Skönaste bikini som finns, sitter bra och torkar otroligt snabbt. Har nu 6 stycken. Snabba leveranser och trevligt bemötande om det blir något fel. De nya axelbandens är dock i bredaste laget, halva... Ver mais

Detta är nog min 7:e bikini (har tappat räkningen 🙈) men så har jag även tankinis, strandklänningar m.m 😃 Min äldsta är från 2013/2014 och den är fortfarande som ny. Färgen har ej blekts och reså... Ver mais

A empresa respondeu

Bekvämt, snyggt och funktionellt. Är några veckor i Medelhavet varje sommar och seglar då det är som varmast. Då måste det lilla man har på sig vara bekvämt och klara sol och salt i massor. Gillar ban... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de fatos de banho
  2. Loja de roupas de praia
  3. Loja de roupa
  4. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Sunkini är en unik sorts bikini som släpper igenom solljuset så att du får en jämnare solbränna. Dessutom är de extremt snabbtorkande.

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

Respondeu a 18% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Beställ inte

Håller inte måttet om att den torkar snabbt, så köp absolut inte någon av dessa produkter. Har försökt göra en reklamation och mejlade företaget och fick veta att jag skulle skicka ett mejl och det har jag gjort. Har ni gått en vecka sedan utan återkoppling. Så dåligt.

9 de março de 2026

Bikinin var fin vid leverans

Bikinin var fin vid leverans. Men nu har jag använt den till sol och bad en säsong och den rämnar och faller isär och kommer inte att hålla en säsong till. Usel kvalité för det priset.

24 de dezembro de 2025

Blufföretag

Man ska maila för att få en retursedel. Problemet är bara att de inte svarar på mail. Fick kontakt via instagram där de lovade att svara på mailen på måndagen. En vecka senare med ytterligare en påminnelse har jag fortfarande inte fått kontakt. Bluff! Jättekonstiga storlekar på bh-delen. Sunkini skriver att jag troligen handlat av ett fake-företag, vilket inte stämmer. Strax efter min recension fick jag en retursedel till Sunkini och kunde skicka i retur. Väntar nu på att få pengarna tillbaka.

29 de janeiro de 2026
logótipo da Sunkini

Resposta da Sunkini

Hej, tyvärr har du nog handlat från ett bluff-företag som härmar oss som heter "sunikini" inte Sunkini. Vi har inga DM från dig eller mail. Testa kontakta deras support.

Svarar ej på mail

Svarar ej på mail. Försöker göra retur men de går ej kontakta. Så dåligt köp ej något av detta bluffföretag. Dessutom skickar de fel varor ej de jag beställde

8 de agosto de 2025