teeshoppen.dk Opiniões 23 501

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

I sælger value-for-money. Jeg har efterhånden købt en del bukser fra jer, men jeg synes kvaliteten er blevet svingende. Senest har jeg købt to par bukser i samme størrelse. Det ene par, jeans, ha... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin shop, hurtig levering etc. Ville egentlig også ha haft et par hørskjorter, men en del farver var udsolgt i min størrelse. De tre tshirts jeg købte var ok, men kvaliteten er blevet lidt "sjasket"... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedering - gode produkter til fornuftige penge. De få gange der har været behov for hjælp fra deres kundeservice, har der været hjælp at hente ganske hurtigt og der er altid fundet en god l... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de roupa urbana
  4. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Hos TeeShoppen finder du modetøj til lave priser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har 101 dages retur på ALLE vores produkter hvilket er din garanti for at blive 110% tilfreds. Vi får nye varer hjem hver eneste uge så du er altid sikret at finde de nyeste produkter indenfor tidens tendenser. Hvis du har spørgsmål sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Hurtig ekspedering - gode produkter til fornuftige penge.
De få gange der har været behov for hjælp fra deres kundeservice, har der været hjælp at hente ganske hurtigt og der er altid fundet en god løsning 👍🏼👍🏼

17 de março de 2026

Hej!

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for vores produkter og priser. Selvom vi altid gør vores bedste for, at alt spiller første gang, så er det fantastisk at vide, at du har følt dig godt hjulpet af vores kundeservice, når der har været behov for det. At finde en god løsning hurtigt er netop vores førsteprioritet!

Vi glæder os til at pakke din næste ordre.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, stor variation av storlekar och färger och supersnabb leverans, toppen!

20 de março de 2026

Hej Henrik,

Stort tack för din härliga recension!

Vad kul att höra att du uppskattar hur enkelt det är att beställa hos oss, och att du hittade rätt bland alla våra färger och storlekar. Vi gör vårt yttersta för att leveranserna ska gå i rakethastighet, så det är toppen att det levde upp till dina förväntningar!

Vi ser fram emot att få packa din nästa order.

Classificada 4 em 5 estrelas

Sendt forkert i første omgang

Sendt forkert i første omgang, men hurtigt rettet.

21 de março de 2026

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg beklager mange gange, at vi fik sendt noget forkert til dig i første omgang – det er selvfølgelig ikke meningen. Det glæder mig dog rigtig meget at høre, at vi fik rettet fejlen hurtigt, så du kunne få de rigtige varer uden for meget besvær.

Vi glæder os til at pakke din næste ordre helt perfekt første gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det spiller altid hos Teeshoppen!

12 de fevereiro de 2026

Hej Silje,

Tusind tak for den mega seje anmeldelse!

Det er bare fantastisk at høre, at det "altid spiller" hos os – det er præcis den følelse, vi går efter at give alle vores kunder. Vi er super glade for din opbakning!

Vi glæder os meget til at pakke din næste ordre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Avgift vid retur om man vill ha pengarna tillbaka

Sköna plagg men vid retur är det struligt och man får ej pengarna tillbaka, vill man ha pengarna tillbaka läggs det på 99kr retur avgift. Annars får man ett presentkort.

20 de março de 2026

Hej Andreas,

Stort tack för din feedback!

Det gläder oss att du gillar våra plagg och tycker att de är sköna att bära.

När det gäller returer stämmer det att vi tar ut en returavgift om man önskar pengarna tillbaka på sitt konto. Vi erbjuder dock alltid ett presentkort som ett kostnadsfritt alternativ för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att byta till något annat i vårt sortiment. Vi försöker vara så tydliga som möjligt med detta i våra villkor, men vi beklagar om det kändes krångligt den här gången.

Vi hoppas att du ändå hittar något nytt favoritplagg hos oss framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid nöjd med de varor jag beställer

Alltid nöjd med de varor jag beställer, bra kvalitet samt snabba leveranser.

19 de março de 2026

Hej Patrik,

Stort tack för din fina recension!

Det gör oss oerhört glada att höra att du alltid är nöjd med dina beställningar hos oss. Vi jobbar hårt för att kombinera bra kvalitet med riktigt snabba leveranser, så det är fantastiskt att veta att det lever upp till dina förväntningar varje gång.

Vi ser fram emot att få packa din nästa order!

Fin shop

Fin shop, hurtig levering etc.
De tre tshirts jeg købte var ok, men kvaliteten er blevet lidt "sjasket" efterhånden.

18 de março de 2026

Hej Jens,

Tusind tak for din feedback!

Det er jeg glad for at høre, at du synes, vi har en fin shop og hurtig levering. Det er dog ærgerligt, at du gik forgæves efter hørskjorterne i din størrelse – vi gør vores bedste for at have alle størrelser på lager, men de er desværre rget stærkt her på det sidste.

Jeg bider også mærke i din kommentar om T-shirtsenes kvalitet. Vi vil meget gerne have, at vores produkter holder formen vask efter vask, så jeg tager din observation med videre til vores indkøbsteam, så vi kan holde øje med, om kvaliteten lever op til vores standarder.

Vi håber, du bliver glad for de T-shirts, du har modtaget, og at vi har de rigtige hørskjorter klar til dig næste gang!

Altid virkelig god service

Altid virkelig god service
Altid hurtig levering
Altid hurtig retur mulighed ☺️

13 de março de 2026

Hej Ole,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!

Det er guld værd at høre, at du oplever den samme gode service og hurtighed, hver gang du handler hos os. Vi gør os umage for, at både levering og en eventuel retur altid skal spille max, så du trygt kan bestille dit nye tøj.

Vi glæder os meget til at pakke din næste ordre!

Gode kvalitetsprodukter

Gode kvalitetsprodukter - Super hurtig levering

5 de março de 2026

Hej Frank,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er lige præcis de to ting, vi stræber efter hver dag: Produkter i god kvalitet og en lynhurtig levering. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at pakke din næste ordre!

Classificada 5 em 5 estrelas

Min ene skjorte blev misfarvet under…

Min ene skjorte blev misfarvet under vask, jeg skrev til kundeservice og de sendte en ny med det samme.

Hej Thomas!
Det er godt nok en dejlig tilbagemelding at få! Vi har altid fokus på en god dialog, når der engang i mellem opstår fejl, så det er dejligt at høre at det har kørt som smurt!

Rigtig god dag til dig!

Bedste hilsner,
Josefine fra TEESHOPPEN

Fine produkter

Fine produkter, endnu hurtigere levering

13 de março de 2026

Hej Oskar,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du er glad for produkterne – og vi er især stolte af, at vi kunne overraske dig med en endnu hurtigere levering, end du havde forventet. Vi gør alt for, at pakkerne kommer lynhurtigt ud over rampen!

Vi glæder os til at pakke din næste ordre.

Classificada 3 em 5 estrelas

Svingende kvalitet

I sælger value-for-money.
Senest har jeg købt to par bukser i samme størrelse.
Det ene par, jeans, havde utrolig dårlig pasform; længden var ikke som de andre, livvidden ikke som de andre, "forstykket" underlig pasform, vidden i benene anderledes.
Og det er ikke første gang, at "42/30" ikke er den samme....
I plejer at have god kundeservice - ellers var stjernerne blevet færre.

14 de março de 2026

Hej Michael,

Mange tak for din ærlige feedback.

Det er jeg virkelig ked af at høre. Selvom vi slår os op på "value-for-money", så skal man naturligvis kunne stole på, at en størrelse 42/30 sidder ens hver gang – uanset om det er det første eller det femte par, man køber. Det lyder som om, at der er sket en fejl i produktionen af de pågældende jeans, når både livvidde, længde og pasform afviger så meget.

Det er bestemt ikke meningen, at det skal være et satsespil at bestille sine faste størrelser hos os. Jeg vil meget gerne have vores reklamationsafdeling til at kigge på de specifikke par, du har modtaget, så vi kan få undersøgt, om der er en fejl i den pågældende serie.

Vil du ikke sende dit ordrenummer og en kort beskrivelse til mig på Josefine@teeshoppen.dk? Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at få byttet dem til et par, der rent faktisk passer, eller finde en anden løsning, du bliver glad for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og super kvalitet

Super service og super kvalitet. Elsker min nye Twill jakke.

10 de março de 2026

Resposta da teeshoppen.dk

Her er et svar til Mark, der sender lidt ekstra kærlighed tilbage til hans nye favoritjakke:

Hej Mark,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!

Det er altid fedt at høre, når vores produkter rammer plet – og vi er helt enige med dig, Twill-jakken er virkelig også en af vores egne favoritter! Det glæder os meget, at du både er tilfreds med servicen og den gode kvalitet.

Vi glæder os til at pakke din næste ordre til dig.

SUPER TILFREDS

Quick levering, fuld valuta for pengene.
Alt i alt en god oplevelse

10 de março de 2026

Resposta da teeshoppen.dk

Her er et svar til René, der matcher hans positive og direkte stil:

Hej René,

Tusind tak for den super fine anmeldelse!

Hvor er det bare fedt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder hver dag på at sikre både den hurtige levering og at vores kunder får fuld valuta for pengene, så det er det bedste skulderklap, vi kan få!

Vi glæder os meget til at pakke din næste ordre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goede kwaliteit en levering

Super goede kwaliteit wat ze leveren en vaak mooie aanbiedingen. Blijf de enail steeds in de gaten houden voor de leuke aanbiedingen.

Beste Marco,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We doen ons best om altijd scherpe aanbiedingen te hebben, dus het is super dat je onze e-mails in de gaten houdt voor de volgende goede deal!

We kijken ernaar uit om je volgende bestelling weer met zorg in te pakken.

Met vriendelijke groet,

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling.
Og hurtig levering.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er præcis sådan, det skal være – både bestilling og levering skal glide let og hurtigt, så du kan få dine nye varer uden ventetid. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at pakke din næste ordre!

Classificada 1 em 5 estrelas

Problemer med pasform og manglende økologisk bomuld

Jeg har tidligere for lidt over et år siden med stor succes købt et antal basic t-shirts hos teeshoppen i størrelse medium økologisk bomuld, som jeg var rigtig glad for kvalitet og pris på.
Så jeg bestilte et større antal i forskellige farver i starten af i år, igen i medium. T-shirts'ene var alt for store i pasformen, og jeg fik dem derfor byttet til str. small. Nu var de ret forskellige i pasform afhængig af farven, nogle passede ok, måske lidt små i det, andre var decideret for små. Kvaliteten af stoffet var klart dårligere end for et år siden, de var mere tynde og slaskede i det.
Men den store dråbe, som fik bægeret til at flyde over, og som er grunden til, at jeg nu (i øvrigt for første gang i årevis) skriver en negativ trustpilot-anmeldelse, var, at jeg i dag opdagede, at nogle af t-shirts'ene ifølge mærkningen ikke er lavet af økologisk bomuld, som der ellers reklameres med, og som er den primære grund til, at jeg i første omgang valgte teeshoppen frem for andre forhandlere.
Det skal bemærkes, at jeg ikke har kontaktet teeshoppen med ovenstående - anmeldelsen her er ment som en advarsel mod at købe hos dem, simpelthen fordi min oplevelse af kvalitet, pasform osv er så dårlig, at det tydeligvis kan blive for billigt, og det vil bare ende med at blive for bøvlet, hvis man skal sende alt muligt retur på grund af den ene eller anden problematik.

3 de fevereiro de 2026

Hej Thomas,

Mange tak fordi du tager dig tid til at skrive denne feedback, selvom det desværre er på en rigtig ærgerlig baggrund. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores faste kunder skal sidde tilbage med.

Jeg vil først og fremmest beklage de udfordringer, du har oplevet med både pasform og kvalitet. Vi arbejder hele tiden på at vedligeholde vores standarder, men det lyder som om, at der her er sket noget i produktionen, som slet ikke lever op til det, du tidligere har været glad for hos os. Det tager vi meget seriøst.

Særligt din bemærkning omkring den økologiske bomuld bekymrer mig. Hvis du har modtaget varer, der er mærket anderledes end det, vi lover på webshoppen, er det naturligvis en fejl, som vi skal have kigget på med det samme. Vi ønsker aldrig at give vores kunder indtrykket af at blive lovet én ting og modtage noget andet.

Selvom du skriver, at du ikke har ønsket at kontakte os på grund af besværet, vil jeg alligevel række ud og sige, at vi meget gerne vil kigge på din sag og finde en god løsning for dig. Vi vil gerne have chancen for at vise, at vi tager ansvar for vores produkter.

Du er meget velkommen til at sende dit ordrenummer til mig på Josefine@teeshoppen.dk, så vi kan dykke ned i, hvad der er gået galt med dine T-shirts.

Classificada 1 em 5 estrelas

Inkompetenter Verkäufer

Um was zu reklamieren muss man sich hier wochenlang damit beschäftigen.

17 de fevereiro de 2026

Hallo Revan,

vielen Dank für dein Feedback, auch wenn es uns sehr leid tut, dass du negative Erfahrungen mit unserem Reklamationsprozess gemacht hast.

Das ist absolut nicht der Standard, den wir anstreben. Eine Reklamation sollte schnell und unkompliziert verlaufen, und wir bedauern aufrichtig, dass es in deinem Fall zu Verzögerungen gekommen ist. Wir möchten die Sache gerne sofort klären.

Bitte sende uns noch einmal deine Bestellnummer an Josefine@teeshoppen.de, damit wir deinen Fall priorisieren und eine schnelle Lösung finden können.

Beste Grüße,

Fantastisk kundeservice og produkter

Jeg har kun positive oplevelser med TeeShoppen. Jeg har købt flere gange både til dame og herre. Det seneste køb var en fødselsdagsgave til min mand, hvor jeg købte både bukser, langærmede og kortærmede t-shirts. Da han i går, fredag aften, åbnede pakken fandt vi ud af, at der manglede en af de kortærmede t-shirts, så jeg henvendte mig til deres kundeservice via deres kontaktformular. Allerede kl. 12 i dag modtager jeg svar, hvor de allerede har oprettet en ny ordre med den manglende t-shirt gratis inkl. fragt. Jeg kunne ikke ønske mig bedre kundeservice.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

14 de março de 2026

Hej Louise,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse og de varme anbefalinger!

Det varmer helt vildt at høre, at du har haft så gode oplevelser hos os – både til dame og herre. Selvom vi selvfølgelig altid stræber efter, at pakken er helt komplet første gang, så er vi utrolig glade for, at vi kunne rette op på fejlen lynhurtigt, så din mand kan få den sidste T-shirt til sin fødselsdagsgave.

Det er lige præcis den form for service, vi ønsker at yde, så det betyder meget, at du tager dig tid til at rose vores kundeservice-team.

Vi glæder os meget til at pakke din næste ordre!

Josefine, TeeShoppen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais