Ik heb mijn oude laptop snel moeten vervangen en kon dit niet in een keer betalen. De afhandeling van mijn bestelling is snel behandeld en ik had hem na 3 werkdagen al in huis. De klantenservice medew... Ver mais

Snelle levering. Heb via eay4u/studywise ook mijn vmbo laptop gehad 4 jaar lang. Elke maand tegen een laag tarief was een hele fijne oplossing om toch een goede en nieuwe laptop te hebben. Dus nu i... Ver mais
Begin juli ontving ik van Study Wise een bericht dat onze dochter Liz de gelukkige winnaar van de "Hang je hoes uit" actie was en daarmee een Lenovo laptop had gewonnen. Er is oprecht met grote z... Ver mais
Neem hieronder een kijkje en vind snel het antwoord op je vraag. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.
Status reparatie
Aanmelden reparatie
Betalen
Levering
Bestelling plaatsen
Abonnement informatie
Abonnement beëindigen
Laptop nodig voor je opleiding? Studywise regelt het voor je!
Ga je starten met een nieuwe opleiding? Spannend! Je bent bezig met je aanmelding, gaat misschien wel op zoek naar een kamer, en vraagt studiefinanciering aan. En dan komt daar ook nog de aanschaf van een nieuwe laptop bij.
Bij Studywise begrijpen we dat je veel moet regelen. Daarom helpen wij je met het vinden van een laptop die perfect bij je past. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.
Geen gedoe, gewoon een toplaptop voor jouw studie
Samen met jouw onderwijsinstelling hebben we een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor jouw studie. Of je nu een opleiding gaat volgen in de zorg, ICT of de creatieve sector.
De programma’s die je nodig hebt voor je studie hebben wij alvast geïnstalleerd. Je kunt dus meteen aan de slag. En gaat ‘ie kapot? Geen zorgen, met onze reparatieservice heb je binnen no-time weer een werkende laptop.
Dus doei, keuzestress. Hallo, perfecte laptop!
✔️ Leenlaptop bij reparatie
✔️ Juiste software is al geïnstalleerd
✔️ Vloeistof- en Brandschadedekking
✔️ Scherm- en valschadedekking
✔️ Volledige check bij reparatie
✔️ Wereldwijde diefstalverzekering
✔️ Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop
✔️ Gratis thuisbezorging
Meer info
De Tweeling 18, 's-Hertogenbosch (geen bezoekadres), 's-Hertogenbosch, Holanda

Duurde 2-3 dagen bezorging maar u8teindelijk 3 wrkrn precies. Belden en zeiden dat ze alleen wisten dat er aan gewerkt werdt voor 2 weken lang

Resposta da Studywise
Ik heb 5 jaar geleden de eerste laptop bij studywise, via een maandelijkse betaling gekocht. De service is super. Nu voor de vervolgopleiding voor mijn zoon was er weer de gelegenheid om via stydywise een laptop aan te schaffen. Geen seconde over na moeten denken! Meteen hiervoor gekozen!

Resposta da Studywise
Hij kwam eerder dan verwacht, wat juist goed uitkwam. Hij werd intact geleverd.

Resposta da Studywise
Bestelling netjes op tijd binnen gehad en ziet er goed uit. Of hij voor school prima werkt moet ik even afwachten die begint van de week pas

Resposta da Studywise
Heb de bestelling eenvoudig en overzichtelijk online gedaan.
Netjes op de hoogte gehouden en snel geleverd. Prima ervaring!

Resposta da Studywise
Duurde erg lang voor dat me laptop binnen meer dan honderd keer gebeld en ze doen er nog steeds niks aan

Resposta da Studywise
Het zijn oplichters sturen zogenaamd een pakket die je nooit krijgt maar sturen daarna wel een rekening omdat je volgens hun 2 laptops hebt gehad

Resposta da Studywise
Overzichtelijk en duidelijk site en uitgebreide informatie. Super snelle levering

Resposta da Studywise
De HP Laptop is prima, alleen de doos van de verpakking was ingedeukt. Gelukkig niks beschadigd.

Resposta da Studywise
bestellen ging super makkelijk. en gecombineerd met een zeer snelle levering maakt het de hele ervaring super goed

Resposta da Studywise
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.