Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Ver mais
A empresa respondeu
Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Ver mais
A empresa respondeu
En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Ver mais
A empresa respondeu
Fine varer, fragt meget dyrt. Synes godt faste kunder kunne få rabat på samme vilkår som nye kunder, ville være en god måde at påskønne trofasthed, fremfor internet shopper der drøner rundt efter til... Ver mais
Escrito pela empresa
Vidtskue Vej 12, 7100, Vejle, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Vi bestilte nogle rillepaneler af modellen "Supersæt" som skulle passe sammen med de øvrige rillepaneler vi igennem tiden har købt siden 2018 ved Supersellers.
Til at begynde med var de forsinket i levering og skadet da de kom frem, grundet alt for dårlig indpakning.
Supersellers lovede at sende nye samme dag som vi skrev med dem, men de kom ikke afsted før 3 dage efter.
Da vi så modtog dem, så var det en meget ringe udgave som var meget mere discount produceret.
Skinnerne var meget svære at tage ud og i. Det gjorde opsætningen meget besværlig.
Da panelerne var sat op, kunne krogene ikke sidde i. Vi opdagede at skinnerne kun kunne vende den ene vej modsat dem vi havde købt tidligere.
Derfor skulle det hele tages ned igen, og det var utrolig svært, da skinnerne sad fast.
Da vi gjorde Supersellers opmærksom på, at det var noget discount de havde sendt, fandt de ud af at det var de forkerte som de havde sendt. Nogle rillepaneler som skulle være udgået grundet den ringe kvalitet ifølge sælgeren i telefonen.
Vi skulle rykke Supersellers for godtgørelse og til sidst tilbød de sølle 10% rabat, som skulle bruges ved næste køb,
Det er jo at snyde kunderne, når de sender noget andet og billigere, som de selv erkender er noget bras, så vi skal ikke handle der igen.
Supersellers har meget svært ved at indrømme deres fejl og vi følte os nødsaget til at optage samtalen anden gang vi talte med sælgeren, da vi fornemmede at de ikke vil erkende noget på skrift.
Supersellers respekterer heller ikke gdpr reglerne da de tilmelder alle der bestiller på deres webshop til deres nyhedsmail, selvom man ikke har krydset af i feltet for at modtage nyhedsmail.
Supersellers betaler også Trustpilot for at få anmeldelser, vi modtog 3 tigger mails om ikke vi ville lave en anmeldelse på Trustpilot forrige gang vi handlede der.
Ser man på Google anmeldelserne, så giver det et mere retvisende indblik i hvor mange der syntes om firmaet, da man ikke kan købe sig til anmeldelser der.
SVAR PÅ DIREKTØRENS LØGNE.
Det er åbenbart ikke lige direktørens opfattelse, at man skal overholde regler som GDPR og mundtlige aftaler via telefon.
Det lyder jo altsammen meget flatterende som det udlægges af Supersellers direktør, hvor han ønsker at medarbejderne skal gå glade på arbejde.
Det ville være meget nemmere for medarbejderne, hvis de ikke skulle sidde og forsvare en direktør, der lyver og ikke vil erkende firmaets fejl.
Direktøren skriver at vi har været truende i vores mailkorrespondance, det er ret belejligt at skrive da han ved at andre ikke kan tjekke om han lyver.
Vi optog telefonsamtale, så vi havde bevis for at det var de forkerte rillepaneler der blev sendt og den samtale er på Youtube, så hvis direktøren mener der er injurier i anmeldelsen, så kan han jo bare anmelde det og folk kan selv vurdere hvor truende vi har været.
Telefonsælgeren som vi ikke vil nævne ved navn her, sagde også i første telefonsamtale, at der havde været mange problemer med disse rillepaneler tidligere.
Direktøren for Supersellers.dk har meget svært ved at indrømme firmaets fejl og det har så kostet en loyal kunde siden 2018.
Farveller Superseller.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Det er ikke acceptabelt at man skal betale ekspeditionsgebyr, hvis man køber for mindre end x kr. Naturligvis er der nogle udgifter (som sælger altid påpeger) men disse er vel allrede indkalkuleret i varens pris. Det koster vel ikke ekstra i løn, strøm, varme mm, hvis den person man har ansat også skal lave noget, uanset om det er små eller stor ordre.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Venlig, behagelig, kompetent og hurtig hjælp og betjening. Tilmed hurtig levering.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Hurtigt tilbagesvar og smilende personale ved afhentning af varerne.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Service i topklasse og særdeles god vejledning.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Vild service. Jeg havde varen dagen efter, og jeg bestilte sent på dagen.

Hurtig levering.
Der blev hurtigt taget aktion på manglende vare og vi aftalte et alternativ pr telefon.
Dog lidt dyre gebyrer for små ordrer.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Excellent reception & service. Absolutely fantastic.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Virkelig god oplevelse i forbindelse med køb af textilpistol. Vi modtog forkerte nåle men Kasper hos Supersellers løste lyn hurtigt problemet og sendte det vi havde brug for :O)
Kan anbefale at handle hos firmaet.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.