Witt Tandlægeklinik Opiniões 201

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lene Witt Tandlægeklinik har været min tandlæge igennem lang tid, og det er sådan et godt sted at komme. Alle mine allerbedste anbefalinger til Lene og hendes hold :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Rigtig dygtig tandlæge. Meget tilfreds med alt fra tandrensning til tandudtrækning. Da jeg skal have lavet et hul, vælger jeg at få lavet en second opinion. Herefter bliver jeg ringet op af lene wit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

STOR ANBEFALING herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har lige haft den den bedste behandling, i min personlige tandlæge historie. Lene er resten af teamet gør et super professionelt stykke arbejde og så er de mega... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Føler mig altid helt tryg, og behandlingen er i top!!!! Både tandlæge og klinikassistenter er utrolig søde og imødekommende! Rigtig godt for en som mig, der før led af delvis tandlægeskræk!!! Yderst p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Witt Tandlægeklinik er en ny klinik i store lyse lokaler i hjertet af Odense. For at tilbyde komplet behandling af basale og specielle opgaver, har vi det nyeste og bedste udstyr. Kroner og andet laboratoriearbejde bliver lavet i Danmark, så vi kan sikre kvaliteten.

Informações de contacto

1 estrela

Super tandlæge!

27 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Rigtig dygtig tandlæge, men...

Da jeg skal have lavet et hul, vælger jeg at få lavet en second opinion. Herefter bliver jeg ringet op af lene wits sekretær der nægter at sende min journal og røntgen til den anden tandlæge, medmindre jeg stoppede hos lene witt. Så der gjorde jeg. Elendig service

15 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste tandplejer Naja Petterson!

Bedste tandplejer Naja Petterson!
Jeg kom fra Nordsmil som jeg havde haft lang tid, men som ødelagde mit tandkød i en tandrensning for nyligt, samt fik jeg af vide at jeg pludseligt på 6 mdr havde fået 8 huller og de skulle laves hurtigt, trods jeg normalt aldrig har huller. Jeg skiftede til Naja, og det viste sig at jeg ingen huller har overhovedet. SUPER professionel, SÅ sød, og forklare det hele, samt bruger den tid man har brug for. Jeg har aldrig haft en bedre tandplejer end hende, og min tandlægeskræk var fuldstændigt væk. 5 ud af 5 stjerner til hende🫶🏻

22 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Har du penge, kan du få. Har du ingen, må du gå...

Til trods for, at jeg har været patient hos Tandlæge Einer Engen i 9 år, vis praksis og patienter Witt Tandlægeklinik har overtaget, blev jeg i dag afvist i at få behandlet min flækkede kindtand og mistede fyldning, med mindre jeg kunne betale med det samme.
Tandlæge Lene Witt og klinikassistent Jeanne Johansson var indifferente overfor den sædvanlige betalingspraksis hos Einer Engen (faktura med betalingsfrist på 8 dage), og ligeledes ligeglade med, at jeg ikke havde penge nok i dag til behandlingen.
Jeg gik således derfra med uforrettet sag og kan naturligvis absolut IKKE anbefale Witt Tandlægeklinik.

/Ditte Lundsgaard

15 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service

Dårlig service! Og sekretær Mette er så flappet ! måske skal de være bedre til at finde en sekretær der kan tale med patienter/kunder på en ordentlig tone og ikke er magtliderlige.
Havde hul i tanden ! Og meningen var at de skulle ordne det men tværtimod fik vedvarende tandpinde og der var ingen hjælp at indhente og akutte tider fik jeg ikke ! Fordi de havde ikke tid. Har haft smerter siden 1/11 og i dag er det den 11/11 og til nu er der ingen hjælp at indhente !ps jeg har aldrig haft så ondt i tanden før jeg har været på smertestillende hverdag siden jeg fik “ordnet tanden” Det er dårlig stil og anbefaler virkelig ikke man skal behandles der !.

11 de novembro de 2021

Super

Virkelig søde og rare. De er virkelig professionelle og hjælper en med at slappe af i tandlægestolen.

1 de setembro de 2021

Fagligt højt niveau

Lækre rum, imødekommende personale, fagligt velformuleret og bare en tandlæge klinik man vil beholde når man har været der én gang.

23 de agosto de 2021

Som altid super professionelle

Som altid super professionelle. Det gælder både med fuld fokus på opgaven, og med rådgivning om forebyggelse - og dertil endda med tid til en snak om stort og småt, og ikke mindst plads til lidt humor 😊 Personligt kan jeg ikke forlange mere.

Kristian. (Kunde gennem mange år)

16 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais