Stensbjerg Opiniões 10

2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilling af summationsmåler

Tager sig virkelig godt betalt for at bede Cerius sætte en summationsmåler op: 995 kr for noget, som vel tager 5 minutter. Bemærk! Det er ikke Stensbjerg, som udfører opsætningen, og da vi ringede og spurgte til prisen, blev der intet sagt om dette “gebyr”!
Elbranchen er åbenbart et slataffenland for “ta’selv”.

2 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Lynnedslags virkning klaret med overblik, faglig dygtighed og menneskelighed!

Grundig, hurtig, fagligt dygtigt, alle i firmaet sætter sig ind i lynnedslag med store følger. Jens som yderst kompetent fik eltavlen til at virke relativt kort tid efter lynnedslaget. Samme Jens og Martin samlede og bar 3 stk. "hårde hvidevarer" under een uge efter uheldet. Alt godt koordineret af chefen, Lasse!. TAK for at alle var helt inde i, hvordan det er at stå uden vaskemaskine, tørretumbler og komfur!

8 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Venlige og grundige

Grundigt udført og venlige medarbejdere. Gode input til belysningsløsninger. Lidt i den dyrere ende prismæssigt men bestemt prisen værd da opgaver løses til aftalt tid og resultat.

24 de novembro de 2021

Fremragende service

Fremragende service
Vi skulle have udviklet RJ45 kabler og installationer i forbindelse med opsætning af netværk. Det var upåklageligt. Kan anbefale dem på det kraftigste.

23 de fevereiro de 2021

Fantastisk behagelig og fair

Jeg fik i November lavet en række småting af en Sebastian, inkl. reparation og montering af lampe. Jeg syntes det er en meget fair virksomhed, som kommer til tiden og overholder den aftalte pris. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

27 de março de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Advarsel! Snyder med priserne

Jeg kan kun advare på det kraftigste om ikke at handle med denne virksomhed. De er ikke ærlige omkring deres priser. I mit tilfælde var prisen pludselig 3 doblet da jeg modtog regningen i forhold til det estimat montøren havde givet mig. Jeg føler mig i den grad fuppet så hold jer væk fra dem!!

12 de agosto de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

En meget grundig og kompetent gennemgang af husets elektriske installation

Elektrikkeren har udført en megt fin og kompetent gennemgang af installationerne og tog sig tid til at forklare visse elementer, som var værd at tænke på ifm. salg f.eks. hvor er samledåsen placeret på loftet under isoleringen ifm. fejlfinding. Desværre blev 2 loftudtag ikke undersøgt men benævnt "UN" i rapporten. Disse har Stensberg efterfølgende kontrolleret og fundet i orden som K1 uden beregning, og jeg har fået en meget pænere rapport som køber er tilfreds med.
Min varmeste anbefaling til en sjældent service-orienteret fagmand.

23 de setembro de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais