Feriehotel Tannishus Opiniões 35

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har besøgt Tannishus adskillige gange , for hygge, god service og dejlig buffet. Derfor igen D.5/4-26, påskefrokost . Bestilt bord til kl.13. Skal da lige love for der var mange mennesker.- A... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu engang, har vi haft 4 forrygende skønne dage på Tannishus. Ankom en våd regnvejrsdag til en dejlig varm lejlighed, ren og pænt overalt, opredte senge, dejligt smørrebrød og vin i køleskabet.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi holdte min svigermors 80 års fødselsdag på Tannishus. Inden havde vi møde med en mandlig tjener der skrev og skrev. En gæst har kødallergi og skulle have anden mad end de øvrige. Da maden... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville give minus stjerner hvis jeg kunne. Var til konfirmation i sommers. Virkelig dårlig oplevelse. Dårligt mad og dårlig betjening. Altså maden var næsten uspiseligt . Min familie var til julefrok... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante
  2. Hotel

Informação fornecida por diversas fontes externas

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Skuffende påskefrokost .

Derfor igen D.5/4-26, påskefrokost .
Bestilt bord til kl.13.
Skal da lige love for der var mange mennesker.- ALT FOR MANGE.
Selv kl.13 var køen til mad meget meget lang, da det endelig blev vores tur, var fadene næsten tomme, noget manglede.
Dessert kl.14, der var intet, udover et beskidt bord, kun med lidt ost, som var klistret godt sammen.Tjenere urutinerede , ikke deres fejl, men det var simpelthen ikke proff.
Spurgte ind til dessert, fik blot at vide der ikke var mere. Mht. betaling var det alligevel fuld pris.
Det blev en skuffende påskefrokost.☺️
Mange gæster, sammen med os følte sig “snydt”.
Der er andre muligheder- ærgerligt.

5 de abril de 2026

Påskebuffet 2 april

Påskebuffet tors den 2 april
Masser af gæster skabte kø, så det tog 30 at nå til maden, hvor der der også var tomme fade.
Kommer ikke igen

3 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi holdte min svigermors 80 års…

Vi holdte min svigermors 80 års fødselsdag på Tannishus.
Inden havde vi møde med en mandlig tjener der skrev og skrev.
En gæst har kødallergi og skulle have anden mad end de øvrige.
Da maden blev serveret havde de glemt han skulle have special mad 😢.
Maden blev serveret portionsanrettet, men ingen af personalet kunne fortælle hvad der serveres 😯.
Børnene skulle have fisk, den var dog uspiselig - måske for gammel.
Min svigermor påpegede ovenstående for den mandlige tjener, som bare sagde nå.
Elendig mad og service.
Kan ikke anbefales.

11 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Guldbryllupsfest

Det berører os stadig meget, at vi ikke som ifølge vores ordre, der blev nedskrevet og aftalt med Åge Vinther fik serveret dessertvin og kransekagekonfekt til vores guldbryllupsfest. Vi kan ikke forstå, hvordan det kunne ske, når serveringspersonalet havde en ordreseddel, hvor alt var nedskrevet i detaljer og aftalt. Det er manglende disciplin og ordentlighed. Vi skal være sikre på at få serveret det, vi har bestilt. At fejre sit guldbryllup er en meget stor festlighed. Og vi havde desuden skrevet i vores Menu, der lå ved hver kuvert, at der blev serveret vin menu og kransekagekonfekt.
Desuden var der ingen fisk i den fiskesuppe, der blev serveret til natmad, og grøntsagerne i suppen var ikke ordentlig kogt og smagte som råkost, men selve suppen smagte godt.
Festlokalet, omgivelserne, lejlighederne, velkomst drink, forret, hovedret, buffetdessert, vegan menu, brunch og alle drikkevarer incl hvidvin og rødvin var perfekte og blev rost meget af gæsterne. Derfor var det særdeles ærgerligt, at gæsterne skulle snydes for dessertvin, kransekagekonfekt og fisk i fiskesuppen.
De serverede almindelige småkager kan overhovedet ikke sammenlignes med kransekagekonfekt, der serveres til festlige lejligheder. Alt gik galt, da Åge Vinther forlod restauranten, da serveringspersonalet ikke har den nødvendige kompetence og disciplin.

27 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har været på Tannishus op til flere…

Har været på Tannishus op til flere gange, det er virkelig et skønt sted og lejligheden er til ug...
Men her sidst jeg var afsted, havde maden fået et ordentligt hak nedad...
Det stegte flæsk med persille sovs, var faktisk uspiselig, man kunne brække det i stykker det var virkelig skosåler at tykke i....
Det værste var næsten at da vi kommenterede på maden, stod den kvindelig med ejer og himlede øjen af os, simpelthen så uforskammet...
Nu har jeg været på Tannishus for sidste gang....

11 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fint ophold med to overnatninger

Super fint ophold med to overnatninger.
Rigtig fine lejligheder som virkelig er gjort super godt RENT - der er ikke en finger at sætte på rengøringen. Virkelig høj standard.

Morgenbuffeten er middelmådig og der er de mest gængse ting. Kunne dog godt savne friskbagt morgenbrød og lidt kage. Men man gik ikke sulten derfra.

Aftensmaden var ganske fin, det gik lidt stærkt og der manglede lidt kommunikation fra tjenernes side omkring hvad menuen bestod af og så kom retterne lidt hurtigt efter hinanden, men smagte ganske fint.

Prisen taget i betragtning er det et ganske fornuftigt tilbud og et dejligt ophold. Ferielejlighederne er virkelig fine. Omgivelserne er som altid super skønne.

21 de fevereiro de 2025

Dårligste oplevelse nogensinde!

Anmeldelse
Fredag den 27/9 havde vi booket bord til 4 voksne.
Vi gik der fra så skuffede og ærgerlige over at have spildt 2000 kr!

Ting der var OK:
- Selve kalvemørbraden smagte godt,
- Laks til forretten virkede frisk og vinen var ok, brødet var umiddelbart hjemmelavet, men dog kedeligt.

Ting der var på grænsen til uspiseligt:
- molefrites: de blev serveret som muslinger i ovnen, altså uden at være hvidvinsdampede i flødesuppe med krydderurter, grøntsager mv. Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Og der var sand i. Føj!
- Alt dip og sauce var helt sikkert præfabrikeret.
- Oksecarpaccio var smagsløst og tørt, serveret iskoldt.
- Synlig Frost på frugten til desserten
- Marengsen i palovaen var flad, mørk og hård. Absolut ikke som forventet og absolut købt.

Service:
Vi havde bord til kl. 18, men først dér skulle der til at tændes lys på bordene og der lugtede af gammelt værtshus.
Tjeneren havde dårlige manerer og rakte ind over tallerkenerne flere gange.
Der blev ryddet af bordet imens en af gæsterne sad og spiste.

Vi har aldrig oplevet noget lign.
Den ene af gæsterne blev ikke fulgt op på ift. om vedkommende skulle have dessert, kaffe eller lign. Vi blev ikke på noget tidspunkt spurgt om tingene var som de skulle være.

Vi er forsat meget ærgerlige i dag og havde ærligt kvalme da vi gik i seng i aftes.

Vi kan på ingen måde anbefale nogen dette sted - vi føler os så snydt!

27 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde bestilt bord til Åle aften

Havde bestilt bord til Åle aften. Blev fulgt til et bord og fik Meny/vinkort udleveret.
Ventede derefter på at bestille drikkevarer.
Da vi havde ventet 20 min. uden der var en eneste, der kom og ville modtage bestilling, valgte vi at finde et andet sted at få noget at spise.
( Hedder Hansen, men kan ikke ændre mit efternavn ).

11 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var til åleaften i restauranten

Vi var til åleaften i restauranten,
Det var vi hurtig færdige med.
Tilbehøret var lækkert men ålene var stegte med skind på, hvilket bevirkede at selv små stykker sejlede i olie indeni. Det gør vi ikke mere.

7 de julho de 2024

Den ringeste persillesovs

Spiste stegt flæsk om onsdagen og det var en sølle omgang - kedelige hvide kartofler og en persillesovs lavet på maizena - trist at når årstiden kræver nye kartofler og en god opbagt sovs af smørbolle og masser af persille😩

4 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale restauranten…..

Vi har haft dejlige dage på Hotel Tannishus, efter mange dejlige ture, syntes vi lige vi ville have en kop RIGTIG kaffe, efter at have drukket vores egen INSTENTKAFFE 😁.
Så vi valgte så Tannishus restauranten, som vi mener ville være super. Men men men 😥, vi bestilte kaffe og æblekage, begge dele kom, kaffen var så tynd, at du næsten kunne se bunden, skal skrives, at vi ikke drikker stærk kaffe, men normal styrke.
Jeg bad om ny kaffe, da vi jo kom for at få kaffe, og ikke brunt vand, vi fik beskeden, det tager 15 min. at lave en ny, hvad vi syntes var OK. Den kom, og den smagte af kaffe 👏.
Æblekagen, var sådan OK, bare den ikke var lavet af æbler med skræl på, så der var masser af æbleskræl strimler, laver man æblekage sådan i Jylland ?.
Regning lød på 2 x kaffe og 2 x æblekage 210 kr.
trist omgang.
Hilsen Hotelgæster, som ellers syntes det er et super dejligt sted………

16 de junho de 2024

Lækkert stjerneskud

Har netop hentet 2 stjerneskud. Og Restaurant Tannishus skuffede på ingen måde, heller ikke denne gang! 2 lune sprødstegte fiskefileter, en meget lækker kogt fisk, virkelig mange lækre rejer og et dejligt stykke brød under. Det smagte skønt, var meget flot, helt frisk og lækkert tilberedt.
Det er faktisk et af de eneste stjerneskud, der aldrig skuffer.
Som altid, venlig betjening, god stemning uanset om vi spiser i restauranten eller henter maden med hjem. Tak for mad - vi ses snart igen.

2 de fevereiro de 2024

Restaurant Blinkende Lygter - bare værre

Jeg kan på ingen måde anbefale det. Vi spiste frokost på restaurant Tannishus i går, sammen vores børn og to hold bedsteforældre.
Vi ventede på vores mad i mindst 45 minutter, trods det at der kun var få andre gæster. Vi jokede med om de først skulle ud og fange fisken til vores mad.
Da maden endelig kom, var den alt andet end lækker. Vi var flere i selskabet der fik et stjerneskud. Det var så dårligt, snasket og tarveligt.
Torsken var skamkogt, den aller billigste fiskefilet der der kan købes, var stenhård efter overdreven friturestegning og var nærmest en chip med fiskesmag. Der var en våd og slatten asparges, der var langtidskogt til ukendelighed, og noget andet ligegyldig pynt til at camouflere elendigheden.
Under hele herligheden lå der et lille stykke brød som sejlede rundt i en kæmpe vandpyt fra torsken.
Rejerne var gode og fritterne var også fine.
Venligheden heller ikke imponerende. Glas og tallerkener blev sat så bestemt på bordet, at man næsten tænkte undskyld at vi er her.
Vi fik dog en “oplevelse”, og blev enige om at vi på Tannishus, har fundet virkelighedens “Restaurant Blinkende Lygter”

27 de janeiro de 2024

Trashy hotel

Nice location, but trashy hotel. We booked a single room and did not check if there were a bed. The entire C level rooms don’t have a bed. That should be highlighted in the room overview. Also that the room was a smoke room did not appear in marketing material. Further no reception personnel were available after 15:00 in the high season. Long story short - only book this hotel if you don’t need sleep 😴

9 de setembro de 2023

Fin ferielejlighed

Fin ferielejlighed, god beliggenhed i Nordjylland.
Fin løsning med morgenmad man tog med tilbage til sin ferielejlighed, kommer formentlig igen 👌🎉

14 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais