Ten eerste superblij dat ze in heel Nederland en daarbuiten leveren. Ben net verhuisd van Amsterdam naar Limburg en wist wel dat ik mijn heerlijke Surinaamse producten niet in een dorp in Limburg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zending binnen anderhalve dag bezorgd. Handig omdat er ook diepvries artikelen in zaten. Makkelijk te volgen via de Post Nl app. Ze hebben ook producten die ik in Limburg niet kan kopen. Bespaa... Ver mais
voor mij besteling kwam had ik contack met hun werd goed geholpen en besteling kwam netjes aan mooi bos komkomer lekker vers bedankt tot volgende keer gr
Ondanks dat ik de eerste keer de verkeerde bestelling had ontvangen, ben ik erg blij met de Surinaamse Toko. Ze gingen vervolgens gelijk uitzoeken wat er was gebeurd met de bestellingen. Toen DHL v... Ver mais
Superblij met ze 😁
Ten eerste superblij dat ze in heel Nederland en daarbuiten leveren.
Ben net verhuisd van Amsterdam naar Limburg en wist wel dat ik mijn heerlijke Surinaamse producten niet in een dorp in Limburg kon krijgen. En toen hoorde in van jullie. Ongelofelijk😳Alles vers en snel geleverd. En er zijn altijd aantrekkelijke aanbiedingen.
Dus mensen je hoeft niet uit huis voor je Surinaamse groenten en producten. Alles netjes verpakt aan huis geleverd.
Doen dus. Probeer het gewoon een keer
voor mij besteling kwam had ik contack…
Hele mooie en goede producten
Hele mooie en goede producten, supersnelle levering en topcontact!!!
Aanrader!!!!
Een voorbeeld voor andere websites!
Zo'n goede en snelle reactie als je een email stuurt! Ik had geen Track& Trace code ontvangen en stuurde 's avonds rond 12 uur een email met het verzoek deze te sturen. Kreeg 's nachts rond 01.30 uur de email met T&T code! Binnen anderhalf uur, midden in de nacht. Ook de levering was super snel. Binnen een dag geleverd! Ben heel blij de surinaamsetoko te hebben ontdekt, ze hebben er een klant bij!
top 👍
top
bestelling snel geleverd
communicatie via mail bij vragen keurig snel beantwoord
zeer tevreden
Komen afspraken niet na
Eerder hier wel eens besteld en wisselende ervaringen gehad. Soms ook de bestelling dus goed ontvangen, maar nu gaat het wel goed mis. Ik heb op 1 februari besteld. Op dinsdag 3 februari heb ik een pakketje ontvangen. Na het open maken blijkt dit niet mijn pakketje te zijn. Na contact te hebben gezocht vragen ze of ik het terug kan sturen. Ik heb aangegeven graag een verzendlabel van ze te ontvangen, die sturen ze op met mijn bestelling. Ze hebben gevraagd of ik een aantal producten in de koelkast wil zetten, want dat willen ze nog naar de klant sturen voor wie het pakket eigenlijk bedoeld was. Er zitten ook producten bij die ik open kan maken, er rare dingen mee zou kunnen doen en dan nog terugsturen en dat willen hun dan nog naar een andere klant sturen.
Op de website staat dat bestellingen binnen 1-2 werkdagen verstuurd worden. Na 3 dagen is mijn pakket nog steeds niet verstuurd. Ik kan nog beter zelf naar Den Haag rijden en het ergens anders kopen, zelfs dan heb ik het nog sneller. Ik heb daarom de bestelling geannuleerd. Verzendlabel voor het pakket dat bij mij thuis ligt mogen ze per post naar mij sturen en dan zal ik het pakketje versturen voor ze.
Ik ga hier nooit meer bestellen.
Zeer correct afgehandeld goed verzorgd…
Zeer correct afgehandeld goed verzorgd en op tijd geleverd
Kwaliteit van product uitstekend
Zending binnen anderhalve dag bezorgd.
Zending binnen anderhalve dag bezorgd.
Handig omdat er ook diepvries artikelen in zaten.
Makkelijk te volgen via de Post Nl app.
Ze hebben ook producten die ik in Limburg niet kan kopen.
Bespaart mij dus ritjes naar Amsterdam en Rotterdam.
Tip
Misschien handig om een systeem te ontwikkelen om de koelboxen te retourneren.
Ando
Groot assortiment en fantastische…
Groot assortiment en fantastische service. Groente waren super vers afgeleverd!
Heel goed en behulpzaam en als er wat…
Heel goed en behulpzaam en als er wat is helpen ze je.
Snelke levering
Snelke levering, zeer goede kwaliteit fruit en groenten.
Ik heb meerdere keren bestellingen…
Ik heb meerdere keren bestellingen geplaatst en krijg ze altijd op tijd. Communicatie top punt ook. Een keer was ik niet tevreden met 1 van me groenten, kreeg ik bij me volgende bestelling het geheel gratis terug van hun. Top van hun.
Super snel binnen
Levering
Groente en fruit waren in goede staat bezorgd en levering was sneller dan verwacht! Topp
Tang limonadepoeder.
Tang, de beste limonadepoeder voor een eerlijke prijs! Snelle verzending.
top levering
Bestelling werd snel geleverd. Lekkere verse producten zoals vis en groente. toppers. op naar de volgende aankoop.
Echt een aanrader
Ik had voordat ik wilde bestellen nog een vraag over de verse groenten. Ik werd vrijwel direct vriendelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik mijn bestelling snel binnen. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug met nog een bestelling!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.