Min dator hade (som jag trodde) drabbats av virusattack. TeknikFix såg genast att det var falskt och avaktiverade "aviser". Problemet löstes alltså snabbt av professionell personal. Passade på att k... Ver mais
Jag kom med min havererade Imac under armen dag 1 och 2 dagar senare var den reparerad, uppdaterad med nytt operativsystem och trimmad på bästa sätt till en mycket låg kostnad! Dessutom fick jag gra... Ver mais
Teknikfix har över 20 års erfarenhet av försäljning och reparationer av begagnade IT-produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av hållbara och prisvärda IT-lösningar, inklusive bärbara datorer, stationära datorer, skärmar, mobiltelefoner och surfplattor. Vårt fokus ligger på att kombinera hög kvalitet med miljömedvetenhet, och samtliga produkter genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav. Som en del av vårt engagemang för kvalitet utför vi noggrann rengöring, reparation och återställning av all utrustning innan den erbjuds till försäljning. Utöver försäljning tillhandahåller vi professionella reparationstjänster för datorer, mobiltelefoner och kringutrustning, riktade till både privatpersoner och företag. Teknikfix är en pålitlig partner för den som söker IT-produkter som förenar hållbarhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Besök vår webbplats www.teknikfix.se för att läsa mer om våra produkter och tjänster.
Ringvägen 90, 11860, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Väligt trevlig och tålmodig personal. Har besökt flera gånger med olika problem som de har hjälpt mig med.
Rekommenderar er varmt!

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Fantastiskt bemötande och superservice! Fixade mina datorbekymmer omedelbart. Rekommenderas varmt!!

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Enkelt att beställa, men lång leveranstid. Skriver man att sakerna finns på lager så förväntar jag mig leverans samma dag, eller absolut senast dagen efter. Men så var det tyvärr inte :-(

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Gjorde exakt som jag begärde. Rimligt pris och snabb fixering.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Jag fick problem med min dator efter en uppdatering och vände mig till Teknikfix för hjälp. Servicen var riktigt snabb och smidig – de tog hand om problemet direkt och jag fick tillbaka datorn redan efter ungefär en timme. Väldigt rapp och professionell support. Kan absolut rekommendera Teknikfix till andra som behöver hjälp med sin dator!

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Bra produkter till mycket bra priser.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Mycket snabb leverans. Datorn var i nyskick trots att den var begagnad. Mycket prisvärd. Rekommenderar verkligen TeknikFix

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Produkten stämde till 100% in på beskrivningen och jag är verkligen nöjd med mitt köp! Allt fungerade perfekt!

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Lämnade in datorn pga grafikkortet kraschade. De sa det inte gick att fixa och jag skulle vara tvungen att köpa ett nytt grafikkort. En kompis tittade på datorn, det visade sig att grafikkortet var överklockat och bara behövde sänkas hastighet en smula. Ett sånt misstag ska inte ett ställe med nästan 5 stjärnor i betyg göra. De sa dock att de bytte kylpasta utan kostnad.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Ju Jättefin Workstation jag köpte och blixtsnabb leverans. Jag trodde först att leveransen skulle bli försenad, men icke. Den kom inom förutsagd tidsperiod.
Supporten var också snabb att svara på min oro om leveranstiden.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Hittade Företaget av en slump, när jag inledningsvis gjorde en jämförelse på Kraftfulla Laptops från ett annat Företag i Refurbed-branchen. Prismässigt intressantare, Och högre rankat hos Trustpilot, dessutom baserat i Sverige sedan 20 år tillbaka. Vilket alternativet inte kunde Matcha på någon punkt. Att sen råka på en Workstation HPz2 som alternativ, och i samma prisklass avgjorde såklart saken. Att. Rabattkoden som Ny kund fallerade vid betalning, fixade de efter ett samtal, Även en defekt på Laptoppens skärm rabatterades vid förfrågan. Reko Killar Alltså

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Jag valde en Lenovo med kraftfullt grafikkort och 32 gb internminne efter att ha jämfört flera olika märken.
Behövde en kraftfullare för att snabbt och smidigt kunna redigera mina foton utan problem.
Tycker den verkar prisvärd.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Supertrevliga men glömde bort min order 2 gånger så jag behövde maila och helt plötsligt var den ”klar” båda gånger, lagade det som kunde lagas men produkten är fortfarande trasig efter att lagt ut 5500kr.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Passade på att köpa en ny mus som förbättrade min datorupplevelse.
TeknikFix rekommenderas när ni har data problem

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Väldigt snabbt och proffsigt arbete vid kunddisken!

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Bra företag som ger den hjälp man behöver. Lätta att vara i kontakt med och smidiga prylar👍

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Fick direkt hjälp, snabb hjälp. Jätte nöjd, allt funkar!

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Kan bara bekräfta att jag är toppennöjd med hela köpet.
Datorn är i nyskick trots att den är begagnad, hittar inga brister 😀

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Snabb leverans. Laptop av klass A överträffade alla förväntningar med råge.

Resposta da TeknikFix Sverige AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.