Venligt og rar oplevelse, som gør ens tandlægeskræk (skulle man have sådan en) ganske minimal. Vældig grundig og omhyggeligt arbejde, hvor der altid medfølger en god forklaring. Bestemt den bedste t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har haft dem i 30 år. Og som sådan godt tilfreds' med kliknikken.. dog ligger de i den dyre ende og jeg har da også opvejet og skifte tandlæge da de kun samarbejder med en klinik i Frederiksværk når d... Ver mais
A empresa respondeu
Stor anbefaling herfra. Jeg stod i den situation, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle tilknytte mig efter jeg fyldte 18. Deres hjemmeside kom frem gennem Facebook, og tænkte jeg ville afprøve at tilmel... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god modtagelse og faglig kompetent behandling, med mig, klienten, i centrum. Gælder receptionen, tandplejer og tandlæge. Man føler sig tryg og godt tilpas. Endnu en gang en pæn velkomst i recept... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er 9 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 2 klinikassistenter og 2 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!
Informações de contacto
Egedel Centret 23, 1., 3660, Stenløse, Dinamarca
- 4717 0579
- mail@stenlose-tandklinik.dk
- www.stenlose-tandklinik.dk
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Dårlig oplevelse med uerfaren tandlæge…
Dårlig oplevelse med uerfaren tandlæge spild af penge, kan ikke anbefales
De har aflyst tider igen og igen og…
De har aflyst tider igen og igen og igen. De husker ikke aftaler om at ringe tilbage. Det er bare noget rod.
Det stod på i omkring i et år indtil jeg opgav.
Kvalitet 👎🏼
Har været patient gennem en lang årrække og været godt tilfreds. Desværre er standarden gået væsentlig ned ad bakke. Er gentagne gange blevet kontaktet for ændring i tid/dato gennem de sidste par år. Trods udskiftning i personalet er tlf svaren og websiden ikke opdateret. Man bliver informeret om unødige behandlinger, og det selvom disse ikke er relevant. Personalet mangler empati, forståelse, og værst af alt, de afbryder samtaler
og lader ikke patienten tale ud. De
er heller ikke tillids skabende. Som “gammel” patient får man udleveret en velkomstskrivelse som ny patient!. Hvad foregår der?….
Ydermere bliver man sammenlignet med et autoværksted.
Jeg har fået nok, finder en anden tandlæge der har bedre styr på sin klinik.
Til klinikkens besvarelse nedenfor kan jeg retteligt oplyse om at jeg havde sidste behandling d.13.8

Resposta da Stenlose Tandklinik
Meget imødekommende Tandplejer
Meget imødekommende Tandplejer
Jeg var lidt skeptisk med hensyn til at skifte klinik men kun Roser 🌹🌹
Vh Ingelise Jensen
Den var som forventet
Den var som forventet, det var første gang.
Venlige og kompetente ansatte
Venlige og kompetente ansatte som tager sig godt af kunderne.
More enjoyable dental experience.
Everyone is very helpful and they all seem very happy in their job. They listen to my needs and change their approach if needed.
God tandlæge nænsom og rar
Venlig og kompetent tandplejer
Super dygtig og sympatisk tandplejer, som altid er omhyggelig og rådgiver mig på en positiv måde. Jeg føler mig tryg og godt behandlet.
Det var en rigtig god oplevelse med en…
Det var en rigtig god oplevelse med en virkelig sød tandplejer.
Grunden til, at jeg giver 4 og ikke 5 stjerner er, at jeg ikke var blevet oplyst om, at min sædvanlige tandplejer ikke var fulgt med, da tandlægerne Bakkevej blev lagt sammen med Stenløse tandklinik.
Tak for venligheden.
Tak for venligheden.
Når man skal af med penge, er det godt at de er godt givet ud.
Tak Eva, for din venlighed, omsorg og dygtighed.
Mvh Steven
Flink personale og effektiv behandling.
Høj faglighed
Høj faglighed, god behandling og godt humør. Jeg var hos Sogoud
Godt tilpas
Jeg var lidt uforberedt på udvikling, men føler vi fik styr på det og jeg føler især mine tænder er rene til næste gang.
I trygge hænder
Altid imødekommende og kompetent personale. Føler mig helt i trygge hænder.
Meget venlig og professionel service
Meget venlig og professionel service
Sød og venlig behandling
Sød og venlig behandling. Både tandlægen og tandplejeren var begge omsorgsfulde. Det syntes jeg betyder noget, når man ikke er så glad for at gå til tandlægen.
Servicemindede
Servicemindede, venlige, informative og professionelle
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.