Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Svømmehallen er endeligt fornuftig nok, men caféen er en kæmpe scam 70 kr for popcorn kylling og så kommer der ikke en gang dyppede med skam jer

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg syntes svømmehallen var en fantastisk oplevelse. Men jeg syntes at caféen var for dårlige der stod man fik 16 kyllingepopgron også får vi kun 12 og de er meget mindre en på billedet. Det er for r... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Omklædningen hos herrerne er ikke gjort rent med tilpasset jævne mellemrum. Der er mange unge drenge, der ikke vasker sig før de går ud i bassinerne. De tager badebukser på i omklædningen og tager... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Rigtig mange badegæster står stadigvæk i badebukser når de forsøger, at vaske sig FØR de går i poolen. Uetisk men sådan er de danske regler. Der er INGEN kontrol fra slotsøbadt side , blot du har b... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg syntes svømmehallen var en…

Jeg syntes svømmehallen var en fantastisk oplevelse. Men jeg syntes at caféen var for dårlige der stod man fik 16 kyllingepopgron også får vi kun 12 og de er meget mindre en på billedet. Det er for ringe

23 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Omklædningen hos herrerne er ikke gjort…

Omklædningen hos herrerne er ikke gjort rent med tilpasset jævne mellemrum.

Der er mange unge drenge, der ikke vasker sig før de går ud i bassinerne. De tager badebukser på i omklædningen og tager dem ikke af i bruseområdet for at vaske sig - der bør være meget meget fokus på dette fra personalets side. Når det bliver påtalt af andre badende, bliver det ignoreret af dem, der ikke vasker sig. Det virker som det er et varigt problem hos herrerne.

9 de julho de 2025

Manglende aktive livreddere

Manglende aktive livreddere

Der er livreddere til stede, men de står og snakker sammen, med siden eller ryggen til bassinerne.
Det er utrygt, at der er livreddere, men de holder ikke øje med bade gæsterne.

Der er mange gode bassiner. Vil gerne komme Der, men bliver skræmt over at der ikke holdes opsyn, hvad er de der så for?

27 de junho de 2025

Ulækker herre baderum.

4 bruser virker ikke, flere sæbeautomater uden sæbe, gulvet sort og ulækkert og ingen svabere, så jeg selv kunne gøre lidt rent. Lugter af tis ved pessoir. Det er ikke befordrende for at folk tager vask alvorligt. Dette oplevet søndag 30/3-2025 kl.10.15.

30 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende kropsvask FØR bad i poolen

Der er INGEN kontrol fra slotsøbadt side , blot du har betalt entre, så er de tilsyneladende ligeglad med de sundhedsmæssige. Jeg taler for herre omklædning.
Vh
Jørgen Damsgaard

1 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Der er alt for lidt plads i…

Der er alt for lidt plads i omklædningsrummet og en lille bitte smal bænk. Blev jaget væk et sted hvor vi svømmede fordi der skulle legetøj i vandet til børn. Ville gå ned i det andet bassin, hvor der ikke var mange, men blev igen jaget væk med besked om at her var der lukket. Det kan man jo ikke se nogen steder. Ikke en speciel god oplevelse for en ganske almindelig motionssvømmer og mister lysten til at komme igen.

19 de março de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Blandet oplevlse i Dorotheas badestue

Vi har idag besøgt dronning Dorotheas badstue, som er en del af slotssøbadet.
Hyggelige og fine spa faciliteter.
Vi havde bestilt en behandling hjemmefra. Vi blev hentet 5 min. For sent og behandlingen sluttede 3 min før den burde. dårligt når man betaler for 50 min.
Dampbadet lugtede af våde sure sokker, så det gad vi ikke.
Kaos omkring indgangen til badstuen da den deler indgang med slotssøbadet, som var meget besøgt denne dag.
Ellers et par gode timer i dejlige bade.
Søde og smilende personale

10 de março de 2024

Slidt og ulækkert

Rengøringen er mangelfuld. Omklædningsrummet er slidt og ulækkert. Alt for få parkeringspladser og når man som familie benytter samme omklædningsrum som indlejede fitnesscenter i samme bygning, hvor der står flere træningstyper og flexer, snakker i telefon, barberer sig osv giver det bare efter min mening en dårlig atmosfære og et pres på omklædningsrummet som det ikke kan bære.

21 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

selvom svømmebadet har en lækker…

selvom svømmebadet har en lækker udendørs sauna og godt dampbad som er grunden til jeg kommer der. og jeg har kommet i det svømmebad i over 6 mdr nu. giver jeg kun 1 stjerne. for det rigtig rigtig ofte jeg har set folks ulækre plastre der faldet af i dampbadet. ja det kan ske. men det så mærkeligt når man kommer dagen efter og det stadig ligger der. og når man spørger personalet hvor ofte der blir gjord rent siger de dagligt. og det en løgn ellers bliver det ikke udført ordenligt fordi jeg har oplevet over 6 gange nu at det samme plaster har lagt derinde dagen efter. jeg har månedskort og kommer der nede dagligt. de har også regler for deres varmvandt basin som blir reklemeret, som heller aldrig bliver overholdt eller håndhævet af personalet jeg har faktisk kun 1 eneste gang oplevet det ske. og det var at jeg måtte ikke dykke i basinet. og der var kun 5 personer i det bassin udover mig og jeg har ikke dykker briller eller lign på og jeg var ikke tæt på nogen andre. men når der travlt eller når der børn i voksen bassinet bliver intet overholdt af personalet. i mændenes omklædningsrum bliver der meget sjældent spulet gulv. og der altid tonsvis af ulækre fnullermænd i døren imellem bad og omklædning så når man kommer ren ud af badet og skal ud og klæde om skal man vade i 100 vis af andre mænds sokke uld..
udover det er parkeringsmuligheder næsten altid svært selv i hverdage. i weekender er det næsten umuligt og finde en P plads. og deres varmtvands bassin blir tit brugt til motion hvor de har adverteret at de motionshold må tage halvdelen af bassinnet så den anden halvdel er brugbar for øvrige betalende gæster. det tit de tager 60-70% af den pool så der ikke er plads nok til øvrige betalende gæster når det sker og det ikke adverteret du ikke kan bruge bassinnet pga hvad poolen bliver brugt til.

men hvis du kan leve med alle de ting er det ikke et dårligt sted og tage til. der er lidt for alle

men til prisen og med så mange gæster der betaler for at komme der dagligt synes jeg bestemt man burde overholde sine egne regler og standarder. ellers virker det bare som om der er en masse som er ligeglade..

og så lige for at tilføje her til sidst. så har jeg flere gange henvendt mig til personale omkring ulækre plastre i dampbadsrum som har lagt der mere end 24 timer. og spurgt om hvor tit der bliver gjord rent derinde derfor jeg ved de burde gøre det dagligt.
og jeg og andre gæster har også flere gange før nævnt til personalet at vi kommer og regner med vi kan bruge visse faciliteter fordi der ikke er reklameret at andre folk skal bruge 70% af et bassin.

essentielt kan du sagtens ende med og betale fuld pris for at komme ind men ikke have adgang til de reklameret basinner. uden og blive oplyst omkring det heller.

20 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Den fedeste svømmehal

Den fedeste svømmehal! Mange forskellige bassiner, rutchebane, vandland osv. Vi elsker at komme der!
Cafeen i selve svømmehallen er en god ting, maden kunne dog være bedre!

15 de novembro de 2022

Bestil aldrig vegetarsandwich her

Min veninde og jeg var i Dronning Dorotheas Badstue og havde bestilt vegetarsandwich. Det var de dårligste sandwich vi nogensinde har fået. Der var hældt en hel dåse ananas ud over, så brødet var helt vådt. Der var intet spændende i, som fx ost, avokado, æg eller lignende. Og værten var helt ligeglad og den dårligste vært jeg til dato har mødt dernede. Tror ikke jeg kommer derned igen efter denne oplevelse.

2 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Hende Naya burde få sig et kursus i…

Hende Naya burde få sig et kursus i kundeservice. Magen til dårligere personale, skal man lede længe efter.

Jeg var dernede for at benytte mig af mit månedskort, som jeg lige havde fået. Naya som betjente mig, fortalte at man ikke kunne få lov til at bruge abonnementet, før man havde et bevis på at man havde betalt. Jeg fortalte hende at jeg kunne logge ind på mit fitnesskort medlemsskab, hvilket hun ikke mente var tilstrækkeligt nok bevis. Fair nok. Hun fortalte mig at jeg kunne køre op til Agtrupvej med det samme og få printet en kvittering på det, da slotssøbadets fitness ikke er bemandet, hvilket jeg så gør. Det viser sig så, at Agtrupvej heller ikke er bemandet.
Jeg kom så tilbage og betalte 70kr,- for at komme ind.

Elendig oplevelse.

23 de abril de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

kommer her 1 gang om ugen

kommer her 1 gang om ugen

har indtil videre kun haft gode oplevelser med stedet og personalet. Javist det er dyrt, men der skal mange lønninger til for at få sådan et sted til at køre <3

9 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig stil, kan ikke anbefales…

Jeg fik et gavekort af min kæreste til Dronning Dorotheas badestue, som er den del af Slotsøbadet. Da jeg ville bruge det, blev Danmark ramt af corona. Jeg kontakter dem nu hvor corona ikke er en kritisk sygdom for at få udstedt et nyt, men det afvises på grund af alderen på gavekortet. Under normale forhold ville det sikkert være ok, men de sidste to år har ikke været normale. Jeg havde i min vildeste fantasi i forestillet mig at jeg skulle smide denne gave ud, men det bliver nok enden af dette. Virkelig dårlig stil. Jeg er sikker på, at de tjener stort på gavekort er enten glemmes eller ikke blev brugt under corona. Jeg kan ikke anbefale stedet…..

15 de fevereiro de 2022

Bad hygiene

Choose another bathing establishment if you care for proper hygiene. I often experience that male visitors don't shower before swimming. Staff seems to ignore it. Rules are even informed in arabic, apparently without any positive effect.

13 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Verdens bedste svømmehal/badeland

Verdens bedste svømmehal/badeland
Vi var så begejstrede, at vi brugte 2 ud af 3 dages ferie her. Her er super venligt personale og både luften og vandet er dejligt varmt.Det helt suveræne er, at mangfoldigheden af bassiner, dampbad, rutschebane og så videre, jo egentlig karakteriserer det som et badeland men så er det jo usædvanligt, at der så også er vipper, det er der jo ellers kun i en svømmehal. Så denne kombination den er intet mindre end VIDUNDERLIG

3 de maio de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais