na drie maanden en lijken nergens verstand van te hebben. Het personeel lijkt willekeurig van de straat geplukt, en als je een vraag stelt, reageren ze als... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Als leverancier krijg ik niet op tijd betaald. Sommige rekeningen staan meer dan 6 maanden open. Ik heb vele uren nodig gehad om mijn rekeningen betaald te krijgen. Het kost me veel tijd en energi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte organisatie. De telefoon wordt nooit opgenomen en verbindingen plots verbroken. Als je wel iemand aan de lijn krijgt dan is die persoon volledig incompetent om ook maar 1 vraag op een jui... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instituição educacional

Informação fornecida por diversas fontes externas

Springest is dé vergelijkingssite waar je alles vindt om naast je werk te leren. Zoek, vergelijk en kies uit 77.000 leerproducten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen en evenementen van meer dan 7.000 verschillende aanbieders.

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

217 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn complimenten voor de …

Mijn complimenten voor de klantenservice. Na informatie inwinning werd me gevraagd of ik nog vragen had en werd er verder niet op verkoop aangedrongen. Toen ik uiteindelijk mijn verzoek voor een bestelling wilde annuleren is deze zonder problemen teruggedraaid.

30 de outubro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Opleiding voor carrièreswitch

Bij Springest ben ik geholpen door Nick. Na aanmelding was de reactie erg snel. Na een goed gesprek stonden er vrij snel een aantal opleidingen klaar die ik zou kunnen volgen. Na overleg werden er ook weer vrij snel nieuwe mogelijkheden aangeboden. Er was voldoende belangstelling naar mijn situatie. Een minpuntje voor de opleiders (dus niet voor Springest) is dat de opleidingen weinig bijeenkomsten hebben. Ik twijfel of je in 8 tot 15 bijeenkomsten een vak kan leren.

2 de outubro de 2017

Springtest, erg handig!

Springtest is niet alleen een platvorm, ook nemen ze telefonisch contact om te vragen of alles duidelijk is en helpen ze je om een juiste keuze te kunnen maken, erg handig!

8 de setembro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle reactie!

Er is snel op mijn aanvraag gereageerd. Ik werd de volgende dag al teruggebeld, en heb een aantal opleidingen aangeboden gekregen welke bij me kunnen passen.
Direct een afspraak gemaakt voor een vervolggesprek.

7 de setembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn dat ik eerst werd terug …

Super fijn dat ik eerst werd terug gebeld , nadat ik een mail had verstuurd over informatie over diverse opleidingen. Ze helpen je bij het zoeken van de juiste opleiding. Alles afgestemd op jou wensen. Top bedrijf zeer duidelijk en klantvriendelijk!!

15 de agosto de 2017

Boven verwachting

Onafhankelijk advies en hulp gekregen bij het maken van mijn keuze voor de beste opleiding. Erg te spreken over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van diegene die mij hierbij heeft geholpen.

11 de agosto de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service bij Springest!!

Er is veel informatie op de website te vinden. Na het selecteren van diverse trainingen direct mail gekregen. Zelfs persoonlijk contact met de medewerker van Springest die nog specifiek voor mij aan de slag ging om de juiste locatie en data te vinden, ...en met succes!! Heb binnen 2 weke de Scrum Master training kunnen doen. Nogmaal bedankt.
Groeten,
Montserrat Lopez

18 de julho de 2017

Pim van der Bos

Uitstekend geholpen door deze medewerker,ontving duidelijke uitleg omtrent diverse mogelijkheden, inhoud van de cursus en kostenoverzicht.
Ik ben zeer tevreden Dank springtest voor adviseurs als Pim van der Bos

12 de julho de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.