Sem histórico de convites para avaliação
Rigtig lækker frisk sushi af høj…
Rigtig lækker frisk sushi af høj kvalitet. Alt vi fik var velsmagende, rette temperaturer og gode råvarer. Meget autentisk og søde mennesker der har stedet. De unge tjener er nye, men venlige.
Vi kommer bestemt igen!
Maden smagt godt
Maden smagt godt
Stedet ved underligt smukt
Gode service glad folk
Gode belægning
Skøn sushi
Skøn sushi, rimelige priser, dejligt lokale og sød betjening.
Service var top🙌 Sushi var endnu bedre…
Service var top🙌 Sushi var endnu bedre fortjener 5 stjerner🤩
Smagen var fantastisk og super friske rå vare 😊
Super velsmagende mad og friske råvare 😊
Virkelig lækker mad og go service!
super god service
super god service, maden smager godt og der er god stemning.
Fantastisk sushioplevelse
Fantastisk sushioplevelse! 🍣 Maden var frisk, velsmagende og flot anrettet. Personalet var venligt og imødekommende, og restauranten havde en hyggelig atmosfære. Der var et stort udvalg af sushi, og kvaliteten var helt i top. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale stedet til andre sushi-elskere!
Vi har efterhånden prøvet en del sushi…
Vi har efterhånden prøvet en del sushi rundt omkring, men Sushi Tre Konger skiller sig virkelig positivt ud.
Sushien er frisk, vellavet og smager bare virkelig godt. Man kan tydeligt mærke, at der er kræset for råvarerne, og at der bliver gjort noget ud af detaljerne. Risene sidder lige i skabet, fisken er frisk, og hele oplevelsen virker gennemført.
Noget af det, der også gør stedet særligt, er ejerne. De er utrolig søde, imødekommende og servicemindede. Man føler sig oprigtigt velkommen, og det betyder altså mere, end mange restauranter lige tror.
Det er et af de steder, hvor man får lyst til at komme igen. Og igen. Og så måske lige én gang mere “bare fordi det er lækkert og smager godt”. 😄
Klart en anbefaling herfra.
Virkeligt hyggeligt sted
Virkeligt hyggeligt sted. Maden smagte godt og det kom rigtig hurtigt. Den lille robot der hjalp med at servere, var sjov, selv om den var lidt upræcis engang imellem. Vi kommer igen.
Nyt sushi-sted i Sorø
Nyt sushi-sted i Sorø.
Opdagede det lidt tilfældigt på Facebook.
Bestilte sushi fra en lidt rodet hjemmeside.
Afhentede på stedet - af det sødeste og mest hjælpsomme personale.
Sushien er flot præsenteret, og wauw for nogle gode smagsoplevelser. Her kan man virkelig smage de gode og friske råvarer.
Vi håber at standarden fortsætter - så har sushitrekonger helt sikkert faste kunder i os!
Tak for dejlig mad ⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.