Stofmøllen Opiniões 488

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Besøget i sig selv er en oplevelse. Der er rigtig mange ting at vælge imellem. Man får en venlig betjening af personale, som ved, hvad de taler om. Da vi kommer hjem igen, finder vi ud af, at garnet h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle bruge nogle knapper og fandt et stort og billigt udvalg hos Stofmøllen - og modtog dem hurtigt efter bestillingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hurtig levering, får altid besked hvis der noget i retsorde, billeder på hjemme sidesvare altid overens med det man modtager og så det bare super kvalitet. Ville dog ønske man kunne søg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være. Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst servi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tecidos
  2. Loja de artesanato
  3. Loja de cortinas
  4. Loja de bordado
  5. Loja de hobbies
  6. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

155 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Et ærligt firma

Et ærligt firma. Jeg er sikker på, at vis det ikke var fordi, det var weekend, havede jeg fået min bestilling dagen efter. Super tilfreds kunde

22 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Stofmøllen yder en fin service

Stofmøllen yder en fin service. Jeg havde to bestillinger, som de sendte i samme pakke. Det ene stykke stof var lidt tyndere end forventet, men jeg kunne jo heller ikke mærke det, før jeg købte. De har et stort udvalg, & jeg skal helt sikkert forbi en dag, for det er et sjældent syn. Dog må jeg også ytre, at jeg godt kunne tænke mig, der var udfyldt lidt flere af oplysningerne om det enkelte stykke stof. Vask, materiale mm. Der er de lidt sparsomme ... 😉

19 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Stofmøllen er et godt sted at handle

Stofmøllen er et godt sted at handle, vi kører gerne den lange tur fra Nordsjælland. Denne gang var det kun et mønster jeg skulle bruge, så det blev nethandel.
Glæder mig til næste tur til Stofmøllen
Hilsen Hanne

24 de abril de 2025

Skævt klippet

Opdateret!

Super hæderligt firma som virkelig vil kunderne det bedste. Kontaktede mig og undskyldte for min ærgerlige oplevelse. Refunderede derefter hele beløbet.

------------------------

Stoffet var så skævt klippet i begge ender, at jeg reelt set kun havde fået 110 cm i stedet for 150 cm som jeg bestilte.

2 de maio de 2025
logótipo da Stofmøllen

Resposta da Stofmøllen

Hej Katrin

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager jeg den dårlige oplevelse.

Det er bestemt ikke vores intention at sende stof, der er skævt klippet, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når det ikke lever op til forventningerne. Vi bestræber os altid på at være generøse med målene, når vi klipper, og klipper aldrig med vilje for lidt.

Jeg har sendt dig en e-mail med forslag til en løsning – f.eks. supplerende stof, eller et nyt stykke, hvis du har brug for hele længden i ét sammenhængende stykke. Vi håber, det kan afhjælpe situationen.

Anders Ingwersen - Stofmøllen

Stofmøllen anbefales varmt!

Hos Stofmøllen går man aldrig forgæves, hvad enten der er tale om gode varer, god kvalitet, gode tilbud og/eller den helt igennem fantastiske service man får, når man handler.
Det kan ikke gøres bedre!

23 de abril de 2025

Helt perfekt

Helt perfekt

25 de abril de 2025
logótipo da Stofmøllen

Resposta da Stofmøllen

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det lyder heldigvis til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os – og det gør os utroligt glade!

Vi lagde dog mærke til, at du kun har givet os én stjerne, hvilket undrer os lidt i forhold til din positive kommentar.
Måske er det sket ved en fejl? Hvis det er tilfældet, vil vi sætte stor pris på, hvis du har lyst til at opdatere din anmeldelse.

Skulle der alligevel være noget, du mener, vi kunne gøre bedre, er du også meget velkommen til at uddybe det – vi vil meget gerne lære og forbedre os.

Tak igen for din tid!

Anders Ingwersen
Stofmøllen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais