Tæppeland Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig respons og god service. Vi har fået skiftet vores gulvtæppe, og Jørgen og Søren har gjort et super stykke arbejde. De var venlige, effektive og meget erfarne. Vi kan kun give dem vores va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun være tilfreds, så hurtig ekspedition, meget hjælpsom "leverings mand" og ja vi har ikke fået tæpper rullet ud endnu, men har selvfølgelig taget et sneak peak og af det vi kan se, ser det loven... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk service! Jeg skulle have leveret tæpper den dag landet blev lagt ned i snestorm... Det blev rykket til ugen efter. dagen før den aftalte tid - ringede Søren tæppemontør og spugte om h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan desværre ikke lave 0 stjerner. Havde en aftale om opmåling og fremvisning af tæpper, tidspunktet var firmaets eget forslag. Efter 1 times venten prøvede jeg at kontakte tæppeland telefonisk uden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos
  2. também em
  3. Empreiteiro para instalação/reparação de pisos
  4. Loja de carpetes
  5. Loja de tapetes

Escrito pela empresa

Tæppeland ApS - Webshop Selvom Tæppeland i dag ikke har fysiske butikker rundt i landet, vil vi stadig gerne være hele Danmarks tæppehandler. Derfor har vi siden 2016 drevet vores webshop, og nu opgraderet, så vi udover masser af kvalitetsvarer til en skarp pris, kan tilbyde gratis opmålinger, og montering. Hos os kan du handle og betjene dig døgnet rundt. Og har du behov for hjælp, er vi altid lige i nærheden. Du kan nemt kontakte os på vores mail webshop@taeppeland.dk, så kommer vi tilbage så hurtigt det er os muligt.

Vores DNA

Escrito pela empresa

Over 60 års erfaring
Som pioneren i tæppebranchen har vi over 60 års erfaring, denne ekspertise har vi brugt til at håndplukke og levere de bedste produkter og rådgivning til enhver tid.
Specialbutikken med de gode priser
Tæppeland er specialbutikken med de mange muligheder til altid gode priser, som giver dig værdi for pengene.
Vi holder hvad vi lover
Vores medarbejdere går altid et ekstra skridt for dig. Fordi hos os er kunden altid i fokus.
Altid stort udvalg på lager
Hvad enten du handler i vores store butik i Glostrup, eller vælger at handle online i vores WEBshop, har du altid adgang til vores store sortiment med over 10.000 kvm på lager.
Levering & montering
Vi tilbyder fleksibel levering med høj kvalitet der altid foregår med egne biler eller faste samarbejdspartnere, der sikrer en problemfri levering. Hos Tæppeland har vi egne dygtige og professionelle montører til enhver opgave. Og vores montører rydder selvfølgelig altid op efter sig, så du kan glæde dig over dit nye gulv.
Gratis opmåling eller book et møde
Tæppeland tilbyder gratis opmåling på hele Sjælland, direkte hjemme hos dig. Og som seneste tiltag, personlig telefonrådgivning, med hjælp til valget af det rette produkt. Book et møde, er din mulighed for at få personlig rådgivning i vores butik i Glostrup, på et tidspunkt der passer dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

52 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej den service jeg fik hos jer hvad…

Hej den service jeg fik hos jer
var til UG det første tæppe der kom hvad der komme et hul under fragte, men det fik jeg skåret væk men på grund af det fik jeg kvit og frit et stykke på 400x200 til det lille rum.så ikke sidste gang jeg køber vil jer når jeg får brud for et nyt tæppe

16 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God og dejlig service fra tæppeland

God og dejlig service fra tæppeland, dog burde man tænke over og skifte fragtmand da fragtmanden igen ikk læser hva man har skrevet med levering. Vil gerne understrege at det kun er kritik af fragtmand og kun det bedste og sige om tæppeland

25 de agosto de 2025

MEGA god kundeservice

Jeg modtog tæppet tre dage efter bestilling. Desværre var tæppet de forkerte mål, men da jeg kontaktede tæppeland reagerede de med det samme og sørgede for at jeg fik et nyt tæppe i de rigtige mål - og endda et bedre tæppe til samme pris. MEGA god kundeservice!!!

8 de julho de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais