Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para tricô
  2. Loja de fios

Escrito pela empresa

"Vel nok Danmarks hyggeligste garnbutik og webshop. Her er et stort udvalg af forskellige kvalitetsgarn, opskrifter, samt tilbehør til alle formål. Du kan også få vejledning til dit strikkeprojekt eller sidde i strikkecafeen og blive inspireret af alle vores opskrifter. Vi forhandler bl.a. Filcolana, Sandnes, Lang Yarns, Drops og mange flere"

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk service

Hyggelig butik, med et stort udvalg af kvallitets garn.
De er giver sig altid tid til at hjælpe, fx med at finde et garnalternativ eller beregning af mængde.

13 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig butik med stort udvalg.

Hyggelig butik med stort udvalg.
Der er også nogle billigere garner såsom drops, så der er mulighed for at være med for alle pengepunge.
Og så har de en fantastisk bytteservice, så selvom man har været lang tid om at strikke et stort projekt, så kan man få byttet sit tiloversblevne ubrudte garnnøgle til et tilgodebevis eller andet garn, hvis bare man har kvitteringen med.
Det er det, der gør, at jeg kommer igen 😊

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Strik og stil er en fantastisk…

Strik og stil er en fantastisk garnbutik med et meget stort udvalg af lækre garner, både håndfarvede og i forskellige tykkelse. Stort udvalg af knapper og opskrifter. Nem retur og meget venlig kundeservice.

30 de dezembro de 2025

Resposta da Strikogstil

Mange tak, Annette så blev nytårsaften lige lidt bedre... Godt nytår

Fantastisk service, hurtig levering

Jeg ringede til Strik og stil i går og fik den bedste vejledning af Søren ift. garn, løbelængde og strikkefasthed - og han tog sig tid til at spørge ind og forklare.
Jeg lavede efterfølgende bestillingen online i går eftermiddag og har modtaget det lækreste garn allerede her til formiddag.

25 de setembro de 2025

Resposta da Strikogstil

Mange tak Gitte. Det betyder meget for os :-)

Bedste service❤️

Det er ikke så tit man oplever så god service som jeg oplevede her. Havde bestilt garn og nogle specielle nåle hvor de desværre kun kunne levere det ene sæt nåle. Istedet for st sende mail eller bare levere et sæt nåle og så skrive udsolgt blev jeg ringet op og tilbudt et sæt nåle i et andet fabrikat👍🏿 Det kalder jeg god service. De fik min ordre igår og allerede i dag har jeg fået besked at
Ordren er “under levering. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her. 5 velfortjente stjerner!

20 de setembro de 2025

Resposta da Strikogstil

Mange tak Mariann. Man bliver bare så glad :-)

Nem betjening online

Nem betjening online, hurtig levering, generelt set ikke noget at være utilfreds med

28 de abril de 2025

Mange tak Josephine :-)

Fantastisk service

Fantastisk service 😊 Hurtig levering, det kom dagen efter min bestilling, og Søren er yderst venlig og hjælpsom - 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😊

17 de agosto de 2023

Resposta da Strikogstil

Mange tak, det sætter vi stor pris på :-)

Tak fantastisk onlinebutik

Tak for fantastisk onlinebutik - og for altid lynhurtig levering, når jeg har strikke-krise. :)
Jeg ville ønske, at jeres fysiske butik var i nærheden, men når jeg en dag rammer Fyn, skal jeg helt sikkert forbi.

25 de maio de 2023

Mange tak, Pernille :-)

Gode varer, hurtig levering

Jeg har aldrig været i butikken endnu men har købt 2 gange på nettet. Alt fint: gode produkter og lynlevering

9 de dezembro de 2022

Resposta da Strikogstil

Mange tak, Evelyne. Du er velkommen til at kigge forbi :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig hurtig ekspedition og gode…

Virkelig hurtig ekspedition og gode priser.

Jeg er meget imponeret. Kan varmt anbefales. Er ikke sidste gang, jeg handler garn her.

17 de fevereiro de 2022

Resposta da Strikogstil

Mange tak, Rethe. Det glæder os :-)

Hold da helt op

Hold da helt op, hvor er det er dejligt sted. Her vil jeg gerne købe alt mit garn:)

20 de maio de 2021

Mange tak, Tina

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais