Leia as opiniões dos outros
Onze verenging is dit jaar in nieuwe Erima shirts gestoken. Teamswear heeft ons daarbij meer dan voortreffelijk bij geholpen. Jaron was mijn vaste contactpersoon en heeft prima meegedacht. Pas shir... Ver mais
Ik heb 9 september besteld en wéken gewacht op mijn bestelling. Meermaals contact proberen opnemen, maar nooit reactie gekregen. Tot ik mijn betaling betwist had via Paypal... Dan waren ze plots heel... Ver mais
Na vele negatieve feedback te hebben gelezen, heb ik het tegenovergestelde ervaren. De producten werden ruim voor de leverings verwachting geleverd en de mail werd ook netjes beantwoord. Ik ga hie... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos desportivos
- Loja de equipamento fitness
- Loja de artigos de corrida
- Loja de futebol
- Loja de memorabília desportiva
- Loja de equipamento para ténis
Teamswear is de online specialist voor (team)sportkleding en sportbenodigdheden. Teamswear biedt niet alleen kwantiteit met een ruim assortiment aan sportgerelateerde artikelen, maar ook kwaliteit door enkel met mid- en high-end A-merken te werken. Het aanbod groeit continue, waarbij klantvragen en ontwikkelingen in de sportwereld de grootste drijfveren zijn. Zowel de amateursporter als de professional, de individuele consument en grote sportvereniging wordt met de grootste zorg en passie voor sport geholpen. Teamswer onderscheidt zich in haar serviceverlening, waarbij de passie voor sport zich vertaald in een succesvol concept en een tevreden klant.
Informações de contacto
Kortrijkstraat 121, 8770, Ingelmunster, Bélgica
- 051 32 16 05
- service@teamswear.be
- www.teamswear.be
Não respondeu a opiniões negativas
slechte service en trage verzending
heb op 20 maart keepershandschoenen besteld. ik ontvang op 29 maart een mail dat hij vertraagd is. 8 maart nog steeds niks gehoord en geen mail van verzending gekregen. na contact met klantenservice reageren ze nauwelijks en sloom en soms antwoorden ze gewoon niet. uiteindelijk 13 april een mail gekregen dat hij verzonden is. in totaal 25 dagen verzending.
Precies wat ik zocht en zit en past…
Precies wat ik zocht en zit en past perfect
fast and quality delivery of team outfits
fast responses to quote requests. Ordering processs went smooth with embedded quality checks. Basketbal team and sponsors satisfied with the new shirts and shorts.
site intéressant au niveau du choix
site intéressant au niveau du choix. Qualité des marques et service impeccable
Zoon is er heel content van.
Tevreden klant
Scherpe prijs en geleverd binnen de week.
Werken samen met top chauffeur van PostNL
Très rapide et à moitié prix parfait…
Très rapide et à moitié prix parfait donc
Good price, fast delivery
Mooie webshop en kleding voor een…
Mooie webshop en kleding voor een gunstige prijs.
Had een vraag over een artikel en binnen een dag had ik al antwoord.Daarna nog 1 vraag en weer snel en duidelijk antwoord.Toen gelijk besteld.En een snelle bezorging.
Tevreden
Top, snel verzonden netjes op tijd binnen de beloofde verzendtermijn, ben tevreden over de bestelling.
Heel goed service en snel geregeld…
Heel goed service en snel geregeld levering
Tevreden
Toen ik een trainingspak had besteld en daarna de reviews hier las, vond ik het toch een beetje spannend…
Maar het pak is keurig op tijd geleverd en ook de communicatie toen ik een vraag had via WhatsApp was makkelijk en duidelijk
Ik ben tevreden en ik zou hier volgende keer weer kopen
Producten waren goed en op tijd
Producten waren goed en op tijd, ik ga zeker weer bestellen bij jullie😉
COLIS LIVRE A LA DATE ET DANS LA…
COLIS LIVRE A LA DATE ET DANS LA TRANCHE HORAIRE PREVUE
TOUTEFOIS LE CHAUFFEUR N A PAS VERIFIE S IL REMETTAIT LE COLIS AU BON DESTINATAIRE
Erg tevreden
Als je er even rekening mee houdt dat de verzending iets langer duurt is dit een prima webshop. Ik had mijn bestelling na 11 dagen. De kleding is precies als op de foto en valt goed op maat.
Positieve ervaring
Ik ga hier vaker bestellen voor nette prijzen met soms wellicht een paar daagjes langer wachten.
Thanks
Prima bedrijf.
Mijn bestelling had vertraging, omdat niet alles op voorraad was. Zij hebben mij het deel dat wel voorradig was eerder opgestuurd. Paar dagen later kwam het deel dat niet voorradig was. Zij hielden mij netjes op de hoogte via de mail.
Ik vind het een prima bedrijf en durf hier wel vaker te bestellen.
Website bestelformulier kan betrouwbaarder
Bestelformulier website is een ramp. Trace code in mail teamsware leverde melding mogelijke fraude melding van google. Ik dacht dat ik belazerd was. Maar vandaag mail van postnl met werkende trace code en pakket netjes bezorgd. Onnodige stress dus.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.