Tandnet Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig behandling af sødeste tandplejere Asha, som tog virkelig godt imod mig og behandlede mig med kæmpe forståelse! Hun kan klart anbefales!

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor ros og taknemmelighed til tandlæge Omid Shirazi der gav en fin instruktion forud og i forløbet under en rodbehandling. Desværre viste tanden så store problemer, at den skulle fjernes. Omid S.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Tandlægerne ved Søerne for Super god vejledning, service og udførelse af rodbehandlingen. Tak til Michael for kompetent rådgivning om mulighederne for at bevare min snart 65 år gamle +6 ta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været inde hos Omid, og få lavet en rodbehandling, over to omgange. Første gang d. 11/12-24 Først og fremmest, bliver man taget mega godt imod, af en rar og venlig mand. Både inden,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica dentária
  2. também em
  3. Dentista

Escrito pela empresa

Tandlægerne ved søerne tilbyder tandpleje med udgangspunkt i patienternes behov og tilstræber optimal og smertefri behandling til lave priser i en behagelig atmosfære. Vi har åbent hver dag, så du kan komme til tandlæge, når du har tid

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk tandlæge i København

Fantastisk forløb hos tandlægerne ved søerne! Især Nadia har været utrolig dygtig og har hjulpet mig enormt meget. Jeg anbefaler altid denne klinik da de er yderst professionelle men også relativt billigt ift. kvaliteten. En selvfølge hvis man er i tvivl om hvilken tandlæge man skal vælge!

16 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en times transport

Jeg har en times transport, til tandlægerne ved søerne. Jeg kører dertil glædeligt; For jeg har nu igennem flere år, haft en utrolig god tryghed, ved min dygtige, grundige og ikke mindst super søde tandtekniker, Houda.

Man skal bestille tid til behandling hos Houda i god tid og det er der en god grund til; Hun er virkelig dygtig og yderst proffessionel.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til tandlægerne ved søerne og især til Houda ;)

14 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Houda er den bedste tandplejer…

Houda er den bedste tandplejer nogensinde. Til tider er hun hård ved mig men altid på den fede måde. Jeg fik selv anbefalet dem for mange år siden og anbefaler dem videre til alle. Fedt sted. Tak 👍💪😑

14 de junho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

God behandling

God behandling. Man bliver som patient taget i hånden omkring behandlingen. Der gives tid til spørgsmål. Hurtig betjening og behandling. Åbenhed omkring priser og gebyrer.

25 de maio de 2022

Den bedste tandlæge :)

Sandra er den sødeste og mest behagelige tandlæge man kan ønske sig. Jeg har altid haft en lille smule tandlæge skræk, men Sandra er genial til at tackle det og får mig altid til at føle mig godt tilpas. Den største anbefaling her fra.

27 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

SKIFT TANDLÆGE - OG FÅ EN GOD OPLEVELSE !

Jeg havde i dag mit første besøg hos Tandlægerne ved Søerne, hvor tandlæge Michael Bonde Olsen tog imod og gav mig en super oplevelse og introduktion.

Nu har jeg haft min tidligere tandlæge i knap 45 år, så jeg bad om, at Michael og jeg også tager 45 år sammen 😬

Bor du i København, så er Tandlægerne ved Søerne altså meget kompetente. Og så har de åbent 365 dage om året, så det er ikke noget med at komme til en lukket dør, hvis bisserne driller 👍

21 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Der er en grund til de fine anmeldelser!

Jeg har aldrig nydt så meget at være til tandtjek som jeg gjorde efter at være blevet behandlet af Tandlægerne ved Søerne. Jeg blev taget godt af hos Sara. Hun var helt vildt behagelig at tale med, rolig af væsen og god til at møde én der hvor man er. Jeg har tandlægeskræk og dette håndterede hun med stor empati og professionalisme. Vi lavede interne aftaler som gjorde at jeg kom igennem behandlingen med ro i maven og en sejrfornemmelse! Jeg har bedt om at komme fast hos hende igen!

Generelt dejligt personale og god information. Man fornemmer en god omgangstone og respekt imellem dem. Tak!

18 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Service og kompetance i top

Jeg har haft flere forskellige tandlæger igennem mine 29 år. Havde min første tid ved Tandlægerne ved Søerne i denne uge. Fra velkomst til behandling må jeg bare sige servicen er i top. Tandlægen var behagelig at snakke med og kompetent til sit arbejde.
Hvis du leder dig om efter en ny serviceminded og grundig tandlæge kan de her varmt anbefales!
Ps: Jeg blev selv behandlet af en rigtig dygtig pige ved navn Brynja.

6 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

God behandling og fagligt dygtig.

Jeg fik lavet et eftersyn og tandrens af Amal, efter flere års fravær fra tandlægestolen grundet pandemien. Det var en virkelig positiv oplevelse. Amal tog sig god tid til at svare på mine spørgsmål og forklare og uddybe det så jeg kunne forstå det. Samtidig med hendes positive tilgang og venlige væsen, er hun faglig virkelig dygtigt. Jeg følte mig godt taget imod og godt behandlet og kan varmt anbefale klinikken. Kommer helt klart igen. 5 stjerner 👍

20 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Sara Kohler Leerhøy er skøn!

Jeg har gået og været lidt små bekymret for at tage til tandlægen (Jeg har faktisk undgået det I næsten 3 år nu…)
Jeg valgte så at tage en beslutning om at tage tyrene ved hornene, og valgte så en tandlæge på baggrund af gode anmeldelser.

Sara er super sød, meget professionel og er virkelig høflig.
Jeg vil faktisk gå så langt at sige; at jeg aldrig har oplevet sådan en god behandling, I et hvilket som helst fag!

Sara er en ægte “double-bagger” 😎💪🏼 og har mine varmeste anbefalinger.

Glæder mig til mit næste check.

2 de dezembro de 2021

Meget positiv oplevelse!

Jeg har tandlægeskræk og var rystende nervøs, da jeg i dag mødte op på klinikken for at få lavet en rodbehandling igennem en krone.
Men Omid fik mig lynhurtigt beroliget med sit meget behagelige væsen og sin rolige stemme.

Det var meget tydeligt, at Omid har stor erfaring og ekspertise inden for sit fag, og jeg følte mig med det samme i trygge hænder.

Behandlingen var 100 % smertefri, og Omid var under hele forløbet opmærksom på, hvordan jeg havde det.
I øvrigt skal det siges, at det var en fornøjelse at opleve Omid og hans tandlægeassistent samarbejde undervejs. Det var imponerende, som hun hele tiden var et skridt foran og dermed klar til næste step.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Tandlægerne ved Søerne og særligt til Omid Shirazi.

8 de novembro de 2021

Smertefri rodbehandling

100 % professionel rodbehandling af en stor kindtand/ krone, virkelig en positiv oplevelse, god og tryg information hele vejen igennem af tandlæge Omid Shirazi og hans dygtige assistent, man kunne tydeligt mærke deres rolige og professionel samarbejde, jeg vil varmt anbefale dem hvis man er lidt urolig/ nervøs.

23 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Tandpine fredag aften og lejet…

Tandpine fredag aften og lejet sommerhus lørdag. Hvad gør man? Ja, tandlægerne ved søerne har åbent og en tid. Jeg bliver grundigt undersøgt og to tandlæger tjekker. Resultat: vi må vente og se. Har prøvet samme situation i USA, hvor de borede uden at finde noget og til en astronomisk pris. Det blev det overhovedet ikke her. Super betjening og trods tidspres udtømmende forklaringer.

21 de setembro de 2021

Specialist Omid Shirazi

Specialist Omid Shirazi. Kæmpe anbefaling herfra til specialist Omid Shirazi. Hele oplevelsen giver jeg 5 stjerner og gerne flere, hvis det var muligt. Hvis du har tandlægeskræk, er han også den rette at gå til. Omids rolige væsen gør at man slapper helt af. Han guider dig igennem hele forløbet, så du altid ved hvad der sker. Kæmpe ros herfra :-)

16 de setembro de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais