Stenlose Tandklinik Opiniões 257

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Venligt og rar oplevelse, som gør ens tandlægeskræk (skulle man have sådan en) ganske minimal. Vældig grundig og omhyggeligt arbejde, hvor der altid medfølger en god forklaring. Bestemt den bedste t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har haft dem i 30 år. Og som sådan godt tilfreds' med kliknikken.. dog ligger de i den dyre ende og jeg har da også opvejet og skifte tandlæge da de kun samarbejder med en klinik i Frederiksværk når d... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor anbefaling herfra. Jeg stod i den situation, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle tilknytte mig efter jeg fyldte 18. Deres hjemmeside kom frem gennem Facebook, og tænkte jeg ville afprøve at tilmel... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god modtagelse og faglig kompetent behandling, med mig, klienten, i centrum. Gælder receptionen, tandplejer og tandlæge. Man føler sig tryg og godt tilpas. Endnu en gang en pæn velkomst i recept... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Vi er 9 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 2 klinikassistenter og 2 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Kvalitet 👎🏼

Har været patient gennem en lang årrække og været godt tilfreds. Desværre er standarden gået væsentlig ned ad bakke. Er gentagne gange blevet kontaktet for ændring i tid/dato gennem de sidste par år. Trods udskiftning i personalet er tlf svaren og websiden ikke opdateret. Man bliver informeret om unødige behandlinger, og det selvom disse ikke er relevant. Personalet mangler empati, forståelse, og værst af alt, de afbryder samtaler
og lader ikke patienten tale ud. De
er heller ikke tillids skabende. Som “gammel” patient får man udleveret en velkomstskrivelse som ny patient!. Hvad foregår der?….
Ydermere bliver man sammenlignet med et autoværksted.
Jeg har fået nok, finder en anden tandlæge der har bedre styr på sin klinik.
Til klinikkens besvarelse nedenfor kan jeg retteligt oplyse om at jeg havde sidste behandling d.13.8

16 de setembro de 2025
logótipo da Stenlose Tandklinik

Resposta da Stenlose Tandklinik

Kære Dorthe
Tak fordi du deler din oplevelse med os – og for den mangeårige tillid, du tidligere har vist vores klinik.
Vi har set på dit forløb på klinikken og det ser ikke ud som om, du lige har været til behandling men lad det nu være.
Vi er meget kede af at høre, at du har oplevet et fald i vores service og standard, og vi tager din feedback meget alvorligt.
Det er naturligvis uacceptabelt, at du har følt dig afbrudt, manglet empati eller fået information, der har virket irrelevant. Vi beklager også de gentagne ændringer af tider samt manglende opdateringer af telefonbeskeder og hjemmeside. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores patienter, og vi forstår fuldt ud, at dette kan skabe frustration. Årsagen er bl.a. at en af vores kolleger gennem mange år, gik på pension kort ferien og der er del kollegerne lige skal ind i før det bliver rigtig godt igen.
Vi vil bruge din tilbagemelding til at forbedre vores interne kommunikation, planlægning og patientkontakt, så både nye og loyale patienter møder en professionel og tryg klinikoplevelse.
Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan drøfte din oplevelse nærmere og lære mest muligt af dine input.
Endnu en gang tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi beklager oprigtigt, at du har følt dig svigtet, og ønsker dig alt det bedste fremover.

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var en rigtig god oplevelse med en…

Det var en rigtig god oplevelse med en virkelig sød tandplejer.
Grunden til, at jeg giver 4 og ikke 5 stjerner er, at jeg ikke var blevet oplyst om, at min sædvanlige tandplejer ikke var fulgt med, da tandlægerne Bakkevej blev lagt sammen med Stenløse tandklinik.

14 de maio de 2025

Tak for venligheden.

Tak for venligheden.
Når man skal af med penge, er det godt at de er godt givet ud.
Tak Eva, for din venlighed, omsorg og dygtighed.
Mvh Steven

14 de maio de 2025

Godt tilpas

Jeg var lidt uforberedt på udvikling, men føler vi fik styr på det og jeg føler især mine tænder er rene til næste gang.

7 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais