Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon Top! Ik shop heel graag bij strechshop. Mooie webshop, snelle service, supergoed verpakt. En uiteraard een hele leuke collectie😃 Ook de klantenservice werkt geweldig! Ik ben fan! Ik zou zeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle levering, vandaag besteld word de volgende dag geleverd. Als de bestelling onverhoopt tegenvalt, is het retourproces net zo snel en efficiënt. Minpuntje is wel dat retourneren kosten met... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service. Bestelling zeer snel ontvangen.Echter bleek mijn broek te groot. Kan hem gewoon omruilen voor een kleinere maat. Bij de meeste bedrijven moet je je artikel retourzenden en het artikel in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

Laat je inspireren door een uitgebreide collectie damesmode, van elegante basics tot de nieuwste fashiontrends. Bij Stretchshop.nl vind je altijd een look die bij je past! Geniet van klantgerichte service en een continu vernieuwd assortiment. Shop jouw favoriete items online en ervaar snelle levering en topservice.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Gewoon Top !

Ook de klantenservice werkt geweldig!
Ik ben fan! Ik zou zeggen niet twijfelen.

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ben altijd tevreden over jullie

Ben altijd tevreden over jullie. Dinsdag een jasje teruggestuurd omdat de maat niet goed was en woensdag ontving ik al een nieuw. Soms komen de afbeeldingen van de artikelen niet overeen met de werkelijke artikelen. Voorbeeld: leken bruine knoopjes en toen ik het uitpakte waren het goudkleurige knoopjes. Maar verder zeer tevreden.

16 de abril de 2026

Goede en snelle service

Goede en snelle service, mooie kleding. Goede communicatie.

Geachte mevrouw van den Hout,

Goed

Duidelijke site , snelle levering

9 de abril de 2026

Geachte mevrouw Schut,

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd een ruim aanbod in maten

Altijd een ruime keuze, ook in wat grotere maten. Hierin vind ik ze heel sterk. Top 💪🏻

11 de abril de 2026

Geachte mevrouw Rodenburg,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

goede service

11 de abril de 2026

Geachte mevrouw Overweg,

Altijd doen

De service is goed en de kleding blijft goed. Al met al goed

Geachte mevrouw van Herk,

Heel tevreden

Goede keuze van collecties
Regelmatig een korting wat mooi meegenomen is
Correcte service

5 de abril de 2026

Geachte mevrouw Vandewalle,

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!

Een goede webwinkel

Een goede webwinkel. Goede service ik ben fan

Geachte mevrouw,

snelle service

snelle service, zeer goede kwaliteit kleding

Geachte mevrouw Moens,

Snelle bezorging

heel snel bezorgd na bestelling gedaan te hebben.
snel antwoord op mijn vraag via whats app.

6 de abril de 2026

Geachte mevrouw Hoonhout,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!

Snelle levering, veel

Snelle levering, veel
Keuze

8 de abril de 2026

Geachte mevrouw Overdulve,

Team Stretchshop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.