Bedste tandlæge jeg har haft. Rare og venlige. Blev forklaret hele forløbet igennem behabdling, samt vist hvad hun gjorde i et spejl. Masker, handsker osv. Utrolig god hygiejne. Meget positivt og vil... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig positiv oplevelse! Den mandlige tandlæge jeg var inde hos, fortalte hele tiden, hvad der skulle ske. Da han kunne se, at mit tandkød var sårbart og blødte nogle steder, sagde han ikke bare... Ver mais
jeg er en mand på 52 som har oplevede tandlæge skræk igemmen 70-80 er som barn men efter jeg har kommet ved løgstør tandlægerne igemmen de sidste 10 år så er det vendt til en meget bedre oplevelse o... Ver mais
Tandlægen, Ashraf, var meget omhyggelig og rigtig god til at give konkrete anvisninger på fx hvordan jeg kan optimere min tandbørstning. Han forklarede løbende hvad han var i gang med, så man var helt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlæge. Også for dig der måske lider en smule af tandlægeskræk. For os er det utroligt vigtigt at behandle alle patienter med forståelse og i rolige omgivelser. Både når det gælder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling og tandkirurgi. Derfor bliver alle patienter sat ind i deres tandbehandling, før behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lægger stor vægt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at få skræddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tænder hele livet.
Informações de contacto
Bredgade 1, 9670, Løgstør, Dinamarca
- 98 67 18 55
- tandlaegernebredgade1@os.dk
- www.tandlaegernelogstor.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Altid dygtige venlige og yderst…
Altid dygtige venlige og yderst kompetente
Tandlægerne bredgade løgstør
Fantastisk, frisk og venlig personale. God behandling og vejledning.
Dygtige og venlige!!
Meget tilfreds med tandægerne.
Det er skønt at komme hos Tandlægerne
Det er skønt at komme hos Tandlægerne, Bredgade - de er altså så søde og smilende, vi føler os meget velkomne hos dem, når vi tropper op🤩👍🏻😊
Jeg kan som ny patient klart anbefale …
Jeg kan som ny patient klart anbefale Tandlægerne Løgstør.
Effektive og med et smil på læben. Man føler sig velkommen, og ikke mindst en god behandling.
Per Godsk
behandlingen jeg har modtaget er fuld …
behandlingen jeg har modtaget er fuld tilfredsstillende
Kvalitet og service hos Tandlægerne Løgstør
Hos Tandlægerne Løgstør er kvalitet og service i højsædet. Uanset om det er vi voksne eller børnene, der sidder i stolen, så er det en positiv oplevelse med professionelle og hensynsfulde behandlere. Vi vil til enhver tid anbefale Tandlægerne Løgstør
Super service!
Yderst professionelt sted og god service samt særdeles rimelige priser!
Sådan burde alle tandlægeoplevelser være
Venlig modtagelse, rar omgangstone og gennemskuelighed i både behandlinger og priser.
Stárkt anbefales
fremragende ❤
proffiesiel, søde og smilende personale ❤ vi er meget glade for at komme hos jer ❤ og vil klart anbefale jer ❤
Særdeles positiv oplevelse
Særdeles positiv oplevelse. Kan varmt anbefales.
Tandlæger anbefales
God behandling og service. Kan klart anbefales
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.