Dårlig kundeoplevelse svaneglas Aarhus.
Vi har desværre haft en meget ærgelig oplevelse med svaneglas.
I forbindelse med renovering af vores baderværelse, har vi fået lavet ny prosekabine i glas. Denne bestilles og betales (det fulde beløb) ved bestilling. Der er en del ventetid på glasset hvilket vi er klar over kan forekomme, men da glasset endelig bliver leveret og er klar til montering, sker der det, at svaneglas mener vi havde indgået en aftale om at vi skulle fjerne et stykke af sokkel klinken. Dette fremgik ikke af fakturaen, men på denne var der anført at glasset skulle tilpasses. Det der sker er at montøren fra svaneglas vælger at skære i vores klinker, hvorved han beskadiger to klinker og ødelægger vådrumssikringen. Vi kommer hjem den dag hvor montøren har været der, og finder at glas lågen er monteret, det andet glas og to skinner er stillet på et værelse, sammen med en dør med et spegl som ligger på en seng. Vi tænker at det skyldes at montøren returnere dagen efter. Vi høre ingenting fra svaneglas og dagen efter kommer montøren heller ikke. Vi kontakter dem om mandagen da vi fortsat ikke har hørt noget. Da bliver vi oplyst at de har meget travlt og derfor ikke kan komme. Vi har fortsat et glas og nogle skinner stående på et værelse som vi aktuelt bruger til at sove i, døren har vi fået sat på. Jeg vælger at kontakte afdelings chefen med blandt andet en klage over at vores fliser er beskadiget, samt en forventning om skades erstatning. Det jeg får svar tilbage om, er at der var indgået aftale om at vi skulle fjerne sokkel klinken og at montøren gjorde det for os da han blev bedt om det af os og at skaden ikke nødvendig vis er deres skyld. Jeg er dog uforstående over for hvorfor montøren begynder at skære hvis der er en anden aftale. Dette sker i uge 26. Uge 27 og 28 er jeg ude og rejse om min mand overtager derfor kontakten. Vi høre intet fra svaneglas men forsøger at kontakte mht montering. I uge 29 er fliserne udskiftet og klar til montering af glas ( som fortsat står uhensigtsmæssigt i et soverum). Svaneglas kontaktes og vi aftaler næste ledige tid, som er tirsdag i uge 31. Mandag i uge 31 kontakter vi svaneglas blot for at sikre at de kommer, hvortil de beklager og siger det ikke er muligt. Da bliver vi begge meget fustreret, og Beder om at de sender to mand som lovet. Det bliver gjort tirsdag og glasset er nu monteret. Vi har betalt 31.000 kr for arbejdet og er ikke tilfredse. Der er sket skader på væge, en dør og fliser som skal udbedres indtil videre har vi selv betalt for dette ca. 6.000kr. Vi ved ikke hvor sagen ender, men jeg er skuffet og meget frustreret, og afventer fortsat svar fra afdelingslederen.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med Aarhus afdelingen.
3 de agosto de 2022
Opinião espontânea